sobota, 3. julij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 184 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 183. lekcija I (15 minut)

Vse je tvoj prispevek k čarobnosti!

  So pa dnevi, ko je prevroče za karkoli. Ampak.

Nikoli ni prevroče za delo na sebi. Mislim, no, radostno rast. Lahko občutim hvaležnost za vse, kar se mi dogaja in takoj se mi dvigne vibracija.

Vedno pa je čas in prostor za še več smeha. Rada imam užitek. Rada imam polnost in živost in veselje. Rada imam samo občutenje poletja. Čarobnost je v zraku. Obožujem to!

Včeraj sem gledala zvezde! Kakšna lepota! Kot bi se prižigale ena za drugo in sem jih opazila vedno več. Kako lepo jih je samo opazovati, občutiti rahle vetrc na koži in občutiti topel poletni zrak hkrati.

Pa še to. Res si čudovit-a točno tak-a kot si! Si pravi zaklad. Največji zaklad od vsega pa je tvoje srce. Vsaka misel, beseda in dejanje je tvoj prispevek k lepšemu svetu (ali obratno)! Zato bodimo izbirčni glede svojih mislih, besed in dejanj.

Ljubek igriv čaroben čudovit izjemen dan!



🌷 P.S.: Izbiraj boljše kot včeraj! Ti to zmoreš!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Don't Stop Me Now ... https://youtu.be/HgzGwKwLmgM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 2. julij 2021

Živi to - najprej sam-a!

 Danes si samo želim harmonije v srcu. Toliko glasov je v meni. Kaj vse bi morala, kako bi morala, kaj bi se spodobilo, kaj je normalno, kaj si želijo starši, prijatelji, kdorkoli pač… z osnovano zamislijo in to celo dobro, kaj je res zares dobro zame. V resnici pa šteje samo moj. Samo moj glas je pomemben.

Danes si želim opustiti vse glasove. Niso moji, zato ne štejejo. Danes opuščam notranjo vojno. Ne rabim se dokazovati nikomur ali živeti po njegovo – njeno (to je samo njihova misija – to naj delajo oni sami - zase). To ni moje poslanstvo. Tu sem, da bi živela radost iz srca! Svojo srčnost in polnost in veselje in se čudila, koliko zapletov lahko ustvarim in celo uživam v tem!

Ne rabim se opravičevati, ker živim po svoje! Niti se razlagati in pojasnjevati. Saj tako ne bi razumeli. Jaz pa bi se zapletla v nekaj, kar bi mi samo zniževalo vibracijo. Tega pa si ja ne želim!

Svobodni smo, da živimo po svoje. Drugi pa tudi!

Ljubek srečen iskreno zabaven in zanimiv in igriv dan!



🌷 P.S.: Drugič, kot ti nekdo da dobronameren nasvet, ga res poglej od blizu ali druga oseba sama to živi. Potem pa, če ti je všeč, kaj s tem ustvarja. Potem vzemi kakšen ščepec nasveta. Če pa ti ni pri srcu, pa samo zamahni z roko in živi dalje. Ti živiš svoje življenje. Brez opravičevanj. Tega si vredna-vreden!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 1. julij 2021

AFIRMACIJE 💗 Zaupam si!

✨ Affirmations 💛 I trust myself!

Meditation 💜 ACIM Lesson 182 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ščepec sreče več!

Poslušam svoje srce: Ščepec sreče več!:   Hej, kako kaj danes? Smo kaj na poti svojih sanj? No si ti kaj na poti svojih srčnih sanj?! Življenje se spremeni v praznik, ko sled...

Ščepec sreče več!

  Hej, kako kaj danes?

Smo kaj na poti svojih sanj?

No si ti kaj na poti svojih srčnih sanj?!

Življenje se spremeni v praznik, ko sledimo svojim srčnim željam! Tako bi rekel Vadim Zeland in čisto se strinjam. Vsak dan je praznik že samo to, ker živimo tako, kot si želimo. Ni potrebe po praznovanju navzven s čagami. Praznik je v srcu, ker delamo to, kar nas veseli.

Kaj ti je drago? Kaj ti je pri srcu?

Danes dodaj ščepec več tega v svoje življenje.

Vse je takoj bolj slastno in vabljivo in seveda čisto veselje!

Izbiraj več sreče danes! Tega si vredna-vreden!

Ljubek slasten srečen sijoč izpolnjen dan!


🌷 P.S.: Izbiraj in dodajaj dnevu več in več radosti! Zato živimo! Zato smo tu! Živi pristno!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  ✨Tapkanje v torek💛 Srečno odrasli! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/_IoT_Bf6iEg

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !


sreda, 30. junij 2021

☕ Espresso za dušo 💜 Priložnosti! Maja Debevc

Meditation 💜 ACIM Lesson 181 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Čistilna akcija odnosov!

Poslušam svoje srce: Čistilna akcija odnosov!:   Zdaj pa še nekaj! Očitno je danes čistilna akcija! Zakaj bi se mučila z nekom, ki mi je srednje všeč in bi ga potem prevzgajala. (Saj ...

Čistilna akcija odnosov!

  Zdaj pa še nekaj!

Očitno je danes čistilna akcija!

Zakaj bi se mučila z nekom, ki mi je srednje všeč in bi ga potem prevzgajala. (Saj tako vem, da ni mogoče. Ne uči svinje peti, grdo bo krulila, ti pa se boš mučil ob poslušanju. Ali nekaj takega.) Zakaj, če tako ne gre delati prevzgoje na drugih. Hkrati pa obstajajo ljudje, ki so kot jaz. Že so taki, kot si želim, da bi bili in lepo skupaj soustvarjamo.

Potem pa še nadaljevanje zgodbe. Zakaj bi iskala potrditev v nekom, ki ne vidi moje duše, lepote srca in me ne ceni? Vedno bo enako. Ne da se ga spremeniti, ne glede, kaj naredim. Nekdo pač ne mara breskev in jih nikoli ne bo. Ampak zato breskve niso slabe. Uh, kako mi je to težko sprejeti. Hkrati pa me pomirja. Ne rabim se več dokazovati. Vse to je preteklost. Naj tam ostane.

Lahko živim po svoje svojo breskvino življenje in uživam v sočnosti njega. Druge pa pustim, da živijo po svoje.

Ne more opica ribe iz vode rešiti, riba pa ne opice pod vodo vleči. Obe bi se počutili skrajno neprijetno!

Zdaj pa uživaj v svoji edinstvenosti!

Ljubek srečen sijoč pisan igriv dan!



🌷 P.S.: Srečnost je naša največja dragocenost. Srčnost pa največji zaklad. Skrbno neguj oboje.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  ☕ Espresso za dušo 💜 Igraj se! Cheryl Richardson ... https://youtu.be/jFzoDbrRl2o

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Tom Jones You've Got A Friend ... https://youtu.be/wHlp8RxrKWg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 29. junij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 180 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 179 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Iz srca - ali pa nič!

Poslušam svoje srce: Iz srca - ali pa nič!:   Nekaj dni nazaj sem imela pridigo (za prijateljico). Lahko mi dajo ne vem kaj, me nosijo po rokah, mi strežejo ali karkoli – če ni iz sr...

Iz srca - ali pa nič!

  Nekaj dni nazaj sem imela pridigo (za prijateljico).

Lahko mi dajo ne vem kaj, me nosijo po rokah, mi strežejo ali karkoli – če ni iz srca – ni nič vredno. Tega ne želim. Tega ne rabim. Nič, kar ni iz srca – nočem!

Zakaj sploh pretvarjanje? Dolgoročno to nikamor ne pelje. Zdaj je čas, da izstopimo iz suženjske miselnosti. Tu smo, da bi ustvarjali s srcem! Ne pa, da bi ustvarjali za druge (za miloščino). Če je s srcem, potem je dobro. Naša svoboda in samosvojost je naša največja lepota in čisto osnovna pravica!

Zdaj pa se osvobajam te zgodbe.

Živim po svoje in zaupam, da je zame vedno dobro poskrbljeno! Vedno je bilo in zaupam, da tudi vedno bo!

Res zaupaj svojim občutkom. Če te nekaj zmoti, ali te stisne, ti je neprijetno… je to samo z razlogom, da se vprašaš, če še slediš svoji srčni poti ali si že davno izgubljen-a. Saj ni tako dramatično. Ampak res občuti, kje si. Vedno se lahko naravnaš na kompas srca. Samo prisluhni svojemu srcu.

Ljubek srečen sijoč srčkan dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj tvojemu srcu, to je tvoj osebni vodnik do sreče. Naj tvoja duša postane otipljiva v vsakdanjih stvareh. Ceni to lepoto!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  ☕ Espresso za dušo 💜 Prebudi Ljubezen v sebi! ... https://youtu.be/FkRoDIXNXQI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis and Ann Margaret-Viva Las Vegas ... https://youtu.be/lhFrSwSIgc4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 28. junij 2021

Pa ni res, da ne moremo!!! Močni kreatorji smo!

  Kako enostavno je zapasti v vlogo žrtve! Ampak vedno bolj moteče! Pa ti si mi naredil to! Pa ti si tečna – zato sem jaz tečna! Pa ne to, poglej kaj oni delajo! Kaj je svet čisto zmešan?! Kako potem naj bom srečna!?!

Pa to sploh ni res! Vse to dopuščam sama. Če me kaj moti, se lahko odstranim. Če je kdo tečen – lahko rečem spodbudno besedo. Ampak če nekdo želi biti tečen, mu pa tudi z lahkoto to dopustim. Bodi! Karkoli kdorkoli dela, ni moja stvar. Nič okoli mene ni moja stvar!

Moja stvar in odgovornost pa je, da se jaz dobro počutim. Če sem jaz tečna, je moja odgovornost, da se spet uskladim z Ljubeznijo. Niče drug tega ne more. To je moje. Če pa dopustim, da me okolica ali »kao« drugi vržejo s tira – tudi jaz to dopuščam. Oni so odgovorni zase, jaz pa zase.

Jaz sem močna kreatorka. Zdaj pa si želim ustvarjati dobro in lepo življenje. Kaj pa ti? Če se občuti dobro, je dobro! Če pa se slabo, pa je slabo! Ampak vedno imam možnost (saj ti tudi, no), da se vprašam, kako se pa lahko počutim malo bolje?

Ljubek sijoč mavričen pisano kičast bleščeč dan!



🌷 P.S.: Čas je zdaj, da živiš iz srca navzven. Vedno ti govori prav!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Meditacija 💜 Tečaj čudežev 178. lekcija I (15 minut) ...  https://youtu.be/O3cG94g0SWE

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Blue Suede Shoes ... https://www.youtube.com/watch?v=Bm5HKlQ6nGM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 27. junij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 178 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Samo danes - malo več - najboljšega!!! Tega si vre...

Poslušam svoje srce: Samo danes - malo več - najboljšega!!! Tega si vre...:   Kdo pa bo navijal zate in te spodbujal, če ne najprej ti sam-a sebe?! Sprejemaš svojo vlogo v tem, da si čudovita kreator-ka svojega živ...

Samo danes - malo več - najboljšega!!! Tega si vredna-vreden!

  Kdo pa bo navijal zate in te spodbujal, če ne najprej ti sam-a sebe?!

Sprejemaš svojo vlogo v tem, da si čudovita kreator-ka svojega življenja!?

Kdo si ti, moja draga, moj dragi?!

Tudi, če ti še ni jasno, lahko izbiraš danes malo več sreče!

Kot bi se prebijali v naslednjo stopnjo v video igrici. Ta še je bolj zanimiva in da ti še več super moči. Že zato se splača izbirati malo več sreče.

Kako bi se to poznalo do konca leta!

Bile bi vedno boljše izbire!

Kaj se zavedamo, da je minilo že pol leta? No, skoraj!

Kaj so tvoje prioritete? Saj ne bomo pustili še enemu letu, da se odmakne od nas – neizpolnjeno od znotraj in životarjenje iz dneva v dan!? Seveda lahko usmerimo svojo pozornost na to, kaj pa si želimo. Tako je bolj verjetno, da se bo. Močni kreatorji smo! Zdaj pa to izkoristimo, da izbiramo več tega, kar si želimo! V mislih, besedah in dejanjih.

Tako je! Tako naj bo!

Ljubek srečen samorogasto mavričen pisan dan! Seveda posipan z bleščicami! 



🌷 P.S.: Ljubek – ljubka si točno taka kot si! Sprejmi se in se objemi z ljubeznijo in toplino srca! Čudovit-a si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ 🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Closer to nature . . . part 2 ...  https://youtu.be/jyetTJDtoLw

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Burning Love ... https://youtu.be/0SUC8sdP5eI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 178. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Lahko bi! Res bi lahko!

Poslušam svoje srce: Lahko bi! Res bi lahko!:   Vredno se je malo potruditi, da se počutimo boljše.  No, da ne bom vedno vse na tebe prelagala - nekaj pridigala.  Meni se je vredno potru...

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Closer to nature . . . part 2