četrtek, 6. julij 2023

S SABO!

Pozdravljena moja draga! Slediš zares svojemu srcu?

Zdaj je tvoj čas, da razčistiš, da sčistiš odnose z bližnjimi. In čas je, da poveš resnico. Ne glede na to, kako ranljiva moraš postati. Ne glede na to, kako se moraš odpreti, je vredno. Kajti samo tako, lahko živiš bližino z drugim. Hkrati drugim dopuščaš, da zares spoznavajo tvoj svet. Da se te res lahko dotaknejo, da se povežeš iz srca do srca.

Zdaj je tvoj čas, da lahko spoznavaš, kdo si! Da tudi rečeš – ne – dovolj – ko so tvoje meje prestopljene.

To je tvoj čas. Tako lahko dopuščaš sama sebi, da izražaš notranje bogastvo navzven, da siješ v vsej svoji lepoti! Da neguješ to moč, svojo notranjo lučko, ki se izraža kot ti. Spodbujaš jo z milino. Napaja pa jo energija ljubezni. Tvoja duša je narejena za sijanje! Zdaj pa si dopusti, da zares siješ. Čudovita si že zdaj! Zares si že čudovita.

Kaj se sploh zavedaš, kako si dragocena? Kaj se sploh zavedaš, kako dragoceno je, da si to, kdo si?!! Kajti samo tako lahko zares prispevaš k svetu!

Zdaj je tvoj čas radosti in pristnosti, da lahko v polnosti živiš iz sebe navzven. Lepa si že zdaj! Čudovita si že zdaj! Fantastična si že zdaj.

Zdaj pa sprejmi svojo notranjo lepoto in dopusti, da se dotakne src vseh, ki pridejo v stik s tabo. Fantastična si že zdaj! Čudovita si že zdaj. Naj se zdaj tvoje življenje napolni z radostjo tega trenutka! Bodi v tem trenutku, kajti ne preteklost, ne prihodnost – nista zdaj tukaj. V tem trenutku sta, če to izbereš. Moč ustvarjanja imaš samo v tem trenutku.

Kako lahko danes ustvarjaš pristno bližino z drugimi? In seveda najprej sama s sabo, da se sploh začutiš. Kdo si?

Lep čudovit, izjemen, pristen, srčen, srečen, radosten navihan, blagodejen, iskren dan!



Zaupaj svojemu srcu! Zaupaj si! Tvoje srce te vodi prav. Lepa si že zdaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar