sreda, 10. maj 2023

Radost obstoja!

Kdo se igra igrice? Slej kot prej se resnica izkaže. Vesela sem, da se svet mojih razsežnosti odpira in se zlivam v radost obstoja.

Kako je že Susan Ashley rekla, da če me drugi prizadenejo, ne rabim jaz nositi te bolečine, ker je to samo njihova projekcija name in nima nič z mano. Torej, če me kdorkoli prizadel, zdaj to očiščujem iz svojega sistema in se radostim svojega obstoja – vseeno.

Beseda vseeno mi je tako lepa. Zato, ker ima čisto poseben stik dveh e-jev. Prav čarobna je.

Moja duša se veseli stika. Zdaj pa otresam vse, kar je bilo razočaranje ali kakršno koli dejanje manj kot ljubezen. To ni moje breme, da ga nosim. To je zdaj moje zavedanje. Lahko vse to spustim. Lahko vse to ponesem dalje in vse to preobrazim v ljubezen.

Karkoli ljubezen obsije, iztisne iz tega še zadnjo kapljico solz in trpljenja. Ljubezen je tako mila in blaga energija. Hkrati pa tako močna, ker ne dopušča sranja in skrivalnic. Pokaži se iskreno ali pa sploh ne hodi v moje življenje. Zaupam, da se resnica vedno izkaže. Tako se bo tudi zdaj.

Vsi odnosi so bili dragoceni in radostni. Vse lepo je ostalo v meni, vse ostalo pa se je spremenilo v zdravilen kompost na katerem še zdaj bolj rodovitno uspevam. Zdaj spuščam vsako obžalovanje in vse občutke krivde, prizadetosti ali krivice. Zdaj sem svobodna.

Kako lahko ti živiš bolj močno ljubezen danes – zdaj? Ti si že ljubezen, vedno si bila!

Ljubek ljubeč radosten svetleč jasen igriv lahkoten vesel dan!



🌷 P.S.: Spontano ljubi vse delčke sebe. Obsveti se in vse z ljubeznijo, potem lahko komaj zares zažariš. Svoje manj želene dele napolni s svetlobo ljubezni – ravno ti delčki tebe jo najbolj potrebujejo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar