petek, 2. julij 2021

Živi to - najprej sam-a!

 Danes si samo želim harmonije v srcu. Toliko glasov je v meni. Kaj vse bi morala, kako bi morala, kaj bi se spodobilo, kaj je normalno, kaj si želijo starši, prijatelji, kdorkoli pač… z osnovano zamislijo in to celo dobro, kaj je res zares dobro zame. V resnici pa šteje samo moj. Samo moj glas je pomemben.

Danes si želim opustiti vse glasove. Niso moji, zato ne štejejo. Danes opuščam notranjo vojno. Ne rabim se dokazovati nikomur ali živeti po njegovo – njeno (to je samo njihova misija – to naj delajo oni sami - zase). To ni moje poslanstvo. Tu sem, da bi živela radost iz srca! Svojo srčnost in polnost in veselje in se čudila, koliko zapletov lahko ustvarim in celo uživam v tem!

Ne rabim se opravičevati, ker živim po svoje! Niti se razlagati in pojasnjevati. Saj tako ne bi razumeli. Jaz pa bi se zapletla v nekaj, kar bi mi samo zniževalo vibracijo. Tega pa si ja ne želim!

Svobodni smo, da živimo po svoje. Drugi pa tudi!

Ljubek srečen iskreno zabaven in zanimiv in igriv dan!



🌷 P.S.: Drugič, kot ti nekdo da dobronameren nasvet, ga res poglej od blizu ali druga oseba sama to živi. Potem pa, če ti je všeč, kaj s tem ustvarja. Potem vzemi kakšen ščepec nasveta. Če pa ti ni pri srcu, pa samo zamahni z roko in živi dalje. Ti živiš svoje življenje. Brez opravičevanj. Tega si vredna-vreden!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar