četrtek, 2. december 2021

Si največji izraz Ljubezni?!!!!

 Si največji izraz Ljubezni?!

Si izraz pristnosti?!

Kdo si, moja draga – moj dragi!?!

Danes dopusti, da pristnost tvojega srca, duše sije skozi tebe.

Res pa je, da je nekatere dni lažje kot druge. Nekatere dni je veliko bolj preprosto. Sicer pa tudi sonce ne sije vsak dan! Ampak danes sije!

Vsi imamo notranje letne čase. Včasih jih občutimo bolj, včasih pa manj. Včasih nas preplavi zima, ko je vse v mirovanju. V resnici pa si nabiramo moči za naprej. Počivamo, da bo razcvet še bolj pristen. Včasih je jesen, ko pobiramo sadove svojega dela. Zato spusti vase to svetlobo in sijaj pristnosti. Zacveti na polno. V resnici pa dopusti, da se narava pretaka skozi tebe.

Ne dopusti, da bi narava v tebi ostala zamrznjena v času.

Ne dopusti, da se tvoja pristan narava ne bi izražala kot ti.

Ne dopusti, da tvoja prava narava ostane v tebi zatrta.

Ne bodi kot porezana travica na pet milimetrov, če si divji travnik. Vsaka bilka poplesuje v vetru Ljubezni! Dovoli si biti to, kdo si! Dopusti, da se narava v tebi izraža kot ti!

Ne umri s svojo pesmijo v srcu. poj jo! Živi jo! Pleši jo!

Kaj je danes tvoja pesem srca!? Ne čakaj na popolne okoliščine, popolne ljudi, popoln trenutek!!! Zdaj so popolne okoliščine! Zdaj te obkrožajo popolni ljudje! Zdaj je popoln trenutek zate! Naj se tvoja pristna pesem srca zasliši! Ljubka si! Ljubek si!

(Samo ti poznaš pesem svojega srca!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srečen pisan harmoničen lep živahen dan!




🌷 P.S.: Odpri srce ljubezni! odpri srce pretočnosti za Ljubezen! Naj se tvoja pristna narava izraža bolj in bolj! saj vem, da je strašljivo, ker smo vedno tako poravnani v vrste črede, ampak je vredno! Potem zares komaj živimo!!! Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar