torek, 6. februar 2018

Sladko življenje...

Dobro spanje mi je tako super. Zvečer si skuham čaj z medom. Potem pa zaspim kot angelček. Ne vem kaj je v tej kombinaciji. Ampak tako me zaziba v spanje. To mi je zelo pomembno. Potem se zbudim kot nova. V nov dan. V nova doživetja. Sveža. Pri sebi.

Včeraj me je nekaj tako razveselilo. Ne morem povedati kako! Bila sem tako lepo presenečena! Jupi! Veselje! Skakala sem do stropa!

Kaj bo pa danes moja La Dolce Vita? Lepo sladko življenje. (Prevod je samo sladko življenje…) Kot bi bonbončki in velike lizalke in vse dobro padalo z neba samo zame. Da mi polepša dan.

Ravno je velik črna ptica preletela mimo mojega okna. Kako je bila lepa! Tako je mahala lahkotno s svojimi velikimi krili! Obožujem ptice.

Taki občutek imam, da je danes dan za zlate čevlje. Ali vsaj tigraste. In pinki puloverček. Ali vse skupaj?!

Čas je, da živim sladko vsak dan sproti! Kaj pa vem, kaj bo jutri. Včeraj pa je tako staro. Okamenelo. Ni zanimivo. Zažvekana žvečilna brez okusa…

Danes je moj la dolce vita uživanje ob kavi. Mogoče branje kakšne poezije. Ali pisanje? Potem pa še bom prelistala kakšno modno revijo. Samo tako, ker je fajn. Ali pa moj The Oprah magazine. (Simply the best!) Poslušala bom dobro glasbo in malo migala z boki. Vsak dan je priložnost za ples.


Uživam v teh čudovitih oblakih, ki počasi potujejo mimo. Tako neponovljivi so. Rada imam njihovo enkratnost in edinstvenost. Čarobnost.

Ljubek dan in sladko sladko življenje!

Objem! Pa pa!









P.S.: Danes je dan za pristnost! Camila Cabello - Never Be The Same (https://www.youtube.com/watch?v=VQhIUzPJi8o)

Ni komentarjev:

Objavite komentar