petek, 9. junij 2023

Spuščanje v svobodo!

Komu ali čemu še moraš odpustiti? Saj ni treba vsega naenkrat, lahko postopoma. Če še sama ne vem, kako bi odpustila, rečem bogu: »Prosim pomagaj mi, pripravljena sem odpustiti. Vodi me. Osvobodi me!«

To je dovolj!

Kaj še nosim v sebi iz prejšnjega tisočletja? Kakšne zamere? Še do kakšnega partnerja?! Dovolj je bilo! Dala sem najboljše od sebe in iz sebe, ne rabim se več kriviti. Lahko se edino, da sem tako dolgo ostala! Pa še to se ni treba, ker sem ostala točno pravi čas, da sem zares bila prepričana, da je to moja najboljša odločitev v tem trenutku. Nisem se več trudila, da bi karkoli popravila, ker ni šlo! Če bi šlo, bi se tako popravilo!

Včeraj mi je bilo tako hudo, ker sem upala, da bom v preteklih partnerstvih prejela ljubezen, nežnost in resnično skrb, kako mi lahko polepša življenje, pa tega nisem dobila.

Nič zato! To je bilo obžalovanje in hkrati sem včeraj dobila zavedanje, da sem si samo to zares želela, da bi me nekdo imel zares rad. Ampak dovolj je, če se imam jaz dovolj rada!

Dovolj je, če sem jaz nežna do sebe! Dovolj je, če sem jaz prijazna do sebe! Dovolj je, če si jaz izbiram stvari, ki mi polepšajo življenje in ga naredijo malo boljšega!

Zaradi tako močnega hrepenenja po partnerstvu, ki me izpolnjuje ali bolj dopolnjuje, sem prenašala vse mogoče neumnosti, samo da bi me nekdo imel rad. Pa to je vse bilo daleč od ljubezni. to je bil obup na moji strani, na drugi pa sesanje še malo več. Vse priznam. Sodelovala sem.

Zdaj pa je bilo dovolj!

Nič več!

Ne hvala!

Zdaj pa si izbiram prijateljstva in partnerja, ki hrani mojo dušo. Sama sem že srečna, skupaj pa sva še bolj srečna! Tako je to!

Kaj si želiš v partnerstvu? Zdaj pa si to podari! Ti si že celovta oseba in ne rabiš nikogar, da te dopolni! Super je soustvarjati, imaš pa svoja pljuča za dihati in svoje organe, vso telo in dušo! Si že celovita izpolnjena dopolnjena oseba – duša! Moja draga – ceni se!

Ljubek srečen igriv srčkan romantičen vesel živahen pester dan!



🌷 P.S.: Ljubi se dovolj, da si dovoljuješ odnose, ki se občutijo fantastično!

Ni komentarjev:

Objavite komentar