ponedeljek, 3. julij 2023

Zasij v vsej svoji lepoti

Kaj čutiš, kdaj pa je čas za spremembo, pa nekako ne znaš stopit naprej? nekako se ne znaš se sprosti v novosti, ki te kličejo? Vse povsod vidim spremembe – ki me kličejo naprej. Povsod jih opažam. In zdaj je čas, da jim zares tuji sledim. Tako kot zdaj odpada listje in ga je vse polno na tleh. Potem počasi razpade in se razkraja bogato z hranili. Tako je zdaj tudi čas, da opustimo vse staro, vse stare vzorce, kar ti (mi) več ne služi, da se razkrojijo v globok in bogat humus, ki ti (mi) ostajajo kot pridih modrosti. To je čista polnost in pristnost, zakaj sem tu! Da spuščam, kaj mi več ne služi in da potem dajem prostor ljubezni, da ta lahko zasije v vsej svoji lepoti! Tako lahko zasijemo, točno taki, kot smo!

Čudovita sem že zdaj! Tudi ti si čudovita že zdaj! Vsak je pristen in prisoten kot izraz ljubezni! Si upal sijati z vsem srcem? Si upaš v polnost in pristnosti Zasijati tako močno, da nič več ne more ustaviti tvojega sijanja in tvoje svetlobe!?!

Lepa si še zdaj. Čudovita si, že zdaj. Zdaj pa uživaj v polnosti ljubezni, kar si v resnici! To je tvoj čas, ko si lahko prijazna do sebe. Kajti spuščanje starega ni tako lahko. Ker smo kar navajeni živeti v stari zgodbi. Kar ponavljamo iste stare vzorce. Tako je vsak dan enak drugemu. Zato je zdaj čas, da res še malo bolj zasijemo, svetimo v ljubezni. To je naše pravo poslanstvo.

Lahko uživaš življenje in tako zares živiš? Svoje pristne narave ne puščaj več v ozadju! Kdo si je v resnici, moja draga? Zdaj je čas, da spoštuješ odgovor. V vsem svojem sijaju. To je, to! Pristno poslanstvo, da živiš s srečno, da se izražaš, da tvoja notranja narava postaja otipljiva! Da si dovoliš zares biti to - kdo si! To je tvoje pravo pristno poslanstvo. Da lahko zaživiš v vsej svoji lepoti.

Drugi samo želijo, da si srečna. Zakaj jih uporabljaš za izgovor, da se ne rabiš pomakniti naprej? Drugimi vsi mi samo želijo, da bi bila srečna. Zdaj pa čas, da se res poslušam, da neham kriviti druge za svoje odločitve in za življenje kot ko živim.

Zdaj stopam v svojo moč.

Dovolj imam vlog. Dovolj imam vseh vrst vlog, ki so bile pripisane. To so bile vloge , ki so mi služile kot kletka, da zdaj res začutim, da je moje poslanstvo – da živim pristno! Samo, da res dovolj močno občutim to ječo kletke!! In se še bolj želim osvoboditi in zaživeti pristno. Samo to je bil namen. Zdaj pa se tega zavedam in s tem se osvobaja starih vlog.

Kaj je še takega v tebi, kar ne želiš spustiti? Katerih starih vzorcev se še oklepaš, ki ti ne služijo več v tvojem življenju?! Zdaj pa zares živi pristno. Čudovita si. Izjemna si. Ceni se.

Ljubek srčen srečen igriv nagajiv lahkoten pisan mavričen prijateljski bogat sijoč dan poln užitkov.



Sledi svojemu srcu z vso močjo! To je tvoja ljubezen in luč!


Ni komentarjev:

Objavite komentar