sobota, 4. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 338 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Osho ... Live! #4

Poslušam svoje srce: Soočenje in očiščenje!!!

Poslušam svoje srce: Soočenje in očiščenje!!!:  Kako zanimivo to življenje valovi. Lepo je biti to, kdo sem. lepo je spoznavati mojo pristno naravo bolj in bolj. Toliko zunanjih plasti je...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 338. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Osho: Živi!

Soočenje in očiščenje!!!

 Kako zanimivo to življenje valovi. Lepo je biti to, kdo sem. lepo je spoznavati mojo pristno naravo bolj in bolj. Toliko zunanjih plasti je bilo dodanih, da jih počasi in počasi odstranjujem. Tako lahko skozi mene zasije končno ljubezen. Nadenemo si različne maske, ker nam ni pokazano, kako na zdrav način izražati čustva. Samo dobimo signale, da so nezaželena. Potem pa jih skrivamo in tlačimo dol. Učim se biti v njih in jih predelovati. S pisanjem, govorjenjem o njih in s sproščanjem v naravi.

Vem, da bi jih morala pustiti na plano. Po drugi strani pa me je strah, da bodo preplavila vso moje življenje in se potem razbohotila in preveč udomačila v vsakdanjiku. Po drugi strani spet, pa jih tiščim dol in to mi vzame toliko energije. Kaj če bi bila samo z njimi? Kaj če bi jim dovolila na svetlobo, da jih Ljubezen pozdravi? Kaj če bi malo bolj zaupala, da je vse zdravljenje in dobro zame?!

Lahko vsaj malo dovolim to čiščenje in katarzo. Lahko naredim vsak dan prostor in kaj bo prišlo na plan, bo. Čas je. nočem, da se to več vleče! Dovolj imam tega podtalnega delovanja!

Prišel je čas soočenja. S pisalom v roki, polno robčki in časom, pa bomo videli, kaj bo!

Čas je, da si dovolim, da je moja duša pozdravljena. Čas je, da si dam priložnost, da zares cvetem.

Čas je, da moja pristnost zasije skozi vse te maske, ki so bile odobravane s strani staršev, družbe, zaželenega, partnerjev in vseh drugih. Čas je. Samo tako lahko stopim naprej v novo in sveže.

Dovolj je bilo podtalnega delovanje, ki mi kroji usodo!

Zdaj je čas radosti in smeha. Zdaj je čas harmonije. Tako kot od znotraj, tako o zunaj!

Ustvarjaj si danes čudovit svet. Daj prostor svojim čustvom. Tu so zato, da bi bil-a ozdravljena! Na plano so prišla zato, samo, da jih opazimo. Takoj pa, ko so na planu, se razblinijo. Danes si spet dovolimo čutiti!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčen srčkan pisan sončen sočen dan!




🌷 P.S.: Dovoli vsej svoji lepoti srca, da se izraža. Zdaj je tvoj čas, da v vsakem trenutku slediš svojemu srcu, ne glede, kje si! Priznaj si, da si čudovit-a! Priznaj si, da je dobro slediti svojemu srcu. Samo ti veš, kam te vodi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 3. december 2021

🎀 Happy December✨ Honor yourself! #3

Meditation 💜 ACIM Lesson 337 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Zares živiš??!!??

Poslušam svoje srce: Zares živiš??!!??:  Nekako živimo, ampak kaj zares živimo?! Smo res živi?!! Kaj to sploh pomeni?! Lahko s srcem vstopamo v vsako situacijo?! Lahko dopuščamo,...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 337. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Spoštuj se!

Zares živiš??!!??

 Nekako živimo, ampak kaj zares živimo?! Smo res živi?!! Kaj to sploh pomeni?!

Lahko s srcem vstopamo v vsako situacijo?! Lahko dopuščamo, da se vse uredi tudi v naše najvišje dobro?! Lahko izražam sebe?! Lahko ti izražaš svojo pristno naravo?!

Čas je, da se spet povežemo. Tako lep obred so nedeljska kosila. Zdaj je čas, da to obnovimo. Vsaki pri drugi družini. Tako se ne samo razbremenimo, ampak imamo uradno druženje.

Čas je čiščenja. Notranjega sploh! Katarze. Povej resnico in resnica te bo osvobodila. Življenje je polnost in radost v vseh pogledih. Samo odstraniti moramo vse te meglice okoli.

Mislim, da se takoj manj ukvarjam s svojimi problemi v glavi, ko se zgodi kaj dejansko resnega. Bolezen. Potem komaj vidiš, kako lepo življenje imam.

Ampak ni potrebno, da se mi zgodi kaj tragičnega. Ni potrebno, da si kreiram raka ali drugo neozdravljivo bolezen, da se spametujem. Ni potrebno, da se meni ali mojim zgodi kaj tragičnega!

Zdaj lahko spremenim življenje v bolj ljubečo vsakodnevno izkušnjo. Najprej do sebe in potem do drugih. Tako enostavno je. V vseh pogledih!

Lahko jamram. Lahko sem tečna. Ampak ne bom pomagalo! Nič od tega ne pomaga. Samo pomaga, da stopim v akcijo in naredim kaj prijaznega do sebe! Lahko sledim svojim sanjam. Lahko slediš svojim sanjam. Lahko jih živiš zdaj.

Najbolj pomembna pa je prijaznost. Do drugih in sebe. Bodimo nežni s sabo. Lahko naredimo samo toliko! In zdaj je čas, da to, kar delamo – delamo s srcem. Ostalo pa pustimo ali pa se posvetimo enako strastno kot naši najljubši dejavnosti! Bodimo pristni in vnašajmo sebe v vse! (Ne naš ego, ampak pristnost srca – Ljubezni, da sije skozi nas še bolj jasno!)

Ljubek srečen srčkan igriv radosten nagajiv blažen optimističen dan!




🌷 P.S.: Dopusti vabilom za srečo, da te dosežejo. Odpri ljubezenska pisma čiste Ljubezni. Naj se pretaka v tvoje življenje bolj in bolj. Zaupaj svojemu srcu in ga odpri.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 2. december 2021

Poslušam svoje srce: Si največji izraz Ljubezni?!!!!

Poslušam svoje srce: Si največji izraz Ljubezni?!!!!:  Si največji izraz Ljubezni?! Si izraz pristnosti?! Kdo si, moja draga – moj dragi!?! Danes dopusti, da pristnost tvojega srca, duše s...

Meditation 💜 ACIM Lesson 336 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Enjoy being yourself! #2

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 336. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Uživaj kdo si!

Si največji izraz Ljubezni?!!!!

 Si največji izraz Ljubezni?!

Si izraz pristnosti?!

Kdo si, moja draga – moj dragi!?!

Danes dopusti, da pristnost tvojega srca, duše sije skozi tebe.

Res pa je, da je nekatere dni lažje kot druge. Nekatere dni je veliko bolj preprosto. Sicer pa tudi sonce ne sije vsak dan! Ampak danes sije!

Vsi imamo notranje letne čase. Včasih jih občutimo bolj, včasih pa manj. Včasih nas preplavi zima, ko je vse v mirovanju. V resnici pa si nabiramo moči za naprej. Počivamo, da bo razcvet še bolj pristen. Včasih je jesen, ko pobiramo sadove svojega dela. Zato spusti vase to svetlobo in sijaj pristnosti. Zacveti na polno. V resnici pa dopusti, da se narava pretaka skozi tebe.

Ne dopusti, da bi narava v tebi ostala zamrznjena v času.

Ne dopusti, da se tvoja pristan narava ne bi izražala kot ti.

Ne dopusti, da tvoja prava narava ostane v tebi zatrta.

Ne bodi kot porezana travica na pet milimetrov, če si divji travnik. Vsaka bilka poplesuje v vetru Ljubezni! Dovoli si biti to, kdo si! Dopusti, da se narava v tebi izraža kot ti!

Ne umri s svojo pesmijo v srcu. poj jo! Živi jo! Pleši jo!

Kaj je danes tvoja pesem srca!? Ne čakaj na popolne okoliščine, popolne ljudi, popoln trenutek!!! Zdaj so popolne okoliščine! Zdaj te obkrožajo popolni ljudje! Zdaj je popoln trenutek zate! Naj se tvoja pristna pesem srca zasliši! Ljubka si! Ljubek si!

(Samo ti poznaš pesem svojega srca!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srečen pisan harmoničen lep živahen dan!




🌷 P.S.: Odpri srce ljubezni! odpri srce pretočnosti za Ljubezen! Naj se tvoja pristna narava izraža bolj in bolj! saj vem, da je strašljivo, ker smo vedno tako poravnani v vrste črede, ampak je vredno! Potem zares komaj živimo!!! Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 1. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 335 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Joy - bridge to beloved! #1

Poslušam svoje srce: Predrzni in v novem

Poslušam svoje srce: Predrzni in v novem:  Kaj pa svežina?! Misli in naši možgani lahko samo sklepajo iz starega. Zato ne morejo niti iskati novega. Zato se v nove stvari stopa s s...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 335. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Veselje - most do bližnjih!

Predrzni in v novem

 Kaj pa svežina?!

Misli in naši možgani lahko samo sklepajo iz starega. Zato ne morejo niti iskati novega. Zato se v nove stvari stopa s srcem. Nekaj me vleče tako močno, da se ne morem upreti.

Priznam, da me Osho navdušuje za nove stvari. To je sveže, to je radostna rast. Brez novosti in opiranja svetu ni rasti!

Priznam, da mi leze pod kožo.

Vse novo so sporočilo Ljubezni, boga, univerzuma, višje sile… karkoli je tvoja beseda! Vse to so vabila v še boljše življenje. Si upaš biti tako drzna in to sprejeti?!

Ego se boji vseh sprememb. Zato, ker potem umre. Mi pa smo toliko več kot ego!

Danes odprimo srce vsem sporočilom boga, Ljubezni, univerzuma, duše, božanskega, vesolja, univerzum… karkoli je že vaša beseda. Beseda ni pomembna! Pomembno je, da se odpremo vabilom za srečo, ki nas želijo povabiti naprej. Želijo nas prebuditi iz spanca.

Tako komaj zares živimo.

Če si ustvarjamo varno gnezdo, kjer se nič ne spreminja, je rekel Osho – je kot bi v grobu čakali na smrt. Tako pa si res ne želimo živeti! Zato danes odprimo vsem vabilom za srečo svoje srce! Tega smo vredni!

Živi svoje življenje!

Ljubek srečen igriv radosten navdihujoč pisan blažen jasen kreativen dan!




🌷 P.S.: Danes izbiraj še več sreče. Danes reci da kakšnemu vabilo za kaj novega in svežega! To je potem radostna rast! (Ne morem verjeti, da sem iz največje zapečkarice odprta za vse spremembe. Osho me je prepričal! Splača se! Tako sem še bolj pretočna za vso Ljubezen!!!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 30. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 334 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Zapeljan-a v vse lepote!!!

Poslušam svoje srce: Zapeljan-a v vse lepote!!!:  Življenje je drzna pustolovščina ali nič! Se pustiš kaj zapeljati? Se dopustiš potegniti v vrtinec čistega užitka obstoja?! Si mežika...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 334. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Romantična ljubezen! Tapkanje z Brad-om ...

Zapeljan-a v vse lepote!!!

 Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

Se pustiš kaj zapeljati?

Se dopustiš potegniti v vrtinec čistega užitka obstoja?!

Si mežikaš z Ljubeznijo samo?!

Si dopustiš biti zapeljan-a vsem lepotam matere Zemlje?!

Si danes zapeljivka-zapeljivec vsem čarobnostim?!

Si se povezal-a z ljubkimi lepotami vsakega trenutka?! Te je zapeljala s pogledi lepota tega trenutka?!

Danes odpri srce in se pusti zapeljati vsem radostim, veselju in čarobnosti. Lep-a si. Zares. Čarobna-čaroben si. Zares!

Zdaj živi svoje najboljše sanje. Zdaj si dovoli čutiti in ustvarjati lepote tega sveta. Res si lep-a.

Dovoli si biti zapeljan-a čarobnosti.

Dovoli poljube čiste prave iskrene Ljubezni vsakega trenutka. Vse je ljubezensko pismo! Lahko si sprejemnik-sprejemnica vsega dobrega. Lahko si ti ti. Samo odpri svoje srce vsem lepotam. Tega si vredna-vreden. Dnevi so čarobni, ker dopuščaš Ljubezni, da te zapelje in te obsije s čisto radostjo.

Bodi ti. Poveži se s srcem. Bodi čista pretočnost za radost Ljubezni. Odpri zares svoje srce. Sprejmi ljubezen. Vredna si. Vreden si. Ljubljena-ljubljen si, ker si!

Sladek zapeljiv srčkan radosten dan!




🌷 P.S.: Življenje je čista radost. Samo odpri ji srce! Lepo je biti tukaj v vsem svojem sijaju in čarobnosti. Vse je lepo! Zdaj pa se pusti zapeljati!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Can't Stop This Thing We Started ... https://youtu.be/lP4Nnek6DCo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 29. november 2021

❤️ Follow your heart! ❤️ Inner light - bliss!

Meditation 💜 ACIM Lesson 333 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Dovolj!!! DOVOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslušam svoje srce: Dovolj!!! DOVOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!:  Toliko negativnosti želi mojo pozornost. Novice. Kaos. Ljudje v stiski. Bolezni. Vse je čista norišnica od zunaj. Potem so tu še stare rane...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 333. lekcija I (15 minut)

Dovolj!!! DOVOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!

 Toliko negativnosti želi mojo pozornost. Novice. Kaos. Ljudje v stiski. Bolezni. Vse je čista norišnica od zunaj. Potem so tu še stare rane, ki si želijo še več krvi.

»Se spomniš tega, kaj si naredila… kako si slaba!«

»Se spomniš, kakšna krivica ti je bila narejena. Kako sod drugi slabi. Kako si ti slaba, da si to dopuščala!«

Vedno je nekaj, kar si želi moje pozornosti v negativno.

»Kako nič ne narediš!«

Potem naredim nekaj.

»Kako premalo narediš. Kako narobe to narediš. Kako si ne vem kaj vse (najslabše).«

V glavnem nikoli prav!

Jezna sem nase, da se pustim tako manipulirati!

»Nisi dovolj! Ne narediš dovolj! Kako si neumna! Nič nisi vredna!«

Zdaj pa dovolj!

Zdaj pa vseh teh neumnosti takoj dovolj!

Zdaj sem pa jezna! Besna!

Naj se resnica razkrije!

Naj se pravica izkaže!

Dovolj imam!

Dovolj imam teh negativnih programiranj! Dovolj imam teh laži! Dovolj imam teh neumnosti! Ni res!

Naj se resnica izkaže!

Naj se pravica izkaže!

V resnici smo vsi Ljubezen od znotraj. Samo prisluhnemo svojemu srcu. konec je vedno dober in če še ni dobro, še ni konec!

Naj se resnica razkrije!

Naj se pravica izkaže!

Sledi svojemu srcu. danes zaupaj le šepetu njega! Prav ti govori! Zaupaj mu!

Ljubek srečen dan!




🌷 P.S.: Ne pusti se več manipulacijam od zunaj! To ni tvoja resnica! Usmeri misli v to, kar si želiš! To je tvoja moč! Tvoja srčnost je tvoja moč! Močni kreatorji smo! Zato usmerimo energijo, kam si želimo. Ne pozabi, močni kreatorji smo!!! Kam usmerjaš svojo energijo!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Cloud Number 9 ... https://youtu.be/QhO-4cCQSUU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 28. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 332 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 332. lekcija I (15 minut)

🌍Soul journey❤️Magical Mother Earth: Celebrating life ... by the river

Poljubi življenja!!!

Čutiš poljub življenja z vsakim vdihom? Čutiš poetičnost, kako se pretaka skozi tebe?! Čutiš, kako lepo je biti to, kdo si? Slaviš življenje s svojo pristnostjo?! Slaviš nagajivost življenja s tem, da si poln-a radosti, samo zato, ker si živ-a.

Ljubezen se pretaka skozi tebe. Zdaj pa ji dopusti. Naj diha skozi tebe lepota tvoje duše. Občuti ta trenutek. Občuti jasnost sebstva v vsaki celici, dihu, avri, čarobnosti vsega kdo si.

Naj pristnost diha skozi tebe. Naj sije. Ne moreš biti več v premajhni škatli. Tvoj čas je. Tvoja širitev je zdaj. Bil-a si zavit-a kot metulj v bubi. Bila si skrčena kot popek rdeče vrtnice. Utesnjeno ti je. razširi svojo pristnost v široko razprt dišeč svet. Razpri krila metulj unikatnih barv. Poleti v nebo. Tvoje je. vsa svoboda je tvoja. Vsi sončni žarki so zate, da te božajo narahlo in ti vlivajo radost Ljubezni. samo zato, ker si. Samo zato, ker si se odprl-a soncu, svetlobi, Ljubezni. Naj bo vsak trenutek napolnjen z ljubeznijo pristnosti tvojega srca.

Potem ni prespraševanja. Potem odpade ugibanje, če je to zate. Potem odpade iskanje potrditev. ti v srcu veš. Če so vsi proti in drugačni, ti v srcu veš. Nihče ti ne more prekriti, preglasiti, utišati tvoje resnice srca. Ti veš zase.

Zdaj pa le zaupaj svojemu glasu. Zdaj pa si le ustvarjaj čarobnost in lepoto. Zdaj pa si le ustvarjaj čudovitost. Močni kreatorji smo. Zdaj je čas, da ustvarjamo novo Zemljo. Vsak cveti kot čudovit posameznik v svojih najlepših barvah. Nismo samo zameljiva matica sistema, ki nas potrošniško zasužnjuje. Bitja srca smo s svobodno voljo. Vsak sije v svoji najlepših pristnih odtenkih in občuti se fantastično! Skupaj soustvarjamo svet ljubezni, miru, obilja in razcveta ter veselja. Cenimo drug drugega zaredi svoje drugačnosti. Ljubezen nas obdaja kot kokon. Vse se dogaja za najvišje dobro vseh. Življenje je zakladnica pristnih srečnih odnosov in izkušenj. Lepo je živeti v harmoniji z materjo Zemljo. Naši otroci so srečni in razigrani in z iskricami v očeh. Mi pa tudi.

Zdaj si ustvarjajmo nov svet. Prispevajmo s svojo pristnostjo.

Ljubek radosten igriv lep sijoč živahen izviren jasen pristen nagajiv lupčkan srčkan dan!




🌷 P.S.: Odreži vse vrvi od starih sider sramu, krivde, zgubarstva, ponižanj, nevrednosti, obtožb, nevidenosti, nesprejetosti, žalosti… in končno zapluj. Naj bo tvoje srce kompas. Le prisluhni mu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !