ponedeljek, 4. april 2022

Lepo poskrbi zase! Kaj potrebuješ?! Zdaj!

 Lahko je biti srečna! Če se vsaj malo za to potrudim! Lahko odgrnem zavese in opazujem čaroben bleščeč topel barvit sončni vzhod. Lahko pa bi zavese pustila zagrnjene in bi si prižgala svečko. Tudi to je lepo. Če pa je noč, bi lahko opazovala zvezde! Vedno se najde nekaj, za kar sem lahko hvaležna.

Če ne drugega, se lahko zahvaljujem za svoj dih. Še sem tu! Še sem živa!

Zdaj sem tu!

Zdaj mi je lepo v tem trenutku!

Tudi za to lahko čutim hvaležnost.

Kar preplavi me občutek topline in srčnosti! Pijem kavo! Zunaj je tako lepo sonce. Dobro sem. Vsi moji so dobro. Jaz sem dobro. Uživam v pisanju. Zraven pijem vodo. Počasi lahko grem na sprehod po zajtrku.

Čutim, da se nekaj v meni želi očistiti stari zamer in čustev. Kot bi vse udarilo ven! Pravi naval! Ampak zaupam, da takoj, ko jih ozavestim, se razblinijo. Samo mojo pozornost so potrebovale. Čistilna akcija, ki sem se je tako dolgo izogibala, je nujna! Ampak zaupam v svojo moč, da to zmorem! Najprej pa zaupam, da sem močna. To sem. Močna sem. Jaz sem močna. Ozaveščam. Spuščam. Se negujem. Se zalivam z vsem dobrim. Prisluhnem svojemu srcu.

Zdaj je čas preobrazbe. Zdaj je čas prebujenja! Zdaj je čas razsvetljenja! Lahko sem to, kdo sem! lahko sem ljubezen! Lahko zaupam v božanski pravi čas.

Čutim, da imam blokade, ki prepuščajo bolj malo svetlobe. Zato ta reka Ljubezni, ki se zliva v meni – skozi mene, povzroča upor! Zato zdaj odpiram vse jezova Ljubezni! Pretakaj se! Bodi močna! Ljubezen v meni bodi močna! Ljubezen okoli mene – bodi močna! Ljubezen v meni postajaj še močnejša! Tako je! zato zaupam, da je čas, da podrem vse jezove Ljubezni! Odstranila bom samo nekaj skal in vse se bo z lahkoto porušilo. Zamajam pa jez tako, da izražam čustva. Pišem jih. Povem jih. Drevesu. Človeku. Žabici. Medvedku. Tapkam. Se sprehajam. Delam reiki. Sem iskrena do sebe. Si dajem čas, sočutje, ljubezen, nežnost. Dajem si prostor. Hranim se s pozitivnimi mislimi. Meditiram. Zalivam se z obilo veselja, dobre volje, zabave, igrivosti. To je moj dan! Zdaj!

Ljubek dan je danes!

Zato, ker sem se tako odločila!

Tudi tebi želim ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen jasen kreativne pisan uspešen srčkan lahkoten dan!



🌷 P.S.: Pesem v srcu je tvoja! Zdaj pa jo živi in izražaj svojo lepoto srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar