sobota, 23. julij 2022

Poslušam svoje srce: Razdredči strupe!!!

Poslušam svoje srce: Razdredči strupe!!!: Kako zanimivo! Več ko imam, več mi je dano. Kot bi se odprla prejemanju bolj na široko! Res pa je tudi, da sem neznansko hvaležna za vso obi...

Razdredči strupe!!!

Kako zanimivo! Več ko imam, več mi je dano. Kot bi se odprla prejemanju bolj na široko! Res pa je tudi, da sem neznansko hvaležna za vso obilje.

Zakaj ne gre bolj hitro?! Zakaj ne gre bolj intenzivno in kar poskoči!?

Saj bo.

Daj čas!

Kaki super vetrc je tu na balkonu! Prav uživam v tem! Pravi blagoslov mi je, da lahko tako umirjeno živim.

Kako bi živela, če bi bila res bogata in bi imela vsega dovolj in za vse dovolj in bi še veliko ostalo?!

Kako bi ti živela, če bi imela finančne prihodke zagotovljene in bi samo delala, kar res ljubiš?

Saj bi živela enako kot zdaj. Preselila bi se iz mesta. Bolj bi bila obdana z zelenjem. Saj imam tudi tu drevesa, vetrc, sonce in ptice in oblake. Za to sem neskončno hvaležna. Bi pa živela bolj v naravi i nv harmoniji z naravo.

No, saj tudi zdaj živim v harmoniji z naravo.

Ustvarjala bi si bolj harmoničen ritem. Bolj bi prisluhnila telesu, ko potrebuje spanec in počitek. Več časa bi si vzela za druženje z ljudmi, ki so mi pri srcu. Bolj bi uživala v času, ki ga imam. Šla bi na bolj dolge sprehode. Slikala bi, tudi na oblačila.

Imaš kakšne zamere v sebi?! Če se jih spomniš, še z enako strastjo in gnusom govoriš o njih, kot bi se zgodilo vse včeraj?!

Mislim, da je čas, da ta strup spravimo iz naših teles! Kdorkoli je naredil kakršno koli bedarijo, jo je naredil iz lastnih ran. Kot bi bil človek opečen od zunaj in od znotraj in vse, kar naredi je, da lahko to bolečino daje naprej.

Lahko danes opustiš eno zamero, vsaj. Niso zmogli boljše, niso znali boljše, zakaj bi potem ti še vedno hranila, negovala, pitala to bolečino – zamero naprej!? V tvoj sistem vnaša samo strupe. Pa si to želiš?! Želiš, da te boli srce?! Želiš, da te dobesedno boli srce?!

Danes se malo razstrupimo. Zaradi sebe. Danes gradimo na »pozitivni kemiji« v svojem telesu. Danes gradimo »kemijo Ljubezni« tako, da smo hvaležni, da zaupamo življenju, da zaupamo svojemu srcu. razredčimo te strupe, ki so se že davno zgodili, in jih samo spustimo. Ni treba, da jih držimo pri življenju v nas. Zato, ker karma ali zakon Ljubezni, bo vse poplačal. Maščevanje ni tvoje. Vse se bo uravnovesilo. Slej kot prej. Ti pa moraš poskrbeti zase, da se razstrupiš.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen zabaven mavričen samorogasto pisan vesel miren uravnovešen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji srčni poti. Razredi strupe danes! Za tvoje telo in življenje gre!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 22. julij 2022

Poslušam svoje srce: Sprejemam vabila za veselje!!!

Poslušam svoje srce: Sprejemam vabila za veselje!!!: Zanimivo, da je kar treba kopati, da se prebijem do radosti. Mogoče pomoč, da se spomnim, kaj sem rada delala kot otrok. Vedno sem nekje...

Sprejemam vabila za veselje!!!

Zanimivo, da je kar treba kopati, da se prebijem do radosti.

Mogoče pomoč, da se spomnim, kaj sem rada delala kot otrok.

Vedno sem nekje raziskovala v naravi. Rada sem tudi slikala in seveda pisala dnevnik. Rada sem hodila na dolge sprehode. Potem se je vse uravnovesilo v meni. Kot bi mi narava uredila nazaj vsak delček mene v harmonijo. Rada sem se vozila s kolesom in igrala odbojko. Rada sem imela rože. Rada sem se igrala. Rada sem brala. Plesala.

Pa saj to je skoraj tako, kot bi bila odrasla. Ali kot bi me vprašali zdaj!!!

Zanimivo!

No, samo, da še zdaj uživam ob pitju kave. Eh, noro!

Rada sem tudi listala babičine knjige z recepti. Ali pa doma. Potem pa sem probala kaj novega. Speči ali skuhati. Spomnim se, kako sem prvič naredila majonezo! Sploh nisem vedela, da jo lahko narediš doma! Mislim, da je bila pretekoča. Ampak bila je dobra! Zdaj pa jo naredim v sekundi, če jo rabim!

Kaj pa tebe veseli?!

Lahko danes narediš kaj od tega?!

Kaj boš naredila?!

To je tvoj čas sprememb in radosti. Zdaj se odločaj zase. Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen jasen čaroben ustvarjalen pristen vesel dan!



🌷 P.S.: Za tvoje življenje gre! Zaupaj si! Sprejmi vabila za veselje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 21. julij 2022

Poslušam svoje srce: Vabila za srečo!!!

Poslušam svoje srce: Vabila za srečo!!!: Te je kdaj vlekla pustolovščina?! Ji zlahka rečeš da, ali si misliš, da še lahko počaka?! Uresničila se mi je želja, da bi bila na morju k...

Vabila za srečo!!!

Te je kdaj vlekla pustolovščina?! Ji zlahka rečeš da, ali si misliš, da še lahko počaka?!

Uresničila se mi je želja, da bi bila na morju kakšen mesec. Sama. Si upam?!

Si upam biti puščavnica!?

Daj no, tako pa mi ne pretiravaj! Si ti hecna! Saj pa so ljudje okoli! Saj pa imam morje! Saj pa imam internet, kavarne, trgovino! Hecna si! Malo pa pretiravam!

Pa upam reči da!?

To sem si vedno želela. Bom zmogla?! Imela bi mir in jutranje in večerne meditacije. Delala bi, kar se mi ljubi. Jedla bi zdravo, domačo pridelano hrano.

Kaj pa je tebi največja pustolovščina?!

Si upaš reči da?!

(Da! Da! Da!!!)

Priznam, da ne vem, kako bi bilo, je pa za preizkusiti.

Zdaj pa res sledi svojemu srcu. Za tvoje življenje gre. Si upaš pritrditi, pokimati da sreči in radosti?!!

Danes smo pogumne pustolovke in preizkusimo kaj novega.

Zaupaj si! Ti to zmoreš!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten srčkan pisan bleščeč kreativen pogumen pristen hvaležen zabaven pustolovski dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Tvoje srce te vodi prav.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 20. julij 2022

Poslušam svoje srce: Lahko!!! Lahko!!!!!

Poslušam svoje srce: Lahko!!! Lahko!!!!!: Zaupam, da je vse dobro. Dogaja se mi točno to, kar se mi mora. Zdaj. Včeraj sem prestopila v neko novo obdobje. Pustila sem staro zadaj i...

Lahko!!! Lahko!!!!!

Zaupam, da je vse dobro. Dogaja se mi točno to, kar se mi mora. Zdaj.

Včeraj sem prestopila v neko novo obdobje. Pustila sem staro zadaj in zdaj grem naprej.

Pojma nimam, kaj me čaka. Niti malo ne vem. Niti se mi ne sanja.

No, sem pa res sanjala.

Vem, da ko sem se sredi noči zbudila, sem si zapomnila samo nauk. Rekla sem si sama pri sebi, to si pa moram zapomniti. Sanje sem pozabila, se pa spomnim sporočila:

»Osredotoči se na to, kaj pa lahko narediš!«

Res so morale biti zanimive sanje, da sem še neki nauk izluščila!

Zakaj bi se osredotočala, kaj vse ne morem?! Če pa tega tako ne morem!!! Zakaj bi potem za to zapravljala čas in energijo in jo po nepotrebnem razsipavala!?! Ni logično!!!

Lahko pa se osredotočim na to, kaj pa lahko naredim. Točno tu. Točno zdaj. Točno iz tega trenutka. Točno od zdaj, kjer sem.

Verjetno se bodo pojavile zanimive ideje! Ali spoznanja. Ali namigi. Zaupam intuiciji, srcu, da bom prav vodena.

Torej, kaj lahko danes narediš, da bi se počutila malo boljše?!

Jaz sem si prej naredila kavo, še prej pa tuš in si umila glavo. Prav lepo in negovalno je bilo občutiti toplo vodo na telesu! Božansko! Prej sem čutila vetrc na ramenih, ko sem pila kavo na balkonu! To je tudi božansko! Spet mi tako lepo pihlja po nogah! Prav obožujem to!

Poslušaj se danes! Ti veš zase, moja draga!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten jasen navdihujoč pristen lahkoten živahen kreativen zabaven smejalen miren mavričen dan!



🌷 P.S.: »Jaz sem Ljubezen. Vse je Ljubezen. Vdih. Izdih!« Kassandra – Susan Ashley

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 19. julij 2022

Poslušam svoje srce: Pristni vodnik!

Poslušam svoje srce: Pristni vodnik!: Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela močan občutek, brez kakršne koli logike, kaj točno bi morala narediti?! Potem pa si pregovorila. Pa ni...

Pristni vodnik!

Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela močan občutek, brez kakršne koli logike, kaj točno bi morala narediti?! Potem pa si pregovorila. Pa nisi naredila tega?! Nato pa se je izkazalo za zelo dobro rešitev?!!

Nismo samo fizična telesa. Sprejemamo sporočila duše, višjega jaza, ki ima večjo sliko in bolj široki vpogled. Kaj če bi danes malo bolj zaupala temu glasu Ljubezni?

Kaj če bi danes malo bolj zaupala svoji intuiciji?!

Kaj če bi sploh bolj zaupala?!

Ti dobivaš sporočila zase. Ti veš – zase. Zato si zaupaj. Tvoja intuicija ti govori zate in te usmerja po poti Ljubezni in resnice in sijaja.

Vsak dan opravimo kot ženske toliko stvari. Smo kot hobotnica s stotimi rokami. Se kdaj ustaviš in se res povežeš s sabo?! Se kdaj ustaviš in prisluhneš intuiciji?!

Sprejemanje nam je naravno. Zato sprejemaj danes sporočila duše z radostjo! To je tvoj čas zaupanja sebi. Ti res veš zase.

Ljubek srečen razigran lahkoten jasen kreativen zaupljiv fantastičen igriv vesel radosten živahen lep dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Ti veš zase. Intuicija je tvoje najbolj intimno vodstvo. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 18. julij 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ustvarjaj čarobnost!

❤️ Follow your heart! ❤️ Create magic!

Poslušam svoje srce: Točno tu!!!

Poslušam svoje srce: Točno tu!!!: Veš kaj, lahko sem to, kdo sem. Zdaj si dajem dovoljenje. Točno zato sem tu! Zdaj pa je čas, da si to tudi priznam! Lahko sem veselje! Lahko...

Točno tu!!!

Veš kaj, lahko sem to, kdo sem. Zdaj si dajem dovoljenje. Točno zato sem tu! Zdaj pa je čas, da si to tudi priznam! Lahko sem veselje! Lahko sem jasnost! Lahko sem iskrenost! Lahko sem optimizem.

Lahko zaupam materi Zmelji, da bo poskrbljeno za nas vse, ki živimo v resnici, harmoniji in lepoti z njo.

Vse, kar je dobro, se pomnoženo vrača. Tudi iz preteklosti!

Pomembno pa je, da poslušam svoj telo.

Včasih sem rada dolgo spala. To je bil moj pomlajevalni spanec. Kaj če bi si privoščila to kdaj? Ali vsaj za vikend!

Hkrati pa bi rada vključila več gibanja v svoj vsakdan! Ne samo na hitro, koliko malo ostane časa, da grem na kratek sprehod. To bi rada naredila svojo prioriteto.

Narava me vedno harmnonizira in uravnovesi, karkoli se dogaja v meni. Ne zameri mi jeze in jo takoj lahko preobrazim v kaj drugega. Rešitev in to, kaj si želim.

Rada bi tudi bolj dosledno prekinila tok misli in programiranja in podzavestni um, da se umiri in ustavi – z meditacijo. To bi si rada privoščila.

No to vse si želim dati kot prioriteto. Tako kot mi je zdaj pisanje postalo naravno, vsak dan, tako naj še zdaj to postane naravnano – vsak dan.

Kaj pa tebe vrača v srce, te stabilizira, te osmisli in te pomiri?! To je tvoja prioriteta danes in vse naslednje dni!

Ljubek srečen igriv zabaven radosten nagajiv lahkoten pisan mavričen tigrasto sijoč jasen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 17. julij 2022

Poslušam svoje srce: Kaj si želiš, draga?!

Poslušam svoje srce: Kaj si želiš, draga?!: Kako si kaj, moja draga, zares?! Si ustvarjaš življenje, kot si ga želiš? Izbiraš to, kar imaš res rada?! Zdaj je tvoj čas cvetenja. S...

Kaj si želiš, draga?!

Kako si kaj, moja draga, zares?!

Si ustvarjaš življenje, kot si ga želiš?

Izbiraš to, kar imaš res rada?!

Zdaj je tvoj čas cvetenja. Samo izbiraj danes malo več veselja!

Kaj ti je res radost?!

Včasih pa potrebujem samo počitek! Toliko novega sem vsrkala vase, da se mora malo spočiti in vpiti. Seveda pa tudi vmasirati v moje srce, auro, dušo, um in telo. Zato sem nežna s sabo. Dopuščam si, da cvetim. Dopuščam si, da počivam. Dopuščam si, da sem lahko to, kdo sem. Podarim si točno to, kaj potrebujem. Zdaj!

Tudi drevo ni bilo mogočno v enem dnevu! Za to potrebuje čas za rast in počitek, ko je zima. Točno to pa potrebujem tudi jaz. Zdaj si dovoljujem počitek. Zdaj si dovoljujem odmor, oddih, mir.

Kaj pa ti potrebuješ danes?!

To si podari, ker si tega vredna. Ker se imaš rada. ker si si najbolj pomembna oseba na svetu. Tudi, če si mama, si še vedno najbolj pomembna oseba. Zase moraš najprej poskrbeti, da lahko potem poskrbiš za otroke. Kaj si boš danes dala?!

Zdaj pa naredi to! V minuti, petih ali uri – ali mogoče ves dan – si ustvarjaj čarobnost in to sprejemaj v svoje srce.

Ljubek srečen igriv radosten zanimiv lahkoten jasen blažen iskren iskriv razvajajoč masažni optimističen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Sprejmi to v svoje srce. Dovoli si jo sprejemati! Zate je!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !