sobota, 10. februar 2018

Grrrrrrr...

Preveč sem razumevajoča. Vedno. Takoj se poistovetim z drugimi osebami. Namesto, da bi si rekla, hej, saj bo minilo, se cela vržem noter. V reševanje. Koga? Vseh. Če le malo namignejo ali pa niti ne. Kako neumno!

Potem pa izgubim sebe.

Hecam se! Saj sebe ne morem izgubiti…

Če sem še tu!

To je ona šala. Nekdo sam ugasne luč. Potem pa jamra, kako je temno. Samo do stikala stopi! In bum! Luč!!! Svetloba. Sreča. Ne morem verjeti, kako je enostavno!

Lahko se počutiš, kako se počutiš. Jaz pa tudi. Lahko sem srečna, kljub nesrečnosti in zamorjenosti drugih. Pa to sploh ni bistveno za moje počutje. Lahko pa je izgovor, da se ne rabim počutiti dobro. Niti pikica niso odločilna komponenta moje sreče. Samo jaz odločam zase.

Lahko se počutim dobro. Ali vsaj malo boljše. Ali odlično! Na to nima nič vpliva. Si upam?!

Rada imam pestrost ljudi. Rada imam pisanost. Raznolikost. To nas dela vse bolj zanimive. Čudoviti smo. Kot najlepši šopek rož. Vsak diši po svoje. Mamljivo. Čarobno.

Danes zjutraj sem imela občutek, da naj grem po drugi poti. Najprej sem si mislila… zakaj sploh? Gledala sem pokrajino. Saj je bilo lepo. Vse se v ivju. Daleč, v ozadju nizka meglica, ki se je počasi dvigala. Lepo je bilo.

Potem pa sem kar zavila k jezeru. Videla sem najlepši sončni vzhod! Sploh! Bili so taki tanki oblaki, ki so pokrivali sonce. Videla se je ogromna žareča krogla! Kot bi bilo sonce bliže! Čudovito! Trava je tako prisrčno hrustala pod mojimi nogami. Lepo je bilo! Osupljivo lepo! Jezero je bilo zaledenelo. V daljavi so se oglašale račke. 

Kako je dobro, ko poslušam svoje notranje vodstvo, intucijo, signale, vzgibe... Čisto mi je polepšala dan ta ogromna žareča krogla.

Ljubek dan! Hej, hej, naredi si najslajši možen dan sploh!

Cmok! Objem!









P.S.: Kaj bomo plesali zdaj! Seveda! Vedno je pravi čas za ples!!! Uuuuuu, tango!!! Nicola Benedetti: Por Una Cabeza, from Scent of a Woman, Live in The Greene Space (https://www.youtube.com/watch?v=GrWv500P2hg)

petek, 9. februar 2018

K A T E J A : Sweet, sweet… pink!!!

Hi my Beloved!

Today I live authentic. More my way. More unique. More individual. What does that mean?


I make breakfast, my favorite. I sleep as long as I can. I'm writing. I make a bath. I'm taking me somewhere. To a city. I invite myself to coffee. I read a good book. I'm looking at something funny. I dress nicely. I'm just being here and I drink coffee with pleasure. I'm watching the sunrise. Stars. The city is illuminated by lights. Nature. I'm going for a walk. I'm listening to good music. I meditate.


I choose things that are in my heart and I love to do them.


I paint. I'm writing. Dancing?! Chatting...


Today is such a day. Quite special. Time for pleasure in small things. They just look small. My soul is filled up to the top and more!


I was walking a bit in the woods. It has such clean energy. I felt such peace. Internal enthusiasm. It was so nice when the sun went down. When I got there, there was a fog. I sat at the coffee shop. Then the fog slowly began to rise. In the end, there was nothing left! We saw a beautiful sunset.


If you don’t love pink, I don’t blame you. But you are missing a lot! You dress up! Than just add a little bit of pink! I mean bright pink! And all your day is like candies and rainbow! So sweet!


Happiness is all around! Just because of pinch pink! Why not! It’s worth of trying!? (Is that really trying!!!?! No! Dress up normally! And then… boom! Pink! Boom! Happiness! Joy! Fun! You can do it!!! Boom!)


(Is pink maybe too much? (I doubt it!!!) Then choose your favorite color! And boom! (Can you maybe guess which is mine? Maybe?!))


Have the nicest lovely happy pink day!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**
SLO: K A T E J A : Sladka, sladka… pink!!!

Danes živim pristno. Bolj samosvoje. Bolj unikatno. Bolj edinstveno. Kaj to sploh pomeni?

Naredim si zajtrk, kot mi je najljubši. Spim kako dolgo mi je. Pišem. Si naredim kopel. Se odpeljem kam. Na kakšen grad. Se povabim na kavo. Preberem kakšno dobro knjigo. Pogledam kaj smešnega. Se lepo oblečem. Samo sem in pijem kavo z užitkom. Opazujem sončni vzhod. Zvezde. Mesto osvetljeno z lučkami. Naravo. Grem na sprehod. Poslušam dobro glasbo. Meditiram.

Izbiram stvari, ki so mi pri srcu in jih rada počnem.

Slikam. Pišem. Plešem?! Klepetam…

Danes je taki dan. Čisto samosvoj. Čas za užitek v malih stvareh. Samo izgledajo male. Dušo pa mi napolnijo do vrha in še čez!

Malo sem se sprehajal po gozdu. Ima tako čisto energijo. Občutila sem taki mir. Notranje zadvoljstvo. Bilo je tako lepo, ko je sonce zahajalo. Ko sem prišla tja, je bila megla. Sedela sem v kavarni. Potem pa se je počasi začela dvigati. Na koncu je že nič ni bilo več! Videl se je tako lep sončni zahod.

Če nimate radi pink, vam ne zamerim. Ampak veliko zamujate! Samo oblečeš se. potem samo dodaš malo pink! Mislim živo roza! In tvoj dan je kot bonboni in mavrica! Tako sladek!

Sreča je vsepovsod! Smo zaradi ščepca pink! Zakaj pa ne! vredno je preizkusiti!? (Je to sploh poskušanje? Ne! Oblečeš se normalno! In potem… bum! Pink! Bum! Sreča! Veselje! Zabava! Zmoreš! Bum!)

(Je mogoče pink preveč? (Dvomim!!!) Potem izberi svojo najljubšo bravo! In bum! (Lahko mogoče uganeš, katera je moja? Mogoče?))

Imej najlepši ljubek srečen pink dan!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly♥














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Neeeeedelja! Daaaaaaaaaa!

Če bi danes bila nedelja, kaj bi si želela? Kaj bi želela početi? Kaj bi resnično rada delala? Kaj bi razveselilo moje srce? Kaj bi me sprostilo? Kaj bi mi napolnilo baterije?

Kar malo zazehala sem zraven, ko to pišem. Rabim malo dremeža? Mogoče. Malo dremuckanja na sedežni. Pridejo dnevi, ko je vse v nasprotju z akcijo. Vse se dogaja v počasnem posnetku. Vstajanje s postelje se zavleče v poležavanje. Samo, ker lahko in imam čas.

Počasi grem do kuhinje in si skuham kavo. S penicami seveda. Če je nedelja. In če tudi ne bi bila, bi si naredila penice. Ker brez penice pač ne gre. In ni tako dobra, če je ni gor. Ali jih ni gor. Penic seveda. Malo cimeta. Za okus. Za poživitev. In ne pijem kave grenke. Malo sladkorja pa že mora biti. Pikico. Malo več pa že!

Še vedno zavita v mojo živo roza – pinki – najmehkejšo puhasto jutranjo haljo, kar je sploh možno, sem se že pomaknila na sedežno. Kar je velik premik za nedeljo. Spalnica – kuhinja – dnevna. Nekje vmes kopalnica. To je to za danes! Hecam se! Komaj čakam, da grem na sprehod! Zunaj tako lepo sije sonce! Obsijalo je kot vsako juto moje pristno in prikupno življenje! To pa tako obožujem!

Imela sem resen namen, da grem na kavo. Bila sem že oblečena v moja najljubša oblačila. Krilo. Puloverček in moje ljubke čevlje z rožico. Udobno šik. Čisto moj stil. Na pol poti po stopnicah. Pa sem si premislila. Vrgla sem kovanec. In točno mi je potrdil to, za kar sem navijala. Ostani doma!

Samo šla sem na kratek sprehod. In kako je to dobro delo! Kot bi celi angelski zbor zapel blaženi aaaaaaaa… (Saj ne, da sem jih že kdaj v resnici slišala. Nič nimam proti! Da ne bo pomote! Naj pojejo tudi v živo. Bolj sem imela prizor in glasbo iz kakega filma v mislih…) Tako me je objelo sonce. Svežina!

Nedelja ima že vse v imenu. Ne delaj. Ne! Ker je to dan za sprostitev in relaksacijo. In kdo ne bi tega z veseljem upošteval!?

Lepo pisano se imejte, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!

Pa! Pa!










P.S.: Čutiš to čarobnost v srcu? Danes je dan za razvajanje... v vseh pogledih! Parni Valjak - Kada Me Dotakne (https://www.youtube.com/watch?v=Mxw65Yo3gMY)

četrtek, 8. februar 2018

Zdaj pa je!

Počasi se osvobajam. Vseh vezi preteklosti. Če pridejo pri vhodnih vratih, jim ne odprem. Če pa se pritihotapijo, se jim nasmejim, in jih pošljem na hladno.

Obžalujem karkoli, kar je bilo v preteklosti? Niti malo. Ker če ne ne bi bila zdaj tukaj kot sem. To me je oblikovalo. Cenim to. Hvaležna sem za to. Zdaj se še bolj poznam. Zdaj še bolj vem, kar si želim.
Danes je tako lep dan. Ne vem, kaj je s to mojo posteljo. Tako dobro spim. Zavijem se v moje odeje. Počutim se kot kraljica. Včeraj sem si kupila tako lepo krilo. Tako asimetrično. Komaj čakam, da ga operem in da ga lahko nosim.

Lepo je bilo. Obilje snega! Kako, da ga za cel dan ne zmanjka in še ponoči je snežilo. Neverjetno! Lepo se je bilo sprehajati po sneženju. Vse je bilo tako lepo belo. Narava je tako lepa. Drevesa vsa v belem. Bori so imeli na koncu šopov iglic take lepe kapljice kot diamantke. Odsevali so svetlobo. Ljubki so bili. Čarobni.

Rada imam drevesa. Njihovo lepoto. Mogočnost. Ne glede na velikost, ali rast, ali grbavost, edinstvena so. Unikatna. Vsaka zase kraljica. Cenim naravo, ki me obdaja. To pa je neizčrpen vir modrosti.

Dobro, da imam tako puhaste čevlje samo za sneg. Moker je bil. Dežnik je bil težak pod težo. Večkrat sem ga morala otresti. Ampak kako je bilo lepo! Umikali smo se z velikimi dežniki. Se kdaj nasmejali, ko se nismo mogli odločiti, na katero stran se umakniti. Nekateri so imeli samo kapuce. Nekateri pa nič pokrite glave. Vsi so bili videti zadovoljni in srečni. Nasmejani. Zdaj pa imamo sneg.

Rada se sprehajam. Rada imam »toto« naše lepo mesto. 

Ljubek sijoč dan danes poln cartanja!

Cmok! Cmok!










P.S.: Lepo je! Kaj lepo, čudovito! 

sreda, 7. februar 2018

K A T E J A : Snow White

Hi my Beloved! 


I listened to an interesting radio show on Hay House Radio (Barbara De Angelis), that we are still behaving like children in some situations (the repeated family atmosphere). No power. And these situations are only recreated to realize that we have the power. We stand for ourselves, we do not need to prove our worthiness. We are worth just as we are. Very interesting.


I do not need to prove anything! I'm valuable as I am! I accept it! I just take it in…


Something's happening to me. Repeats. Every day the same! And I can’t wait anymore!


How can every day be such a beautiful sunrise! Always different! Always other shades. Spiced with clouds. It's so purple today. Perfection. They are already a little pale and becoming more gently violet, almost gray. It's lovely, as the day begins. Colorful!


I had a thought before: »How would I live if I could choose whatever I want? How would I live this day? "


I have the power, really, to spend the day my way. Whatever. Today I will use it to the fullest!


Today, purely your way, my dear!


We have the winter! Finally! A lot of snow! All is white like in fairytale. All in white I feel a little bit like Snow White! I have on the warmest boots ever! My cozy white coat. I’m all in white. Can it be too much white in one paragraph? Of course not! It’s the winter time! It’s meant to be all white!


Snowflakes had so beautifully covered the landscape! Magnificent! Adorable! Magic in white! You get the picture… Enough for now! I love snow!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly












P.S.: Be yourself! Express yourself! You are so adorable!!! Love you all!!!

**
SLO: K A T E J A : Sneguljčica

Poslušala sem zanimivo  radijsko oddajo na HayHouse radiu (Barbara De Angelis), da se še vedno v nekaterih situacijah (ponovljeno družinsko vzdušje) obnašamo kot otroci. Brez moči. In te situacije se samo poustvarijo, da spoznamo, da imamo moč. Se postavimo zase, se ne rabimo dokazovati, ampak smo vredni taki kot smo. Zelo zanimivo.

Nič mi ni treba dokazovati! Vredna sem taka kot sem! Sprejemam! Samo srkam vase...

Nekaj se mi dogaja. Ponavlja. Vsak dan isto! In komaj čakam vedno znova!

Kako je lahko vsak dan tako lep sončni vzhod! Vedno drugačen! Vedno drugih odtenkov. Začinjen z oblaki. Danes je tako vijoličnih barv. Popolnost. Zdaj že malo bledijo in postajajo bolj nežno vijolične, skoraj že sive barve. Lepo je, kot se tako že dan začne. Pisano!

Prej me je tako prešvignilo: »Kako bi živela, če bi lahko izbirala, karkoli bi si zaželela? Kako bi preživela ta dan?«

Pa res imam samo jaz moč, da si ga naredim po svoje. Karkoli. Danes bom to izkoristila do konca!

Danes pa čisto po svoje, moje drage, moji dragi!

Imamo zimo! Končno! Veliko snega! Vse je belo kot v pravljici. Vsa v belem se počutim malo kot Sneguljčica! Obute imam najtoplešje škornje! Moj mehak plašček. Cela sem v belem. Je lahko prevečkrat beseda belo v enem odstavku? Seveda ne! Saj je vedndar zima! Mišljeno je, da je vse belo!

Snežinke so tako lepo pokrile vso pokrajino. Čudovito! Prekrasno! Čarobnost v belem! Saj si predstavljate… Dovolj za zdaj! Obožujem sneg!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly♥












P.S.: Bodite kar ste. Izrazite se. Tako ste prisrčni!!! Rada vas imam!

Vsaka drugačna...

Nekaj čarobnega je v teh velikih snežinkah na nebu. Vso pokrajino so posipale z belino. Tako sladno in čisto je vse. Belina. Kar padajo in padajo snežinke, kot da jih je nešteto. Saj jih tudi je. In preseneča me, kako je vsaka edinstvena in enkratna. Tako kot mi. Vsak zase je poseben, a hkrati smo vsi snežinke. Enaki. Sneg. Ljubezen. Res je lepo zunaj. Res smo lepi. Od znotraj. Tudi od zunaj…

Oblekla se bom in šla na sprehod. Čas je, da se me malo ta čarobnost dotakne in jo občutim na svoji koži. V živo je le drugače. Zdaj samo gledam to belo posipavanje skozi velika okna. Uživam ob kavi. Na toplem. Zavita v koco. Najbolj mehko.

Prebrala sem nekaj tako lepega, za dušo.

Pleme duš

Bodi hvaležna vsakemu,
ki te navdihuje, te dviguje
in ti pomaga, da siješ.
Gremo dalje,
skupaj.

Mastin Kipp

Res je pomembno imeti okoli sebe ljudi, ki te navdihujejo. To je res. vedno znova rada srkam modrost, ki mi razširi pogled. No, na to pa še nisem pomislila. Hvaležna sem, da je danes vse tako dostopno.

Nič pa se ne more primerjati z notranjim vodstvom. Tistim tihim vztrajnim glasom, ki nam nežno prigovarja. Učim se utišati hrup zunanjosti in se poslušati bolj. Želim si biti notranje usklajena.

Danes pa cenimo edinstvenost vsakega, tudi sebe! Ljubek dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: Rada imam zimo. Sneg. Čisto narahlo naletavanje snega... Čarobno lepo! Camila Cabello - Havana (https://www.youtube.com/watch?v=BQ0mxQXmLsk)

torek, 6. februar 2018

Sladko življenje...

Dobro spanje mi je tako super. Zvečer si skuham čaj z medom. Potem pa zaspim kot angelček. Ne vem kaj je v tej kombinaciji. Ampak tako me zaziba v spanje. To mi je zelo pomembno. Potem se zbudim kot nova. V nov dan. V nova doživetja. Sveža. Pri sebi.

Včeraj me je nekaj tako razveselilo. Ne morem povedati kako! Bila sem tako lepo presenečena! Jupi! Veselje! Skakala sem do stropa!

Kaj bo pa danes moja La Dolce Vita? Lepo sladko življenje. (Prevod je samo sladko življenje…) Kot bi bonbončki in velike lizalke in vse dobro padalo z neba samo zame. Da mi polepša dan.

Ravno je velik črna ptica preletela mimo mojega okna. Kako je bila lepa! Tako je mahala lahkotno s svojimi velikimi krili! Obožujem ptice.

Taki občutek imam, da je danes dan za zlate čevlje. Ali vsaj tigraste. In pinki puloverček. Ali vse skupaj?!

Čas je, da živim sladko vsak dan sproti! Kaj pa vem, kaj bo jutri. Včeraj pa je tako staro. Okamenelo. Ni zanimivo. Zažvekana žvečilna brez okusa…

Danes je moj la dolce vita uživanje ob kavi. Mogoče branje kakšne poezije. Ali pisanje? Potem pa še bom prelistala kakšno modno revijo. Samo tako, ker je fajn. Ali pa moj The Oprah magazine. (Simply the best!) Poslušala bom dobro glasbo in malo migala z boki. Vsak dan je priložnost za ples.


Uživam v teh čudovitih oblakih, ki počasi potujejo mimo. Tako neponovljivi so. Rada imam njihovo enkratnost in edinstvenost. Čarobnost.

Ljubek dan in sladko sladko življenje!

Objem! Pa pa!









P.S.: Danes je dan za pristnost! Camila Cabello - Never Be The Same (https://www.youtube.com/watch?v=VQhIUzPJi8o)

ponedeljek, 5. februar 2018

K A T E J A : By the river... of love...

Hi my Beloved!

I dug something interesting from my stuff. An old diary of visions, where I wrote affirmations for more inspiring day. (Like a vision board, just a thick notebook!) That was so interesting to me! Of course, I read only the first four sentences. Slowly. Nothing is going to escape…

The first one is about gratitude.


Something like this…


I’m grateful that I am. I’m grateful that I am where I am. I'm grateful for everything that's been. Because of that I'm here right now. (And who I am!)


(I think I wrote quite differently than it was in my notebook! But I'm sure that the word was grateful...)



More than I appreciate things that are, like they are, more I open to the new good. That's what I believe. With all my heart!



Let’s dance! This is a right skirt for that. It’s floating around me… Like gentle wild waves. This sweater is so soft and fluffy. I love that! And warm. It gives me big hug. Color is gently pink. I wore there over the knee boots. This added an extra warmth.


I love walks along the river. The sun was slowly shining through the tree trunks.

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Express yourself! You are so adorable!!! Love you!!! Be happy!

**
SLO: K A T E J A : Ob reki… ljubezni!

Hej moji dragi!

Izbrskala sem nekaj zanimivega. Star dnevnik vizij, kje sem si pisala afirmacije za vsakodnevni navdih. (Kot tabla vizij, samo debel zvezek!) Kako mi je to bilo zanimivo. Seveda sem prebrala komaj prve štiri. Počasi. Nič mi ne bo ušlo.

Prva je o hvaležnosti.

Nekako tako...

Hvaležna sem, da sem. Hvaležna sem, da sem, kje sem. Hvaležna sem, da sem zaradi vsega, kar je bilo, točno tukaj kot sem. (In to, kar sem!)

(Mislim, da sem čisto drugače napisala, kot je bilo tam! Prepričana pa sem, da je bila omenjena beseda hvaležnost…)

Več kot cenim stvari, ki so, kot so, bolj se odpiram novemu dobremu. To pa čisto verjamem. Z vsem mojim srcem!

Zaplešimo! To je ravno pravo krilo za to! Plava okoli mene… Kot nežni divji valovi. Pulover je tako mehki in puhast. To obožujem! in topel. Kot bi me na veliko objemal. Je nežno roza barve. Obute imam škorenjčke preko kolen. Za dodatno toplino.

Obožujem sprehode ob reki. Sonce se je počasi prebijalo skozi krošnje dreves.

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly♥















P.S.: Bodite kar ste. Izrazite se. Tako ste prisrčni!!! Rada vas imam! Bodite srečni.

Cela oseba!?! Ne me basat!

Je že kdaj divjala silovitejša vojna, kot vojna od znotraj?

Ne to bi. Ne to.

To mi je veno tako razburkano obdobje, dokler se ne odločim. Potem grem naprej. In potem je jasnost tukaj.

Eh pustimo to.

Vedno sem se počutila manjvredno, ker nisva ostala skupaj s partnerjem. Ampak tako je življenje. Čas je, da si popolnoma to odpustim. Je življenje, kot sem ga planirala. In življenje, ki se je zgodilo. In nič od tega več ni pomembno. Samo zgodba je. Ponavljam si jo vedno znova in ponavljam jo vedno znova ljudem. Takim, ki me vprašajo. Novim. Nekako se mi to več ne zdi pomembno. Samo sem.

Danes se učim ceniti sebe, kot sem. V polnosti. Brez neke zgodbe. (Ki je že tako konec.) In nima name vpliva. Sama živim. S sinom. Dobro se razumemo tudi z očetom mojega sina. To pa je tudi dovolj. In čisto dovolj.

Nisem zaradi tega manjvredna. Sama zase sem čisto cel človek. Čisto vsa sem točno taka kot sem. Ni bilo mišljeno, da sem rojena nepopolna, dokler ne spoznam sorodno dušo. Ne sama zase sem cel človek. Lahko sama spim. Lahko sama jem. Lahko sama uživam v kavi. Lahko sama uživam v potovanjih. Lahko sama uživam v slikanju. Na razstavi. Na literarnem večeru. Lahko sama plešem. Nič od tega ni sramota. Ne. Vse lahko sama. Seveda pa je bolj zabavno, če je kdo sokrivec. In verjamem, da se mi bo pridružil. Ob pravem času.

Danes pa praznujem mojo popolnost. Jaz zase sem celi človek. Kake ugotovitve! Pretresljivo. Preboli že! Gremo dalje! Sreči na proti. Ali vsaj boljšemu počutju.

Ni mi lahko o tem pisati. Večina nas misli, da je moški odrešitev. Ne ni. Partner ni rešitev. Rešitev je dobro počutje. Sreča. Ker potem je vse tako, kot mora biti. Lepo.

Danes ne vem, kaki dan je to. Ampak rada bi si to razčistila. Preteklost me ne določa.

Čisto dovolj sem jaz sama. Cela oseba zase sem. (Ne morem verjeti! Res?) Kako smo naučeni, da je partnerstvo nujno. In da je s tabo kaj narobe, če nimaš partnerja. Zadovoljna sem, da sem samska. Zdaj. Nič mi ne manjka. Pa saj to ni bolezen. Samska? Uh, treba po poiskati nekoga. Hitro. Nekoga.

Nočem nekoga. Želim si partnerja, ki je za radostno rast, ki me ljubi. To je tako prvo. In ki je zabaven. In rad potuje. To je to. Sem že jaz vse to? Pa da. Potem pa tako samo to privlačim.

Zdaj pa dovolj pridige. Gremo mi po svoje!!! Imam dovoljenje (od mene), da uživam polno, tudi če sama! 

Ljubek dan moje drage in moji dragi! Naj bo začinjen s pristnostjo!

Cmok! Cmok! Objem!










P.S.: Življenje te vabi. Sprejmi povabilo... Caro Emerald - A Night Like This (https://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI&list=RD74LXx0wSqMI)

nedelja, 4. februar 2018

Utišaj.. pssst! Slišiš?

Kako obožujem sončne vzhode! Danes so bili oblaki obarvani vijolično. Tako, kot bi jih nekdo nežno pobarval. Se jih samo nežno dotaknil z barvami. Potem pa je že spodaj žarelo živo oranžno rdeče rumeno ognjeno sonce.

Vsak dan znova sem očarana nad lepoto narave. Vsako jutro znova me povabi v to lepoto. To mi tako napolni srce z občutkom čudenja. Vse je tako popolno. Čisto prav, kot mora biti.

Vsako jutro me kar povabi v lepoto dneva.

Povabljena sem vedno znova, da se imam vedno bolj rada.

Povabljena sem vedno znova, da lepše negujem sebe.

Povabljena sem, da sem srečna, da delam, kar me veseli, kar me razveseli in kaj me zabava.

Danes se mi naj pot sama razkrije. Odprta sem. Pripravljena za vse lepo. Moje srce utripa v radosti. Kaj še je lahko lepše? Zdaj ravno uživam ob moji kavi. Sonce je že više na nebu v tako lepo nežno rumenih tonih.

Kam te vabi danes dan? Kam si želi tvoja duša? Kaj si želi tvoje srce? Kaj je lahko tvoje veselje danes?
Poslušaj se. Tisti ta prvi odgovor je pravi. Ti veš. Samo ti veš zase. Poslušaj tisto tvoje notranje vodstvo, ki ti je vedno na razpolago. Utišaj zunanji hrup. Poslušaj ta tišji, a ne manj vztrajen notranji glas. Bodi. Bodi, kar si. Bodi, kar ti je resnično v veselje. Živi svoje najboljše življenje. Ti že veš zase!

Taka vprašanja so pomembna.

Danes pa ljubek sijoč dan in sledimo svoji sreči, sijaju, sanjam. Korak po korak. Zmoreš! 










P.S.: Povabim te v čarobnost tega čudovitega dneva!!! Natalie Cole - This Will Be (An Everlasting Love) (https://www.youtube.com/watch?v=lswB6q2t_6c)