sobota, 9. april 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Express!

Poslušam svoje srce: Pesem srca je dragocena!!!

Poslušam svoje srce: Pesem srca je dragocena!!!: Pesem je! Vse je pesem srca! Si jo upaš slišati?! Si upaš slediti svoji srčni pesmi?! Upaš biti celo tako predrzna-predrzen in nanjo plesati...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Izrazi darove!

Pesem srca je dragocena!!!

Pesem je! Vse je pesem srca! Si jo upaš slišati?! Si upaš slediti svoji srčni pesmi?! Upaš biti celo tako predrzna-predrzen in nanjo plesati?! Tudi, če je drugi ne slišijo?! Začuti pesem svojega srca.

Čutiš to veselje, radost, notranje zadovoljstvo, ljubezen, mir, vznesenost, navdušenje? To si ti. To je tvoja resnica!

Zaupaj si!

Ti veš zase! Ti si dragocen-a! Tvoja pesem srca je dragocena!

Neguj svojo pesem srca tako, da slišiš vsako noto. Prisluhni vsakemu klicu – navdihnjeni pozitivni akciji. Kam te bo srce pripeljalo?! Ne vem. Ampak to je tvoje življenje. To je tvoja pesem. Zato ji le prisluhni! Nič drugega ti ne more zapolniti vseh hrepenenj – kot da prisluhneš in plešeš skozi dan – na svojo pesem srca.

Zaupaj si!

Tvoja pesem srca je dragocena!

Tvoja pesem srca je čisto unikatna. Neponovljiva. Lahko je razodeta skozi tih šepet, znak, namig… Bodi pripravljen-a prisluhniti. Potem pa sledi navdihu!

Sledi svoji srčni poti! To je dragoceno! Ti si dragocen-a! Vso vesolje ti stoji ob strani!

Ljubek srečen nagajiv radosten pisan razigran srčkan srčen sijoč kreativen ljubeč dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Izbiraj boljše in boljše! Tvoje srce se še lahko bolj odpre in sprejme še več dobrega. Prisluhni pesmi srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 8. april 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Connect!

Poslušam svoje srce: Preboj!!! Svobodni smo!!!

Poslušam svoje srce: Preboj!!! Svobodni smo!!!:  Ne bo se zgodilo nič drastičnega. Nič fanfar in vsega tega! V meni pa je eksplozija spoznanj. Kot novo vedenje. Občutek. Nič me ne more več...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Poveži se!

Preboj!!! Svobodni smo!!!

 Ne bo se zgodilo nič drastičnega. Nič fanfar in vsega tega! V meni pa je eksplozija spoznanj. Kot novo vedenje. Občutek. Nič me ne more več postaviti nazaj. Ne morem si več lagati. Videla sem skozi tančice. Zdaj se osvobajam preteklosti. Zdaj lahko živim v sedanjosti bolj polno.

Namenjeno mi je. Polno življenje. Sreča. Radost. Igrivost.

Res pa je, da tega izbiram več in več sama. Bolj in bolj.

Poslušam se. Kaj je v resnični harmoniji z mojo dušo?! Kaj pa so le projiciranja name, kaj bi naj bila – to pa opuščam.

Bolj kot v sebi čutim mir, bolj zaupam, da sem na pravi poti.

Vse želim dosegati z lahkoto. Z igrivostjo. Z namenom, da bi ljudje v sebi prebudili lučko sreče in jo potem negovali, da se razplamenti v požar. To je vse! Naj bo največji ogenj srca, kar jih zmoremo! Zdaj ustvarjamo srečo! Zdaj ustvarjamo radost! Zdaj to izbiramo!

Pa kaj ni res, da smo že vsi naveličani zamer, trpljenja, mučenja, siljenja, suženjstva, muk, težkega, omejevanja!?! Vsega tega je bilo preveč! Preveč za to življenje! Lahko se konča takoj zdaj! Dovolj je bilo! Dovolj imam teh igric! Naj se resnica razkrije! Zdaj!

Zdaj je čas za novo! Zdaj je čas za lepoto! Zdaj je čas za svežino! Vse to je že v tvojem srcu!

Zdaj pa molim. Verjamem v moč angelov. Naj pomagajo meni ljubi osebi, da ustvari, kar si želi. Stojte ji ob strani angeli! Naj pokaže svoje znanje in svoje sposobnosti! Naj bo izid najboljši, kar se da! Zdaj pa še molimo (čantajmo, mantrajmo, meditirajmo...) za osvoboditev! Resnica se je izkazala! Zdaj!

Zaupaj, da si vredna-vreden srečnega življenja! Zdaj pa to izbiraj! Zdaj pa to ustvarjaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen blažen jasen srčkan mavrično pisan dan potresen z bleščicami!




🌷 P.S.: Prisluhni svojemu srcu! Zaupaj svojemu srcu! Ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 7. april 2022

✨ Affirmations 💛 Everything is possible for me!

❤️ Follow your heart! ❤️ Freedom!

Poslušam svoje srce: Posodobi v LJUBEZEN!!!

Poslušam svoje srce: Posodobi v LJUBEZEN!!!:  Danes je pa res najlepši dan do zdaj! Dajem mu priložnost, da se še bolj razcveti! Lepo je biti srečna! Odlično se počutim! Zaupam, da sem ...

✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame!

Posodobi v LJUBEZEN!!!

 Danes je pa res najlepši dan do zdaj! Dajem mu priložnost, da se še bolj razcveti! Lepo je biti srečna! Odlično se počutim! Zaupam, da sem odprla srce še več sreči in radosti. Malo po malo. Saj vadim! Gre mi bolj in bolje!

Tako kot so stari programi navajeni kar ponujati rešitve, ki so zastarele – lahko tudi naložim nove. Se posodobim! Nismo več v prejšnjem stoletju! Zdaj se tega zavedam! Danes prenašam nove svetlobne programe vase! Čeprav še ne vem, kaj so, zaupam, da so presvetljeni z Ljubeznijo! Danes sem posodobljena!

Ne glede kako sem nostalgična, če nekaj ne deluje, je čas, da se od tega poslovim! Pripravljena sem videti skozi prepričanja, ki me omejujejo! Kje še ne živim tako, kot bi zares rada?! Očitno da me neko staro programiranje še vedno drži tam!

Občutim svoja čustva. Spregledam prepričanja. Ustvarjam nove programe, ki podpirajo življenje, ki si ga želim. Potem pa to vadim!

Prepričanja so samo misli, ki smo jih velikokrat slišali in potem ponavljali v sebi. Tako lahko ustvarjamo nova. S ponavljanjem. Vajo. Pisanjem. Govorjenjem. Plesanjem!

Vse je mogoče zame! Vse je mogoče zate! Kaj bi si rad-a ustvaril-a danes?! Zdaj pa oblikuj prepričanja, ki to podpirajo in bo tako lažje.

Nisem dovolj spremenim v celovita sem.

Celovita sem. Rada se imam. Sprejemam se. Všeč sem si. Lepa sem. Lepa sem od znotraj in zunaj. Življenje me ljubi. Cenjena sem. Dragocena sem. Prispevam s svojimi darovi. Dovolj sem. Takšna kot sem, sem veličastna! Takšna kot sem, sem vredna vsega najboljšega – že zdaj!

Počasi speljem pot k resnici, ki se občuti dobro! Jaz se počutim dobro v svoji koži! Ustvarjam si čudovito življenje!

Dajem si, kar potrebujem in si želim! Prosim za to, kar potrebujem in si želim. Sprejemam to, kar potrebujem in si želim!

Ustvarjaj si danes čarobno življenje! Vredna-vredne si tega! Zdaj!

Sprejmi vse dobro!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemno lep iskriv dan!



🌷 P.S.: Sprejmi obilje, ki je tu le zate! Sprejmi ljubezen, ki je tu le zate! Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Teddy Bear ... https://youtu.be/89MihWd6zKk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 6. april 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ You are Love!

Poslušam svoje srce: Najboljši dan!!!

Poslušam svoje srce: Najboljši dan!!!:  Kaj ni lepo občutiti svobodo ! Zame je vse mogoče! Pa zares to verjamem?! Ali živim tako?! Ali iščem veliko izgovorov, zakaj ni zam...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Svoboda!

Najboljši dan!!!

 Kaj ni lepo občutiti svobodo!

Zame je vse mogoče!

Pa zares to verjamem?!

Ali živim tako?!

Ali iščem veliko izgovorov, zakaj ni zame vse mogoče?!

Kaj pa če bi iskala dokaze, da zame je vse mogoče?!!

Rezultati bi bili izjemni! Zdaj je zame vse mogoče!!

Veliko ljudem je že uspelo. Biti srečni! Tudi meni lahko!

Zaupam, da mi uspeva biti bolj in bolj srečna!

Zaupam, da si bolj in bolj zaupam, da je moja srčna pot, moja prava pot.

Zaupam, da bolj in bolj sledim svojemu srcu.

Zaupam, da se še je vedno tako obrnilo, da je bilo najboljše zame.

Kako zelo si želim biti srečna?

Sem se pripravljena vsaj malo potruditi zase?! Lahko živim svoje najboljše življenje zdaj! Lahko naredim ta dan najlepši, kar ga lahko! Tako bom uživala v njem, da se bo kadilo! Notranji ogenj srca bo kar gorel!

Kaj pa ljubezen?! Si upam še malo bolj odpreti srce?! Si upam tvegati za vse dobro, kar lahko nastane iz vsega tega?! In si zaupam, da bom zmogla tudi razočaranja?! Zaupam!! Zaupam, da je vse zame! Vse se odvija po božanskem pravem redu in času.

Zdaj imam točno toliko, kot sem pripravljena sprejeti v svoje življenje. Se lahko odprem še malo bolj?! Si lahko predstavljam še malo boljše?! Hkrati pa sem hvaležna, da sem prišla tako daleč! Ljubim svoje življenje! Zdaj!

Moje življenje je moje! Zdaj sem iskrena do sebe in si ga ustvarjam čudovitega! Kako si pa lahko ti ustvariš najboljši dan do zdaj!!??!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv prijazen srčkan mavrične samorogast pisan izjemen dan!



🌷 P.S.: Polnost življenja je zate! Sprejmi vsa vabila za srečo! Vredna-vreden si dobrega življenja! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 5. april 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Open up!

Poslušam svoje srce: Gradi na resnici!

Poslušam svoje srce: Gradi na resnici!:  Želela sem samo napisati. Če se pretvarjam zaradi drugih, da bi me sprejeli, sploh nimamo odnosa. Ne glede, kako boleče in zahtevno je lahk...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ti si Ljubezen!

Gradi na resnici!

 Želela sem samo napisati. Če se pretvarjam zaradi drugih, da bi me sprejeli, sploh nimamo odnosa. Ne glede, kako boleče in zahtevno je lahko izražati svojo pristnost, samo tako lahko gradim zares bližino. Raje se odpovem sprejemanju, kot da gradim na lažeh. Tudi če so dobronamerne, ker mislim, da drugi ne bom mogel sprejeti dele mene.

Bližina je moč. Biti pristna je moč. Slediti svojemu srcu je moč.

Nič, kar ne temelji na resnici, se ne bo obneslo. Prej kot slej se bo razkrila prava narava.

Zdaj razmišljam, kako se to izraža v oblačenju. Rada se lepo oblečem, vseeno pa vedno dajem prednost udobju. Doma se vedno oblečem v udobno obleko in pajkice. Rada pa se lepo uredim, če grem kam ven. Krilo in pulover. Ali lepo srajčko in pulover. Vedno nekaj novega. Ampak vedno imam udobne čevlje zraven. Neka mešanica elegantnega udobja. Obožujem pa kape! Pletene!

Zanimivo je, da se pri zmenkih najprej pretvarjamo, da smo nekaj drugega, kar bi bilo zaželeno. Potem pa čez nekaj časa pokažemo svoje prave barve. Tako nihče ne dobi, kar si zares želi. Če bi se že takoj pokazali v pravi luči, bi vedeli, kaj pričakovati. Zato je pristnost tako pomembna. Kako olajšanje! Takoj sem lahko to, kdo sem! No, vedno! Zdaj je moj čas uresničitev! Oziroma čas odstranjevanja plasti, ki niso jaz. Tako je bolj prav in to je večja resnica.

Dolgoročno se resnica tako ali tako izkaže. Torej pretvarjanje tako ali tako ne bo obrodilo sadov. Je pa potem druga plat. To pomeni, da potem zares zavračajo mene, ne podobe o Pepelki, ki sem jo ustvarila. Vseeno pa sem raje zavrnjena, kot da gradim na lažeh. Tako sploh bližina ni mogoča!

Resnica osvobaja v vseh pogledih. Najprej pa si želim biti iskrena do sebe.

Bodi danes iskren-a s sabo! Točno taka kot si, si čudovit-a! Zaupaj si! Vredno je graditi na resnici!

Ljubek srčkan srečen sijoč spontan razigran jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čista radost in igrivost. Zdaj je moj dan spoznavanja veselja skozi resnico. Tam se skriva prava čarobnost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ceca - To, Miki ... https://youtu.be/RAFgmqf-_yA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 4. april 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Odpri se!

Poslušam svoje srce: Lepo poskrbi zase! Kaj potrebuješ?! Zdaj!

Poslušam svoje srce: Lepo poskrbi zase! Kaj potrebuješ?! Zdaj!:  Lahko je biti srečna! Če se vsaj malo za to potrudim! Lahko odgrnem zavese in opazujem čaroben bleščeč topel barvit sončni vzhod. Lahko pa ...

☕ Espresso for soul 💜 You are Love! ❤️ Follow your heart! ❤️

Lepo poskrbi zase! Kaj potrebuješ?! Zdaj!

 Lahko je biti srečna! Če se vsaj malo za to potrudim! Lahko odgrnem zavese in opazujem čaroben bleščeč topel barvit sončni vzhod. Lahko pa bi zavese pustila zagrnjene in bi si prižgala svečko. Tudi to je lepo. Če pa je noč, bi lahko opazovala zvezde! Vedno se najde nekaj, za kar sem lahko hvaležna.

Če ne drugega, se lahko zahvaljujem za svoj dih. Še sem tu! Še sem živa!

Zdaj sem tu!

Zdaj mi je lepo v tem trenutku!

Tudi za to lahko čutim hvaležnost.

Kar preplavi me občutek topline in srčnosti! Pijem kavo! Zunaj je tako lepo sonce. Dobro sem. Vsi moji so dobro. Jaz sem dobro. Uživam v pisanju. Zraven pijem vodo. Počasi lahko grem na sprehod po zajtrku.

Čutim, da se nekaj v meni želi očistiti stari zamer in čustev. Kot bi vse udarilo ven! Pravi naval! Ampak zaupam, da takoj, ko jih ozavestim, se razblinijo. Samo mojo pozornost so potrebovale. Čistilna akcija, ki sem se je tako dolgo izogibala, je nujna! Ampak zaupam v svojo moč, da to zmorem! Najprej pa zaupam, da sem močna. To sem. Močna sem. Jaz sem močna. Ozaveščam. Spuščam. Se negujem. Se zalivam z vsem dobrim. Prisluhnem svojemu srcu.

Zdaj je čas preobrazbe. Zdaj je čas prebujenja! Zdaj je čas razsvetljenja! Lahko sem to, kdo sem! lahko sem ljubezen! Lahko zaupam v božanski pravi čas.

Čutim, da imam blokade, ki prepuščajo bolj malo svetlobe. Zato ta reka Ljubezni, ki se zliva v meni – skozi mene, povzroča upor! Zato zdaj odpiram vse jezova Ljubezni! Pretakaj se! Bodi močna! Ljubezen v meni bodi močna! Ljubezen okoli mene – bodi močna! Ljubezen v meni postajaj še močnejša! Tako je! zato zaupam, da je čas, da podrem vse jezove Ljubezni! Odstranila bom samo nekaj skal in vse se bo z lahkoto porušilo. Zamajam pa jez tako, da izražam čustva. Pišem jih. Povem jih. Drevesu. Človeku. Žabici. Medvedku. Tapkam. Se sprehajam. Delam reiki. Sem iskrena do sebe. Si dajem čas, sočutje, ljubezen, nežnost. Dajem si prostor. Hranim se s pozitivnimi mislimi. Meditiram. Zalivam se z obilo veselja, dobre volje, zabave, igrivosti. To je moj dan! Zdaj!

Ljubek dan je danes!

Zato, ker sem se tako odločila!

Tudi tebi želim ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen jasen kreativne pisan uspešen srčkan lahkoten dan!



🌷 P.S.: Pesem v srcu je tvoja! Zdaj pa jo živi in izražaj svojo lepoto srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 3. april 2022

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Sunrise 8 - Be LOVE

Poslušam svoje srce: Tango ali valček?!

Poslušam svoje srce: Tango ali valček?!:  Kaj če je moj takt življenja bolj počasen!? Kaj če ni razburljivi tango ali valček ?! Kaj če je moj takt uravnan z bitjem srca?! No, potem...

☕ Espresso za dušo 💜 Ti si Ljubezen! ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️

Tango ali valček?!

 Kaj če je moj takt življenja bolj počasen!? Kaj če ni razburljivi tango ali valček?! Kaj če je moj takt uravnan z bitjem srca?! No, potem pa je vse dobro. Potem pa je vse vredu! Potem pa zaupam, da je moj takt točno pravi zame!

Kaj če bi vsak verjel v svoje sposobnosti, si zaupal, da zmore in bi se z navdušenjem zbujal! Kaj če bi vsakemu človeku to pripadalo, samo zato, ker smo živi! Saj nam! Svobodna bitja smo! Mi izbiramo!

Kaj če bi bila največja legenda, da smo to, kdo smo!? Kaj če bi bila pristnost najbolj cenjena vrednota?! Pa srčnost, prijaznost, toplina, iskrenost!! Pravo prijateljstvo! Zaupanje!

Vse to so vrednote, ki jih lahko izbiramo danes!

Kaj če bi najprej dali sebi komplimente, čas, spodbudo in vse to, kar si resnično želimo od drugih!?! Potem bi komaj lahko zacveteli, saj potem nismo več jama brez dna, ki nikoli nima dovolj pohval. Čakaj. Stop. Ustavi se! Kaj če bi lahko tako zacvetela in potem ne bi bila več jama brez dna!

Kako si danes lahko dam komplimente, čas in se spodbujam?!

Čutim, da rabim čas za počitek. Zato si to dajem! Čutim, da si želim pohvaliti, kako daleč sem že prišla. Veliko bolj modra sem. Zaupam pa tudi, da sem sposobna sprejeti in celo zacveteti v prihodnosti, ne glede, kaj se dogaja. Tako, pa si dajem vse, kar potrebujem. Zdaj. Samo tako naprej!

Kaj pa si ti želiš prejeti od drugih!? Danes si to daj.

Odobravanje? Sprejemanje? Potrditev? Ljubezen? Prijateljstvo? Iskrenost? Sočutje? Spodbudo? Razumevanje? Toplino? Srčnost? Materinsko ljubezen? Nego? Objem? Slišanost? Sprejemanje kot neprimerljivo unikatno osebo?! Srečo? Radost? Veselje? Prostor za ustvarjanje? Izraznost?! Prijaznost? Toplo besedo? Zaupanje?

Karkoli si želiš prejeti, daj si to danes!!! Čudovit-a si! Sprejmi svojo čarobnost srca! Sledi svoji srčni poti!

Ljubek hvaležen radosten igriv smešen zabaven kraljevski dan!



🌷 P.S.: Ti si vladar-ica svojega kraljestva srca! Poveži se z njim! Zacveti! To je tvoj dan! Zdaj! Ljubka si! Ljubek si! Izražaj svojo lepoto! Zdaj! Zasij! Tvoje srce ima toliko svetlobe (Ljubezni) v sebi, da razsvetli vso galaksijo in še naprej!!! Tvoja Ljubezen je brezmejna! Bodi v srcu!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !