ponedeljek, 28. junij 2021

Pa ni res, da ne moremo!!! Močni kreatorji smo!

  Kako enostavno je zapasti v vlogo žrtve! Ampak vedno bolj moteče! Pa ti si mi naredil to! Pa ti si tečna – zato sem jaz tečna! Pa ne to, poglej kaj oni delajo! Kaj je svet čisto zmešan?! Kako potem naj bom srečna!?!

Pa to sploh ni res! Vse to dopuščam sama. Če me kaj moti, se lahko odstranim. Če je kdo tečen – lahko rečem spodbudno besedo. Ampak če nekdo želi biti tečen, mu pa tudi z lahkoto to dopustim. Bodi! Karkoli kdorkoli dela, ni moja stvar. Nič okoli mene ni moja stvar!

Moja stvar in odgovornost pa je, da se jaz dobro počutim. Če sem jaz tečna, je moja odgovornost, da se spet uskladim z Ljubeznijo. Niče drug tega ne more. To je moje. Če pa dopustim, da me okolica ali »kao« drugi vržejo s tira – tudi jaz to dopuščam. Oni so odgovorni zase, jaz pa zase.

Jaz sem močna kreatorka. Zdaj pa si želim ustvarjati dobro in lepo življenje. Kaj pa ti? Če se občuti dobro, je dobro! Če pa se slabo, pa je slabo! Ampak vedno imam možnost (saj ti tudi, no), da se vprašam, kako se pa lahko počutim malo bolje?

Ljubek sijoč mavričen pisano kičast bleščeč dan!



🌷 P.S.: Čas je zdaj, da živiš iz srca navzven. Vedno ti govori prav!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Meditacija 💜 Tečaj čudežev 178. lekcija I (15 minut) ...  https://youtu.be/O3cG94g0SWE

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - Blue Suede Shoes ... https://www.youtube.com/watch?v=Bm5HKlQ6nGM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar