sobota, 23. julij 2022

Razdredči strupe!!!

Kako zanimivo! Več ko imam, več mi je dano. Kot bi se odprla prejemanju bolj na široko! Res pa je tudi, da sem neznansko hvaležna za vso obilje.

Zakaj ne gre bolj hitro?! Zakaj ne gre bolj intenzivno in kar poskoči!?

Saj bo.

Daj čas!

Kaki super vetrc je tu na balkonu! Prav uživam v tem! Pravi blagoslov mi je, da lahko tako umirjeno živim.

Kako bi živela, če bi bila res bogata in bi imela vsega dovolj in za vse dovolj in bi še veliko ostalo?!

Kako bi ti živela, če bi imela finančne prihodke zagotovljene in bi samo delala, kar res ljubiš?

Saj bi živela enako kot zdaj. Preselila bi se iz mesta. Bolj bi bila obdana z zelenjem. Saj imam tudi tu drevesa, vetrc, sonce in ptice in oblake. Za to sem neskončno hvaležna. Bi pa živela bolj v naravi i nv harmoniji z naravo.

No, saj tudi zdaj živim v harmoniji z naravo.

Ustvarjala bi si bolj harmoničen ritem. Bolj bi prisluhnila telesu, ko potrebuje spanec in počitek. Več časa bi si vzela za druženje z ljudmi, ki so mi pri srcu. Bolj bi uživala v času, ki ga imam. Šla bi na bolj dolge sprehode. Slikala bi, tudi na oblačila.

Imaš kakšne zamere v sebi?! Če se jih spomniš, še z enako strastjo in gnusom govoriš o njih, kot bi se zgodilo vse včeraj?!

Mislim, da je čas, da ta strup spravimo iz naših teles! Kdorkoli je naredil kakršno koli bedarijo, jo je naredil iz lastnih ran. Kot bi bil človek opečen od zunaj in od znotraj in vse, kar naredi je, da lahko to bolečino daje naprej.

Lahko danes opustiš eno zamero, vsaj. Niso zmogli boljše, niso znali boljše, zakaj bi potem ti še vedno hranila, negovala, pitala to bolečino – zamero naprej!? V tvoj sistem vnaša samo strupe. Pa si to želiš?! Želiš, da te boli srce?! Želiš, da te dobesedno boli srce?!

Danes se malo razstrupimo. Zaradi sebe. Danes gradimo na »pozitivni kemiji« v svojem telesu. Danes gradimo »kemijo Ljubezni« tako, da smo hvaležni, da zaupamo življenju, da zaupamo svojemu srcu. razredčimo te strupe, ki so se že davno zgodili, in jih samo spustimo. Ni treba, da jih držimo pri življenju v nas. Zato, ker karma ali zakon Ljubezni, bo vse poplačal. Maščevanje ni tvoje. Vse se bo uravnovesilo. Slej kot prej. Ti pa moraš poskrbeti zase, da se razstrupiš.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen zabaven mavričen samorogasto pisan vesel miren uravnovešen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji srčni poti. Razredi strupe danes! Za tvoje telo in življenje gre!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar