sobota, 10. junij 2023

Posodobitve na celi črti!

Veš kaj, skozi berem navdih ali kaj poslušam. To me tako dvigne v moje pristno pravo radostno stanje zavesti, da si želim vse deliti s tabo. Zdaj pa je čas, se zares posodobimo.

Kaj lahko naredim, da sem bolj na tekočem?

Kako lahko še bolj ustvarjam s srcem?

Kako lahko opustim stare zamere in grem naprej.

Najlažje mi je reči, da naj to bog zamre uredi.

»Bog ti »porihtaj«. Saj nimam ne volje ne časa, da bi izgubljala energijo s tem. Ti me poznaš. Ti poznaš mojo situacijo. Zdaj pa prosim uredi v najvišje dobro vseh. Hvala!«

»Kdaj sem nazadnje posodobila mojo molitev? Kdaj sem nazadnje posodobila sebe?« (Iyanla Vanzant)

Še vedno molim enako kot otrok? Takrat sem molila naučeno, zdaj pa imam vedno bolj pristen odnos z bogom. Bolj prijatelj je kot sodnik. (To so nam tako vsilili, da je krut razsodnik, da so nas lahko bolj upravljali (beri zastrahovali) po svoje.) Ampak mi se ne damo in gremo po svoje! Saj ne gre samo za cerkev in vero, gre tudi za vse druge sisteme.

Kako se lahko danes bolj povežeš z bogom kot tvojim prijateljem?

Ljubek božanski bogat lahkoten zaupanja poln dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Občuti lepoto tega trenutka!

Pač rada imam učenje!

Kako zanimivo se vse dogaja. Kaj? To se je zgodilo!? Dobro! Kaj se že spet dogaja! Dobro!

V sebi želim pomiriti kraljico drame!

Vse je dobro!

Vse je dobro!

In čisto vse je dobro!

Te besede Sarah Ban Breathnach mi vedno pomagajo! Navdajajo me z novim upanje. Pomirijo me. Vdihnem. Izdihne. Vse je spet dobro!

Veš, Kojc ima tudi taki učinek na mene. Zjutraj sem poslušala stari video iz mojega youtube programa Kateja (Martin Kojc: Učbenik življenja: 1. lekcija https://youtu.be/26oq4IM9RvI) in bilo mi je v veselje, da sem osvežila modrosti. Rad ga imam. Hvaležna sem, da je vse podal na preprost, a zelo jasen način!

Kaj češ, ne morem, da ne bi imela rada navdiha!

Zdaj se otresam vseh ovir, ki so mi stale na poti, da bi zares ustvarjala! Hvaležna sem za nov začetek. Hvaležna sem, da sem vse tako dobro sprejela in da zdaj lahko nadaljujem s čistim listom. Ali vsaj, da lahko obrnem novo stran!

Kaj zate pomeni nov začetek?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel igriv pristen živahen jasen kreativen srčkan dan!



🌷 P.S.: Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali za neumnosti! Kaj se zavedaš, kako dobro ti gre v resnici!?! Sledi svojemu srcu. Čas je, da se prerodiš!

petek, 9. junij 2023

Sijaj srca!

Sij, moja draga sij!

Danes je tvoj dan prebujenja!

Danes je tvoj srečni srčni dan!

Danes bodi samo to, kdo si!

Izbiraj, kaj ti je pristno v veselje. Izbiraj, kaj ti resnično služi in te radosti!

Danes živi svoje poslanstvo in sij tako, da si zares srečna!

Kaj si zares želiš?

Kaj te poveže s svojo pristno naravo?

Kdo si v resnici?

Govoriš svojo resnico, zares govoriš, s komerkoli?

Danes bodi – poosebljaj – pristnost. Ljubezen je tvoja pristna srčna prava narava! Zdaj pa jo sij! Življenje je čudovito! Odpri mu srce, moj draga!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen pristen igriv lahkoten vesel žlehten žlahten žameten ljubeč spontan sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu veselju! Sledi svoji sreči! Vodi te srce! Vodi te ljubezen! Vodi te bog! Zaupaj si! Vredna si dobrega življenja in odnosov, zato jih izbiraj!

Spuščanje v svobodo!

Komu ali čemu še moraš odpustiti? Saj ni treba vsega naenkrat, lahko postopoma. Če še sama ne vem, kako bi odpustila, rečem bogu: »Prosim pomagaj mi, pripravljena sem odpustiti. Vodi me. Osvobodi me!«

To je dovolj!

Kaj še nosim v sebi iz prejšnjega tisočletja? Kakšne zamere? Še do kakšnega partnerja?! Dovolj je bilo! Dala sem najboljše od sebe in iz sebe, ne rabim se več kriviti. Lahko se edino, da sem tako dolgo ostala! Pa še to se ni treba, ker sem ostala točno pravi čas, da sem zares bila prepričana, da je to moja najboljša odločitev v tem trenutku. Nisem se več trudila, da bi karkoli popravila, ker ni šlo! Če bi šlo, bi se tako popravilo!

Včeraj mi je bilo tako hudo, ker sem upala, da bom v preteklih partnerstvih prejela ljubezen, nežnost in resnično skrb, kako mi lahko polepša življenje, pa tega nisem dobila.

Nič zato! To je bilo obžalovanje in hkrati sem včeraj dobila zavedanje, da sem si samo to zares želela, da bi me nekdo imel zares rad. Ampak dovolj je, če se imam jaz dovolj rada!

Dovolj je, če sem jaz nežna do sebe! Dovolj je, če sem jaz prijazna do sebe! Dovolj je, če si jaz izbiram stvari, ki mi polepšajo življenje in ga naredijo malo boljšega!

Zaradi tako močnega hrepenenja po partnerstvu, ki me izpolnjuje ali bolj dopolnjuje, sem prenašala vse mogoče neumnosti, samo da bi me nekdo imel rad. Pa to je vse bilo daleč od ljubezni. to je bil obup na moji strani, na drugi pa sesanje še malo več. Vse priznam. Sodelovala sem.

Zdaj pa je bilo dovolj!

Nič več!

Ne hvala!

Zdaj pa si izbiram prijateljstva in partnerja, ki hrani mojo dušo. Sama sem že srečna, skupaj pa sva še bolj srečna! Tako je to!

Kaj si želiš v partnerstvu? Zdaj pa si to podari! Ti si že celovta oseba in ne rabiš nikogar, da te dopolni! Super je soustvarjati, imaš pa svoja pljuča za dihati in svoje organe, vso telo in dušo! Si že celovita izpolnjena dopolnjena oseba – duša! Moja draga – ceni se!

Ljubek srečen igriv srčkan romantičen vesel živahen pester dan!



🌷 P.S.: Ljubi se dovolj, da si dovoljuješ odnose, ki se občutijo fantastično!

četrtek, 8. junij 2023

Rada imam veselje!

Kaj bi še pometala iz svoje omare? Ha-ha! Pa kaj so dnevi čiščenja ali kaj?! Saj imam dovolj in lepe stvari v omari! Samo, če se otrok rodi v devetih mesecih, potem se lahko tudi jaz prenovim v desetih mesecih. Mi še odgovarjajo oblačila iz preteklosti? Si še želim nositi isto? Kaj si zares želim? Še odražajo mene, kot sem in kot bi lahko bila? Našla sem tako lepo srajčko poslikano s srčki! To pa je zame! Kot bi mi tisoč srčkov govorilo, da naj poslušam svoje srce!

Poslušaj svoje srce!

Poslušaj svoje srce!

Poslušaj svoje srce.

Zares poslušaj svoje srce!

Potem sem zares v tem trenutku! Potem zares sijem v vsem svojem sijaju!

Zares imam rada lepa oblačila in tega si ne bom odrekla! Rada imam raznolikost! Rada imam veselje in radost! Rada imam živahen barve! Sploh živo roza pinki!

Kaj pa imaš ti zares rada? ni treba, da gre za oblačila! Danes imam tako lepo roza krilo oblečeno in zraven nežno roza puli. Zanimivo pa je, da sem si prebarvava dom (sin mi je zelo pomagal in sva uživala skupaj) in so zdaj bolj umirjene barve, razen ene stene, ki je ostala rumena!

Spreminjamo se. Danes si to priznajmo in praznujmo!

Kako se ti spreminjaš? Kaj te zares veseli? Kaj si zares želiš?

Ljubek radosten nagajiv srčkan lahkoten vesel pristen živahen edinstven harmoničen dan!



🌷 P.S.: Pleši skozi dan! Sledi svojemu srcu!

Otipljivost Ljubezni!

Kako lahko svoj dan začiniš z ljubeznijo?

Kaj imaš zares rada?

Danes je dan uresničitve.

Zjutraj sem tako uživala v divki in vanijijevem ovsenem mleku. Posebej, ker je sonce tako lepo sijalo na sedežno in sem res uživala v trenutkih. Počutila sem se kot bi me osvetljevala svetloba ljubezni! počutila sem se tako ljubljeno, kot bi stala v žarku Ljubezni, ki je postajala prav otipljiva!

Če bi danes bilo novo leto, kaj vse bi pustila za sabo in česa bi si želela več v svojem življenju?

Kaj bi pospravila iz svoje omare in bila čisto na novo zaljubljena v svoja oblačila?

Kaj bi pospravila iz svojega doma?

Kaj bi pospravila iz svojega okolja ali bolj koga bi spustila in s kom bi se zares začela družiti in graditi mostove?

Skupaj lahko soustvarjamo čarobnost. Zato je tako pomembno s kom tkemo niti ljubezni in navdušenja.

Kaj ti dajejo ljudje s katerimi se družiš? Dodatno težo ali lahkotnost in veselje do življenja? Obsojanja in zavist ali navdušenje, kako ti uspeva? Spodbudo ali kritiko?

Večinoma časa, saj so odnosi kar »zanimiva« tema, za katero že rabiš neko predznanje in še bolj pomembno srčnost, da sploh kaj uspe ali »kipne« (naraste) iz te moke (kruh) – iz tega. Dobro se občutijo večino časa, to je dragoceno! Zdaj ko sem izstopila iz zmedenega prijateljstva, še bolj cenim prijateljice, s katerimi pa res lahko skupaj gradimo!

Kaj pa ti ceniš v sebi in v prijateljicah? Kakšna prijateljica pa si ti?

Ljubek srečen igriv lahkoten srčkan jasen vesel razigran lahkoten pester miren dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je vse naokoli – odpri ji srce!

sreda, 7. junij 2023

Vabi me!

Spomni se, moja draga, kaj je zares tvoje poslanstvo.

Sijanje.

To je moje poslanstvo. Vem! Saj je tvoje tudi, po resnici povedano!

Kaj te osrečuje!?

Si upaš biti danes tako samosvoja, da si zares izpolniš življenje in greš dalje? Naprej od vsega, kar si ne želiš in izbiraš zavestno več tega, kar si želiš?!!!

Zdaj je prišle ptiček in tako vztrajno čivka. Kaj mi želi povedati? Vabi me ven, da pridem v naravo! Vabi me, da zares živim srečno in se ne samo pogovarjam o tem in ne samo pišem o tem! Zares živim srečno! Zdaj!

Imela sem tako dober zajtrk! Ostale so mi pečene muškatne buče od včeraj in bile so tako dobro karamelno zapečene. Božansko! Res imam rada hrano!

Rada imam nalakirane nohte. Čeprav to ni ekološko in jim preprečuje dihanje! Pred kratkim sem podarila vse lake! To pomeni, da si lahko kupim katerega manj škodljivega, če to sploh obstaja! No, potem še rabim aceton! Kaj pa vem?! No, bom videla! Mal za hec!

Ljudje in jaz imam v glavi sliko, kdo in kakšni so zares duhovni ljudje. Pustijo si rasti lase in se oblačijo skromno, definitivno pa si ne lakirajo nohtov! Ali pač!? Zdaj opuščam vse predstave in sem samo pristna. To je dovolj. Izgled ali zunanjost ni tako pomembna kot sporočilo.

Slišiš?

Slišiš tišino?

Slišiš?

Danes se ustavi in se vprašaj, kaj pa si zares ti želiš?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel igriv živahen sočen strasten dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku – zdaj. Odpri svoje srce, da ga začini z ljubeznijo!

Znaki NEsrečnosti!

Kaj te zares navdihuje?

Mene narava! Tako moč ima v sebi in hkrati tako nežnost in milino!  Kaj želiš poudariti v sebi? Kaj so tvoje močne točke?

Danes sprejemam to, kdo sem. Danes sem samo srečna.

Kaj pa je prvi pokazatelj, da sem v neravnovesju? Seveda moje počutje – sitkanost, tečnost, ciničnost, zmedenost, nejasnost, nered.

Glavni pokazatelj pa je, da nisem srečna – zdaj. Še bolj pomembno pa je, da nisem srečna na splošno! Tudi o tem govori Iyanla Vanzant. Zelo sem vesela, da sem jo srečala. Tako me je navdušila, da ti želim vse predati naprej! vse sladkorčke, ki sem jih izvedela, ti želim podariti, da je veselje še bolj izpolnjeno.

Torej, če sem nesrečna, mi ne preostane drugega, kot da se očistim. Kot da otresem vse, kar ni moj resnični jaz, da sem potem komaj lahko pristna. Zato mi je narava dragocena, da se povežem s sabo!

Kdo so pa tvoje učiteljice? Danes spet stopi v stik z njimi, dragocene so zate in za tvoje lepo bogato življenje. Odgovorne pa smo tako vsaka sama za svoje življenje, kaj naredimo s tem!

Kako lahko danes vneseš malo harmonije v svoje življenje!?

Ljubek srečen srčkan sijoč spontan lahkoten sočen začinjen živahen dan!



🌷 P.S.: Ljubi se in se sprejemaj. Ti si prva, ki si zares lahko podariš vse, kar si želiš!

torek, 6. junij 2023

Nič več!!! Nič več neumnosti!!!!!!

Zdaj poslušam Iyanlo Vanzant, ki je rekla, da rečeš: »No more!«

Ne več!

Če pa si duhovno razvita, pa rečeš: »Ne hvala!«

To pa je bilo tako zabavno!

Ne več!

Ne hvala!

Tako rečeš ne hvala in nič več vsemu, kar te ne vodi do uresničevanja sanj ali življenja, kot si ga res želiš. Potem pa spustiš!

Kdo si v resnici? Kaj si zares želiš!

To mi je bilo tako dragoceno! Nič več da temu, kar si ne želim! Zdaj pa je bilo dovolj izgovorov! Nič več da partnerjem, prijateljicam, prijateljem, ki me tiščijo dol. So to potem sploh pravi prijatelji?

Zdaj pa rečem da vsemu, kar si zares želim! Kako sem vesela, da sem poslušala Iyanlo! To pa je razsvetljenje in ima tako veselo navdihnjeno energijo, da bi jo kar poslušala. Saj jo tudi bom!

Kaj pa tebe navdihuje danes?

Čemu ali komu boš rekla: »Nič več! Odpade! Ne hvala!«

Ljubek ustvarjalen poln bogat hvaležen srečen igriv lahkoten srčkan dan!



🌷 P.S.: Lahko rečeš ne hvala mislim, vzorcem, ljudem, potem, ki te ne vodijo do svojega srca! Ti odločaš!

Poslušam svoje srce: Nazaj v srce!

Poslušam svoje srce: Nazaj v srce!: Zdaj pa potegni vse delčke sebe nazaj v svoje srce! Dovoli, da se dogaja zunaj karkoli se pač dogaja. V sebi pa vseeno občuti mir. Zares č...

Poslušam svoje srce: Razcvet moške in ženske energije!

Poslušam svoje srce: Razcvet moške in ženske energije!: Vem, da moške energije tudi rabijo zdravljenje. Rodila sem se kot ženska, torej lahko govorim za ženske in jih zdravim tako, da negujem svoj...

Razcvet moške in ženske energije!

Vem, da moške energije tudi rabijo zdravljenje. Rodila sem se kot ženska, torej lahko govorim za ženske in jih zdravim tako, da negujem svojo pristno ženstveno naravo.

To pa je zares narava, kajti v sebi ima moč preoblikovanja. V sebi ima moč neviht, vulkanov, premika plošč kontinentov, valov, dežja – vode, zemlje, zraka in ognja. Vse to je v nas vseh, zdaj pa povezujmo našo dragoceno naravno bližino z njimi.

Moč imaš, da vse spreminjaš. Najprej v sebi, potem navzven.

Moč imam v sebi, da vse spreminjam. Najprej v sebi, potem navzven.

Življenje je fantastično. Močna ustvarjalka si. Tvoja ženska energija soustvarjanja ljubezni za vse je neprecenljiva! Ti si neprecenljiva! Zato neguj danes svoje strasti in poslanstvo! Mogoče se tvoj moč izraža drugače, kot od kogarkoli drugega! Mogoče je to zate vrtnarjenje, kuhanje, slikanje, pisanje, sprehodi, fotografiranje, potovanja. Karkoli ti prinese v srce občutek domačnosti in topline. Ti si zadnji košček sestavljanke, ki še je manjkal za prevlado miru in ljubezni. neguj danes ogenj pristnosti. To je tvoja največja moč! Ostani povezana s svojim srcem!

Kako lahko danes okrepiš ogenj strasti v sebi?

Ljubek strasten lahkoten vesel živahen svoboden miren posebno lep dan!



🌷 P.S.: Prazničnost je tvoje naravno stanje, ko si pristna!

ponedeljek, 5. junij 2023

Nazaj v srce!


Zdaj pa potegni vse delčke sebe nazaj v svoje srce! Dovoli, da se dogaja zunaj karkoli se pač dogaja. V sebi pa vseeno občuti mir.

Zares čutim, da je čas prenove. Vse se vrača v moj center – srce. Če imam mir v srcu, je to taka moč, da je nič ne more omajati. Potem se to zliva in preliva na vse okoli mene. kot bi potopila živo roza barvo v vodo in bi vse obarva. Zato je tako pomembno, da sijem. Moja luč je prižigalka luči drugih. tvoja luč, pa je tudi prižigalka luči v drugih srcih!

Zato smo danes negovalke ognja srca in ljubezni!

Me to zmoremo! Me smo zato poklicane. Brez ega, brez tekmovalnosti držimo varno in toplo ognjišče, kjer se vsi pogrejemo ob ognju sprejemanja in domačnosti.

Ženske imamo dragoceno vlogo. Ne prenašamo nekih neumnosti, ki škodijo komurkoli, sploh pa ne našim otrokom ali ljubim. Imamo debelo kožo, saj se je doba sproščanja ženske zdravilne energije komaj začela. Zato je tako pomembno, da negujemo svojo energijo srca. To je zavetje ogrm+omno dušam, ki jih sploh nikoli zares ne bomo poznale, vseeno pa se jih naše ognjišče Ljubezni dotakne presenetljivo močno.

Neguj ogenj srca, ohranjevalka Ljubezni.

Kako lahko danes neguješ svoj ogenj srca?

Ljubek vroč pristen lahkoten vesel žameten domač topel igriv lahkoten živahen dan!



🌷 P.S.: Srce te vodi prav, ohranjevalka ognja Ljubezni.

Poslušam svoje srce: V toku Ljubezni!

Poslušam svoje srce: V toku Ljubezni!: Blagodejno mi dene pisanje. To pa imam res rada! Zdravi mojo dušo. To je dovolj! Bogati moje življenje. Zavedam se nevidnih niti vzorcev in ...

V toku Ljubezni!

Blagodejno mi dene pisanje. To pa imam res rada! Zdravi mojo dušo. To je dovolj! Bogati moje življenje. Zavedam se nevidnih niti vzorcev in potem mi to služi, da jih preobrnem v zdravilo.

Če se jih že zavedam, sem že veliko naredila. Potem pa dopuščam, da se pozdravijo. Pomagam z afirmacijami, vizualiziranjem, petjem svojih želja. Stresem iz telesa in vsakega delčka mojega bitja vse navezanosti na staro in dajem prostor novemu!

Kaj sploh pomeni delo na sebi?

Zame je opuščanje naučenega in slavljenje moje pristne narave! Praznovanje tega, kdo sem! če izbiram več sreče in sledim svojemu srcu – sem uspešna in zmagujem! Če sem v toku Ljubezni, sem zadovoljna!

Res imam lepo življenje. Božansko! Rože so se mi tako razrastle, da je moj dom že skoraj pragozd! Vse je zaraščeno in zeleno! Obožujem to!

To je moj košček narave od znotraj doma.

Kako se povezuješ s svojo naravo? Sledi svoji pristni naravi! To je pravo bogastvo srca!

Ljubek srečen srčkan sijoč bogat prijateljski dan!



🌷 P.S.: Začuti se! Kdo si v resnici?! Zdaj pa to živi!

nedelja, 4. junij 2023

Čaroben dan!

Imaš danes jasnost v sebi? Si lahko še bolj pristna?

Ni lahko, ko se za nekoga trudiš, da bi te sprejel in odobraval, če te že vsaj rad ne more imeti – in tega ni zmožen. Je pa moja odgovornost, da to sprejmem. Zakaj bi me morali imeti vsi radi? Sem zato potem bolj srečna? Sem zato lahko potem bolj pristna? Sem zato lahko potem komaj zares – jaz – jaz? Zakaj bi me morali odobravati? Zakaj?

So mi drugih »ovira«, da jaz ne živim bolj pristno? Uporabljam druge za izgovor, da se jaz ne rabim potruditi zase?

Se jaz sprejema?

Se jaz imam rada?

Imam rada in sprejemam vsak delček svoje duše, svojega bitja – vsega, kdo sem – v celoti?

Vse je vedno igra zrcal. To, kar želim izvabiti iz drugih, je prav, da izvabljam iz sebe. Če sem srečna, potem niti ni tako pomembno, kaj si mislijo drugi. Torej če mene boli glava, tudi ne pošljem mame v lekarno in naj vzame tablete. Ne! Zakaj pa potem pričakujem, da bo to delovalo pri vsem drugem?

Danes sem odgovorna. Druge osvobajam. Sebe osvobajam. Živim najbolj srečno, kar zmorem zdaj! ustvarjam si sočno življenje, ki ga ljubim. Jaz se imam rada. jaz se sprejemam! Jaz si ustvarjam čarobno življenje! In to je čisto dovolj!

Kako pa si ti ustvarjaš čaroben dan danes? Bodi si pomembna in se res osreči.

Zabaven ljubek radosten lahkoten živahen pester pisan uživanja poln pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Imej se rada. sprejmi se v celoti!

Praksa! Vaja! Uporaba!

Rada imam dneve, ko se družim s prijateljico. To mi je tako veselje. Skupaj raziskujeva naravo in se pogovarjava o vsem. Pomiri me. Oziroma pomaga mi, da spet najdem stik z mirom v sebi. Jaz pa njej.

Dovolj je bilo primerjanja, tekmovanja. Vsak ima svoje najboljše strani in čas je, da se jih zavedamo – ostalo pa pozabimo – ali pa se pomaknemo naprej, če so nam res tako zelo moteče.

Rada bi napisala, kako so mi dragocene meditacije s Susan Ashley in zdravljenja, ki jih imamo skupaj. Toliko izvem o sebi in nasploh o življenjskih globinah. Potem pa to uporabljam skozi teden in spet potem dobimo novo nalogo v udejanjanje. Prav všeč mi je, da sem tako aktivna, da vse nekako poskušam uporabiti v dnevu in »zanimivih« situacijah.

Zame vem, da je na nekaterih področjih prišel čas, da se res pomaknem naprej. nikamor nisem prišla. Niti se ne želim več truditi in razmetavati svoje energije za ljudi, ki me niti ne cenijo, niti jaz njih, če povem po resnici.

Z nekom vzpostaviš takojšnjo prijateljsko vez, z drugimi pa pač ne. Zato niso eni slabši ali boljši, samo čas je, da se poslušamo in gradimo z ljudmi, ki so nam v veselje in mi njim. Drugi, ki nas ne marajo, pa jih ne rabimo prepričevati, da bi nas morali imeti radi. Samo živim svoje življenje naprej, najboljše, kar lahko. To je to. To je to, ne glede na to, kdo je to.

Kako si danes lahko polepšaš dan? Zdaj pa to zares udejanji!

Ljubek srečen igriv radosten vesel spontan navdihujoč radosten dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Zdaj je tvoj čas razcveta!