sreda, 7. junij 2023

Vabi me!

Spomni se, moja draga, kaj je zares tvoje poslanstvo.

Sijanje.

To je moje poslanstvo. Vem! Saj je tvoje tudi, po resnici povedano!

Kaj te osrečuje!?

Si upaš biti danes tako samosvoja, da si zares izpolniš življenje in greš dalje? Naprej od vsega, kar si ne želiš in izbiraš zavestno več tega, kar si želiš?!!!

Zdaj je prišle ptiček in tako vztrajno čivka. Kaj mi želi povedati? Vabi me ven, da pridem v naravo! Vabi me, da zares živim srečno in se ne samo pogovarjam o tem in ne samo pišem o tem! Zares živim srečno! Zdaj!

Imela sem tako dober zajtrk! Ostale so mi pečene muškatne buče od včeraj in bile so tako dobro karamelno zapečene. Božansko! Res imam rada hrano!

Rada imam nalakirane nohte. Čeprav to ni ekološko in jim preprečuje dihanje! Pred kratkim sem podarila vse lake! To pomeni, da si lahko kupim katerega manj škodljivega, če to sploh obstaja! No, potem še rabim aceton! Kaj pa vem?! No, bom videla! Mal za hec!

Ljudje in jaz imam v glavi sliko, kdo in kakšni so zares duhovni ljudje. Pustijo si rasti lase in se oblačijo skromno, definitivno pa si ne lakirajo nohtov! Ali pač!? Zdaj opuščam vse predstave in sem samo pristna. To je dovolj. Izgled ali zunanjost ni tako pomembna kot sporočilo.

Slišiš?

Slišiš tišino?

Slišiš?

Danes se ustavi in se vprašaj, kaj pa si zares ti želiš?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel igriv živahen sočen strasten dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku – zdaj. Odpri svoje srce, da ga začini z ljubeznijo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar