nedelja, 2. julij 2023

Iiiii! Čudovita si!

Hej, moja draga, slediš kaj sporočilom narave? Vidiš to lepoto narave, ki je vedno okoli tebe? Kdo si?

Danes zaupaš svoji notranji naravi, da te vodi prav, da se vodi v lepoto srca, da res lahko zasiješ kot to, kdo si?

Uživaš kaj življenje danes?

Narava je poezija v oprijemljivi obliki. Komaj ko se zaljubiš v svojo notranjo naravo, lahko dovoliš svoj naravi, da sije skozi tebe, da postaja oprijemljiva oblika. Si zaupaš? Lahko še malo bolj zaupaš življenju? Lahko zaupaš svetu?

Zakaj zares živiš? Živiš za to, da bi preživela – samo? Ali živiš zato, da bi zares živela!?! Kaj je tvoj resnični pomen v življenju?

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Jaz vem, da sem tu za to, da bi uspevala, da bi cvetela! Da bi se vsako jutro zbudila s takim veseljem, da vsem lahko to, kdo sem! Da lahko uživam svoje življenje, da lahko zares sledim svojemu srcu. Da se zbudim. Uživam v lepotah svojega življenja z vsem srcem in si priznam to radost, ki me napolnjuje! Da lahko v polnost uspešnosti cvetenja življenja izražam svojo pristnost! Tudi to je tvoje poslanstvo, da se začutiš – to, kdo si, da si ponosna nase in da potem to lepoto izražaš tudi navzven.

Čudovita si, že zdaj! Kaj si zaupaš? Zares si že čudovita. Tvoje poslanstvo je, da si najbolj močno sijoča, kar lahko. Tvoje poslanstvo je, da si najbolj pristno ti, kar si lahko! Da tako močno izražaš vso pristno naravo, da ti je vsak trenutek prežet s toplino ljubezni kot sonce, ki ga nič ne more zakriti. Tudi če je oblačno, sonce vseeno sveti! Zato odpri danes na stežaj svoje srce, da sonce ljubezni posveti vate. Potem to ljubezen daj tudi naprej. Tako lahko danes svoj notranji naravi dopuščaš, da zares postane otipljiva in oprijemljiva.

Čudovita si, že zdaj – zaupaj si. Res zaupaj svojemu srcu!

Ljubek srčen srečen igriv nagajiv spontan luškan vesel poln smeha in užitkov dan!



Zaupaj si. Tvoje srce te vodi prav. Čudovita si že zdaj. Zdaj pa res odpri svoje srce in ga napolni še malo z ljubeznijo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar