sobota, 30. september 2023

Sproščena kot ti!!!

Zaupaj danes, da je vsak trenutek zate! Se lahko sprostiš v resničnost, da si ljubljena neštetokrat bolj kot si kdaj koli lahko pričakovala od ljudi? Navadi se na sprejemanje ljubezni!

Danes je pomembno, da si še malo bolj odpreš srce, pa če tudi je samo za pikico, se bo čez dneve nabralo za sijanje moči sonca! Pa ne samo enega – nešteto!

Tvoje srce lahko sprejme ljubezen neskončno sonc! Najlepše pa je, da ta sonca ljubezni podarjaš dalje! Zdaj se verjetno sprašuješ, kako neki naj narediš prostor soncem v svojem življenju?!?! Sprosti se v to, kdo si! Sprejmi se kot to – kdo si! Ljubi se, kot to – kdo si! Prisluhni svojemu vodstvu – srcu – kam te je vedno klicalo? Še bolj pomembno pa je, kam te zdaj kliče?!

Ustavi se.

Vdihni!

Izdihni!

Začuti, kako je praznina vmes pomembna! Prav dragocena, da slišiš vodstvo srca!

Ljubljena si preko vseh mej! Zaupaj si! Vodi te Ljubezen!

Kako lahko danes ustvarjaš premore, da slišiš glas srca?!

Ljubek radosten igriv lahkoten vesel pristen blažen dan poln ljubezni!



Prisluhni svojemu srcu!

petek, 29. september 2023

Pokaži z dejanji!

Prav obožujem pisanje! Tako zelo uživam v njem! Svet bi bil prikrajšan, če ne bi delila svojih darov! Zagotovo pa vem, da bi jaz bila prikrajšana za užitek ustvarjalnega izražanja! Ker pa sem jaz del sveta, bi jaz kot manj srečna, definitivno prispevala k zmanjševanju kolektivne zavesti Ljubezni. Če ne bi izbirala tega, kar ljubim – pisanja in vseh drugih stvari.

Kaj pa je tvoje veselje?

Kako tvoj svet – in hkrati naš svet – postaja bolj reven, če ne ustvarjaš iz srca? Zakaj prikrajšaš sebe in hkrati nas – ves svet? Ne jemlji vprašanja sreče in ljubezni do dela – ustvarjanja – zlahka!!! Zate gre! Hkrati pa nas – ves svet! Ko slediš svojemu srcu, najbolj prispevaš!

Danes je dan praznovanja, da si to, kdo si! Vsaka malenkost preteklosti te je privedla do tega trenutka. Ne glede ali je bilo videti dobro ali slabo – zdaj je dobro – saj si spoznala moč tega trenutka! Zdaj si lahko ustvarjaš čarobno življenje! Svojo srečo jemlji resno! Svoje srce jemlji resno! Saj ti gre za življenje in hkrati za vse nas – ves planet, kaj ves planet – vso vesolje se veseli s tabo, da za vse nas izbiraš radost srca!

Kaj je danes v harmoniji s tvojim srcem?

Ljubek radosten igriv navihan bogat pester lahkoten blažen dan!



V sebi si ljubezen! Zdaj pa si res pokaži, da se imaš rada – z dejanji – in izberi še več sreče!

četrtek, 28. september 2023

Prepojena z radostjo!

Draga moja! Siješ kaj v vsem svojem sijaju?

Občutiš da si ljubljena? Se počutiš povezano s svojim srcem? Ljubiš naravo – okoli sebe – še bolj pa naravo v sebi? Se zavedaš svoje vloge povezanosti nas vseh v zavest Ljubezni?

Bolj kot je tvoja vez močna s sabo, da se sprejemaš in spoznavaš – se res poznaš – bolj si srečna in bolj prispevaš! Si kaj zaljubljena v svoje življenje?

Kako lahko danes stopiš na svojo srčno pot?

Kako se lahko danes še malo bolj vzljubiš, sprejmeš, da boš še bolj sijala?

Dragocena si! Zaupaj si! Tvoje srce ve! Ti veš!

Zdaj pa je čas, da vzpostaviš pristno povezavo s sabo! To ni sebično! To je najlepše darilo, ki ga lahko podariš drugim! Najprej pa ta paket ljubezni odpri sama in ves tvoj svet je prepojen z radostjo! Živa si! Že samo to je razlog praznovanja tega dne!

Ljubljena si preko vseh mej! Danes to zares občuti in odpri srce soncu Ljubezni!

Vremenska napoved zate: srce oblito s soncem in napolnjeno z Ljubeznijo! Vedrina in jasnost napolnjujeta tvoje srce!

Kako lahko danes praznuješ to, kdo si?

Ljubek srečen igriv radosten pristen zabaven čaroben lahkoten dan!



Sledi svojemu srcu!

sreda, 27. september 2023

Cenim vsak trenutek!

Pozdravljena moja draga, kako kaj danes?

Slediš svojemu srcu? Si kaj ustvarjalna? Uživaš kaj, da res živiš svoje najboljše življenje, kar lahko!?

Tu si zato, da bi res cvetela v polnosti in pristnosti. Uživaj življenje! Radost si! Veselje si! Polnosti si! Izbiraj še malo bolj živeti s srcem! Kaj zate pomeni pristno, radostno, srčno življenje?

Lahko danes zares uživaš, kot to, kdo si? Da si lepota, da si radost, iskrenost, igrivost, da si srčnost? Bodi danes to, kdo si!

Včasih se res zgodi kaj nepričakovanega ali nas preseneti. Zato je prav, da sproti uživamo v drobnih trenutkih. Kajti velikokrat je tako, da se sploh ne zavedamo, kako lepa življenja imamo. Velikokrat je tako, da se sploh ne zavedamo, kako dragoceni ljudje nas obdajajo. Poveš komu, da ti je res pri srcu? Poveš komu, kako super se ti je z nekom pogovarjati?! Poveš, kaj ti nekdo pomeni z vsem srcem, da lahko še bolj ljubiš pristno in si to, kdo si! Lepa si! Izjemna si! Čudovita  si!

Zdaj pa res bodi to, kdo si v lahkotnosti, polnosti in pristnosti!

Zasij danes! Tvoje življenje je dragoceno! Ti si dragocena, da lahko živiš iz sebe navzven! Danes si dovoli biti pristna! Danes si dovoli biti smeh! Danes si dovoli biti veselje!

Ljubek srčen srečen igriv lahkoten zabaven harmoničen kreativen živahen jasen celovit sijoč navdihnjen živahen fantastičen dan!



Življenje te vodi skozi lepote tega dne! Zaupaj tudi lepotam svojega srca! Vedno imaš dovolj ljubezni v sebi. Sij z vso močjo! Lepa si! Živi še malo bolj iz sebe ven! Bodi to, kdo si v resnici! Fantastična si! Čudovita si! Zdaj pa še to drugim pokaži!

torek, 26. september 2023

Izbiraj najboljše!

Pozdravljena moja draga, kako kaj danes?

Živiš kaj pristno?

Živiš iz sebe ven? Se počutiš izpolnjeno? Delaš to, kar ljubiš?

Pa fantastična si zdaj, točno taka kot si! Uživaj še bolj to življenje!

Življenje je tu zate! Želi te podpreti v vsakem koraku, ki te vodi proti svojim sanjam. Zdaj pa si dovoli, da sprejmeš to lepoto veselja in radosti! Zares lahko izpolniš to notranjo silo, ki te želi potegniti naprej, ki te vleče v svoje pristnost življenje!

Lahko si to, kdo si! Čudovita si, točno taka kot si! Zdaj pa res, zaživi še bolj iz sebe ven! Lepa si! Fantastična si! Življenje te ljubi in spodbuja! Zdaj pa je čas, da mu dovoljuješ, da te vodi naprej, da te spodbuja v vsej svoji radosti in pristnosti!

Lahko si to, kdo si! Pa kdo še te sploh želi ustaviti? Nič in nihče te ne more ustaviti! Za tvoje življenje gre!

Res si lepa, taka kot si! Zdaj pa si zaupaj! Življenje te ljubi in te spodbuja na vse mogoče načine! Kaj mu boš zdaj dopustila, da te še malo bolj vodi?

To je tvoj čas pristnosti in polnosti. Zdaj pa si zaupaj! Živi svoje najboljše življenje, kar lahko! Vse vesolje se veseli, da si tu, da si pristna, da si slediš, da slediš svojemu srcu.

Lahko si to, kdo si! Seveda, to je najbolj dragoceno, da si to, kdo si – da lahko sprejmeš sebe v vsej svoji polnosti in si potem dovoliš še bolj živeti od znotraj navzven. Zdaj je tvoj čas, res! Pa ne pusti, da te karkoli ustavi! Čudovita si že zdaj!

Ljubek srečen srčen pristen čudovit igriv radosten čaroben dan!



Sledi svojemu srcu! Bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti! Čudovita si že zdaj! Dovoli, da te življenje še bolj podpira in vodi v tvojo pravo srčno smer. Danes se predaj usodi in predaj se temu, kar je najboljše zate – zdaj! Še bolj zaupaj svojemu srcu! Vse je zate! Čisto vse je zate! Zdaj!

ponedeljek, 25. september 2023

Srce napolnjeno z ljubeznijo!

Preveč puščam drami drugih, da me potegne vase. Jaz imam mirno življenje in ga ljubim. Ne rabim popestritev! Ne rabim drame, tragedij in skrivnosti.

Rada živim svoje udobno življenje. Zaupam bogu, da ko me bo kje potreboval, mi bo to že jasno pokazal. Zdaj pa lahko uživam lepote vsakdanjega življenja. Izbiram ljubezen – vedno, kot bi mi svetovala Kassandra – Susan Ashley in Kolektiv.

Zjutraj, ko se zbudim sem presrečna, da sem živa. Uživam v sončnem vzhodu in se počutim ljubljena. Uživam v dobri hrani in dobri družbi ob zajtrku. Uživam, da danes nimam nobenih obveznosti. Razen kopeli! In to mi je fantastično! Pa še kake dobre komedije zraven. To je moj najlepši dan do zdaj. V miru skuham pojedino za kosilo.

Grem na dolgi sprehod. Se zahvaljujem za malenkosti in jih cenim!

Lepo mi je in dragoceno, da živim na tako lepem planetu – materi Zemlji!

Kako pa lahko ti danes izbiraš ljubezen?

Kako pa lahko ti danes uživaš v malenkostih?

Ljubek srčkan iskren ljubezniv srčen pristen ljubeč dan!



Zaupaj, da je tvoje srce napolnjeno z ljubeznijo!

nedelja, 24. september 2023

Moč zdravljenja!

Zdaj sem prebrala tako lepo misel od Marka Attwood-a na telegramu.

»Če nekaj ozdravim, ne pomeni, da ne obstaja, ampak da ne kontrolira več mojega življenja. Niti ne bom več poskušal razlagati, zakaj živim, kot živim, ker drugi tako razumejo iz svojega razvojnega vidika oziroma stopnje!«

Pa kako res je to! Bolj kot poskušam razlagati, bolj sem jezna, ker me ne razumejo!

Zdaj pa jaz razumem! Kako naj žarnica sveči razloži, da ne potrebuje vžigalic, ampak da je dovolj klik na stikalu – in gori! Kako naj sveča razume, da je žarnica veliko bolj svetla in razsvetljuje večji prostor?!

Preveč sem pričakovala od drugih! Čisto preveč!

Kako naj struga potoka nosi tok reke?! Ne more!

Zdaj dovoljujem, da so vse bolečine primerjanja tekmovalnosti in dokazovanja ali iskanja razumevanja in odobravanja pri drugih – pozdravljene! Zdaj spuščam kakršno koli navezanost na vse to! Zdaj živim svobodno! Drugim pa dovoljujem enako! Vsi smo svobodni!

Kako lahko danes objameš bolečine v sebi, da se pomirijo?

Zaupaj v moč zdravljenja. Ne rabiš več pustiti ranam, da te določajo. Svobodna si! Drugi pa tudi!

Lep fantastičen pristen nagajiv vesel dan!



Sledi svojemu srcu, moja draga! Sledi svoji srčni poti! Danes še bolj odločno stopaj po njej!