sobota, 13. maj 2023

Moje! Moje! Moje!

Rada imam svoje življenje! Pa kaj ni že zdaj popolno!?! Je! Je! Je! In moje je, zato ga še bolj ljubim!

Pa kdo bi sploh čakal na popolnost? Že zdaj je dovolj vznemirljivo in radostno!

Zavedam se, da sem včasih zavestno ali nezavestno pustila drugim, da odločajo o mojem vsakdanu. Prilagajala sem se na polne! Če komu ni bilo za iti kam, kamor bi jaz rada šla, sem takoj opustila idejo o mojih načrtih! Ne glede, kako sem se veselila, sem to potem potlačila v sebi!

Saj niso drugi nič delali, jaz sem želela, da me sprejmejo in me imajo radi, pa sem se prilagodila! Zdaj pa lahko končno prevzamem svojo odgovornost nazaj! Tako se veselim! Božansko je!

Zdaj komaj si dajem pravico, da sem zares svobodna in da sama raziskujem svet, če pač komu ni za iti zraven!

Kako in kdaj pa ti najbolj cvetiš?

Si mogoče predala vodstvo svojega življenja komu drugemu – v zameno za kaj?

Danes je dan pristnega dneva! Uživaj in si ustvarjaj radost! To je potem pravo življenje!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten srečen srčkan dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! sledi svojemu sijaju. (Joseph Campbell) Sledi svojemu veselju! Veliko te ima za naučiti!

petek, 12. maj 2023

Daleč sem že prišla!

Ponosna sem nase. Daleč sem že prišla. Ustvarjam si življenje in lahkotnost, kamorkoli grem. Sijoča sem. lahko sem še bolj raziskovalka. Lahko še bolj razvijam svojo modrost.

Razmišljala sem o tem, da kar je od znotraj to je od zunaj. Koliko blokad imam v sebi, ki jih seveda spregledam in vidim odgovorno, kot priložnost za radostno rast in ne kot občutek nemoči ali žrtve. Seveda se vsake barikade ustrašim najprej, potem pa jo nežno kot voda malo po malo nagrizem ali najdem pot okoli.

Delam na sebi. Pišem. Seveda se še veliko delu tudi izogibam, saj imam občutek, da bi lahko naredila še malo več ali še kaj več. Ampak smisel življenja je tudi igranje. Smisel je tudi radost in potovanja. Lepota tega trenutka je neprecenljiva. Me prav zanima, kam me bo življenje še poneslo! To je prava pustolovščina.

Rada potujem. Res. To je meni čista radost. Želim si partnerja, ki bo tudi rad potoval in skupaj bova odkrivala skrite bisere vesolja. Rada imam drugačnost v kateri se znajdem, dobivam kar občutek živosti in lepota me preplavi. Kar ne more se načuditi na kako lepem planetu živim. Vse je veličastno. Komaj odkrivam lepote našega ljubega planeta Zemlje. Rada opazujem zvezde. To me pa poveže z globinami v sebi in me čisto zdravi.

Kdo si, moja draga, pa ti v resnici? Kaj te zares veseli?

Ljubek radosten lahkoten živahen pustolovski pristen edinstven celovit zabaven žareč sijoč dan!



🌷 P.S.: Danes si ustvari dan, ki ti bo v čisto radost in veselje. Ljubka si taka kot si – zdaj!

četrtek, 11. maj 2023

Pristni sorodni duši!

Zanimivo mi je gledati partnerske odnose vse okoli mene. Saj so res zanimivi. Vsak je drugačen na svoj način. Želim si, da bi bili drugi srečni in naj si najdejo svojo pot do tja – v odnosu ali samski. Vsak ima svojo srčno pot.

Zaupam, da bo k meni prišel moj partner ob točno pravem času – za oba. Moje srce se mu še malo bolj odpira in še malo bolj bliže sem. Vsak dan sem bliže.

Prav zanima me, kako se bo to odvilo. Saj se bo, na čudežen način.

Vmes pa uživam na poti. Zdaj uživam v tem dnevu. Zdaj uživam v mojih rastlinah. Zdaj uživam v mojem domu. Zdaj uživam v tem trenutku.

Kdo si, moja draga, zares? Si najprej ti povezana s svojo dušo, da lahko sploh pritegneš partnerja, ki je tvoja sorodna duša? Si sploh dovolj pristna, da privlačiš pristno partnerstvo?

To vse se sprašujem. Bolj in bolj sem pristna. Nisem pa popolna in nikoli ne bom. Tudi to je vredu, pravzaprav je popolno, ker je veliko bolj zabavno. Samo sprostim se in uživam v tem trenutku. Po eni strani, kaj pa si sploh lahko želim več?

Zdaj sem vesela vseh prijateljic, ki imajo svoja čudovita razmerja po svoje, ker zaupam, da tudi v moje življenje prihaja pravi partner zame, najbolj hitro, kar je možno!

Kako se lahko danes malo bolj sprostiš v pristnost in si še bolj ljubezen?

Ljubek srčkan roza pristen romantičen jasen živahen fantastičen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Angeli te vodijo prav – točno tja, kamor si namenjena. Tvoja srčna pot je neizbežna.

sreda, 10. maj 2023

Radost obstoja!

Kdo se igra igrice? Slej kot prej se resnica izkaže. Vesela sem, da se svet mojih razsežnosti odpira in se zlivam v radost obstoja.

Kako je že Susan Ashley rekla, da če me drugi prizadenejo, ne rabim jaz nositi te bolečine, ker je to samo njihova projekcija name in nima nič z mano. Torej, če me kdorkoli prizadel, zdaj to očiščujem iz svojega sistema in se radostim svojega obstoja – vseeno.

Beseda vseeno mi je tako lepa. Zato, ker ima čisto poseben stik dveh e-jev. Prav čarobna je.

Moja duša se veseli stika. Zdaj pa otresam vse, kar je bilo razočaranje ali kakršno koli dejanje manj kot ljubezen. To ni moje breme, da ga nosim. To je zdaj moje zavedanje. Lahko vse to spustim. Lahko vse to ponesem dalje in vse to preobrazim v ljubezen.

Karkoli ljubezen obsije, iztisne iz tega še zadnjo kapljico solz in trpljenja. Ljubezen je tako mila in blaga energija. Hkrati pa tako močna, ker ne dopušča sranja in skrivalnic. Pokaži se iskreno ali pa sploh ne hodi v moje življenje. Zaupam, da se resnica vedno izkaže. Tako se bo tudi zdaj.

Vsi odnosi so bili dragoceni in radostni. Vse lepo je ostalo v meni, vse ostalo pa se je spremenilo v zdravilen kompost na katerem še zdaj bolj rodovitno uspevam. Zdaj spuščam vsako obžalovanje in vse občutke krivde, prizadetosti ali krivice. Zdaj sem svobodna.

Kako lahko ti živiš bolj močno ljubezen danes – zdaj? Ti si že ljubezen, vedno si bila!

Ljubek ljubeč radosten svetleč jasen igriv lahkoten vesel dan!



🌷 P.S.: Spontano ljubi vse delčke sebe. Obsveti se in vse z ljubeznijo, potem lahko komaj zares zažariš. Svoje manj želene dele napolni s svetlobo ljubezni – ravno ti delčki tebe jo najbolj potrebujejo.

torek, 9. maj 2023

Prava narava - radost!

Kdo si v resnici? Pa si upaš to vedno biti? Si upaš to sijati in svetiti z ljubeznijo tako močno, da te nič ne bo moglo ustaviti – oziroma, da te zdaj ne more nič ustaviti!?!

Kdo si čisto zares v resnici?

Jaz zase vem, da je moja prava narava veselje in radost. Najbolj pa sem srečna, ko ustvarjam. Danes sem barvala stene in moja duša je pomirjena. Veselim se, da bom nadaljevala! Pravi užitek je gledati stene, kako se stapljajo v belino in praznino.

Točno tako kot smo se rodili v to okolje, ki nas je potem zapisalo ali prepisalo. Nikoli pa ne more izbrisati naše prave narave, kajti v sebi nosimo moč vsega vesolja, da izpolnimo svoje poslanstvo – sijemo tako močno, da je vso vesolje v luči Ljubezni.

Zares, moja draga, kdo si v resnici?

Danes izbriši vse stare programe in vzorce, ki ti več ne služijo in te uklenjajo v stare nekoristne zanke ujetosti. Kaj te še navezuje na to? Kaj še ti služi kot izgovor?

Zase vem, da imam polno izgovorov, zakaj še ne. Ali zakaj še nekaj ne bi počistila. Strah me je hkrati uspeha in neuspeha. Sprejemanja in obsodb.

Po drugi strani pa sem svobodna! Sem to kdo sem in mnenje drugih – je res samo to – mnenje drugih. Moja naloga pa je, da kljub vsemu živim najbolj pristno, kar lahko. Jaz se poznam. Jaz vem zase, kako biti Mateja.

Kako se lahko danes povežeš s svojo veličastno naravo od znotraj? Saj več, da si čudovita in čarobna. Tega ti ne more nihče odvzeti!

Ljubek radosten lahkoten jasen pristen vesel edinstven iskren živahen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je lepota. Zdaj pa jo živi v vseh pogledih.

ponedeljek, 8. maj 2023

Življenje je še lepše!

Kako si kaj danes – zares?!

Dovolj je bilo sledenja in zasledovanja nekih tujih ciljev ali motivov. Lahko poslušam druge, vseeno pa je moja odgovornost, da se odločim zase – sebi v prid in zadovoljstvo.

Zaznala sem, da se želi tema prikrati in mi spodnesti tla pod nogami, tako da ne bi ustvarjala, da bi se spraševala, če ima sploh smisel, kaj delam?! Seveda ima! Jaz bolj sijem in žarim. To pa je tudi dovolj! Če osrečim sebe v svojem življenju, je moj namen dosežen! Želim si biti srečna.

Rada bi se bolj igrala in bila bolj igriva! Rada bi se več veselila in bila bolj spontana! To si bom omogočala in še bolj dajala prostor igri in spontanosti.

Kako se lahko igraš danes? Kako si lahko bolj igriva v vseh trenutkih?

»Samo nasmej se in življenje je takoj lepše.«

Podobno je govorila Marie Diamond – ona že ve! Zakaj pa se ne bi smejale?! To je naš čar in naša radost v vseh pogledih. Zdaj je naš čas! pristno veselje je najbolj dragoceno.

Kako lahko danes malo bolj uživaš?

Ljubek srčkan srečen sončen sijoč živahen kreativen dan!



🌷 P.S.: Življenje je prekratko, da se ne bi igrali in se smejali. Zdaj!

nedelja, 7. maj 2023

Sprevidi Ljubezen v sebi!

Lahko danes zares sprevidiš svojo lepot in radost v očeh? Se lahko prepustiš lepotam bivanja? Tako rada sem to, kdo sem. Zdaj pa je čas, da zares zasijem.

Še malo pa grem kuhati in komaj čakam. Rada pripravljam dobre jedi za druge. Rada preizkušam kaj novega.

Rada živim po svoje. Rada imam tišino in mir, ki me obdaja. Zdaj gledam moje lepe rože. Rastejo kot divje in res so izjemne. V letu so se kar razmnožile in razrastle. Prav lepe so! Vedno več prostora imam v domu. Vse se lepo pomirja. Energije se umirjajo. Moj dom postaja vedno bolj moj.

Koliko daš na mnenja drugih?

Lahko bolj in bolj poslušaš sebe?

Zakaj ti je mnenje drugih tako pomembno?

Vedno ko sem dajala preveč pomena drugim mnenjem, je bila to oblika prilizovanja.

»Poglej me, kako sem dobra in te cenim, da sem izbrala tvoje mnenje.«

V sebi pa sem se počutila prazno in bedno. Potem se je še pa tako vedno izkazalo, da bi morala poslušati sebe. Imam danes svojo hrbtenico? Imam danes svoje tipalke naravnane na srečo in ljubezen?

Uh, pa to očitanje s sebičnostjo. Kdo pa bo poskrbel zame in me dal v kad, če sama ne bom poskrbela za svojo sprostitev. Že spet sem za dva dni odložila kopel! Danes pa bo! Pa je, kar je!

Sebičnost je lahko obojestranska. Od nekoga, ki nekaj želi, da storiš za njega – kar je definitivno sebično. Ali pa sem sebična in res nekaj storim zase. Lahko pa rečem tudi da zaželenemu, če mi je. Ampak samo iskreno, če mi je.

Ljubek radosten lahkoten jasen blažen edinstven vesel razigran dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je vse naokoli, zdaj pa jo spusti še v srce! Tam domuje ljubezen!