sobota, 2. september 2023

Dopuščaj Ljubezen!

 Super mi je, da postajam vedno bolj jaz. Imam se vsak dan malo bolj rada. Spontana sem in sem vesela, da živim.

Veselim se, da lahko izkušam lepote matere Zemlje. Čutim njeno moč in ljubezen. Res živimo v raju.

Zdaj pa moj čas, da res praznujem. Ta trenutek, to sekundo. Saj postajam še malo bolj pretočna za Boga. To je res dragoceno.

Počutim se objeto v božansko ljubezen. Saj sem vedno bila, samo tega nisem dopuščala. Pustila sem, da so me malenkosti dneva odklopile od vira. Malenkosti, ki so bile skoraj nepomembne – razen, da sem si ustvarjala nekoristno dramo – so me usmerjale stran od sprejemanja božanske ljubezni.

Zdaj se prepuščam ljubezni. Vsak trenutek še bolj močno navezujem stik z njo.

Kako pa ti občutiš ljubljenost danes?

Razvajaj se.

Ljubek pristen vesel srčkan spontan nagajiv srečen srčen lep močan zabaven dan poln smeha!



Občuti svojo moč, ko si povezana s svojim srcem. Imej se rada! Zdaj!

petek, 1. september 2023

Sij še bolj močno!

Kar vse je lepše, če pogledam z dobre strani! Ne gre za zanikanje! Sprejemam, da je kot je! To je realnost! Lahko pa pogledam, kaj vse dobrega je to prineslo v moje življenje. Če tudi na prvi pogled ne izgleda tako prisrčno, lepo in ni moja prva izbira. Ali sploh ni moja izbira!

Zdaj živim svobodno! Izbiram več sreče! Izbiram več veselja! Izbiram več ljubezni!

Priznam, da mi ni naravno v vseh trenutkih! Tako je! Sem pa pripravljena vaditi. V vsakem trenutki lahko izberem drugače. Znova in znova.

Če še nekaj priznam. Veselim se praznikov, ko sem brez obveznosti. To me tako pomirja. Počutim se kot mačka, ki prede od ugodja. Samo nekaj dni me še loči od tega! Vmes pa bom še uživala v vsem »letanju«, ki še me čaka. Obljubljam si, da ne bom pozabila dihati.

Ukradla si bom drobne trenutke miru. Pogledala bom drevo ali vrano. Rožo na polici. Tudi če so premori miru dolgi sekunde, so neprecenljivi. Vračajo mi veselje v srce. Vračajo me nazaj v srce.

Kako pa si ti lahko privoščiš razkošje miru? Naj ti to postane naravno!

Ljubek igriv radosten lahkoten vesel nagajiv miren dan poln smeha!



Življenje je lepo! Dopusti, da ti to pokaže v vsej njegovi veličini! Zdaj!

četrtek, 31. avgust 2023

Namagnetena za dobro!

Zavedam se, kako dragoceno je povedati nekomu, da ga imamo radi. Dragocen je čas, ki ga preživim z ljubimi. Zavedam se, kako lepo in neprecenljivo je imeti dobro prijateljico. Zavedam se, da mi toplina vsakega objema odpira srce.


Zavedam se pa tudi, da sem bila velikokrat zelo neprijazna do sebe. Preveč sem se obsojala. Preveč sem se zavračala. Preveč sem bila stroga in trda do sebe. Želela sem biti vse to, kar so drugi želeli, da bi bila. Namesto, da bi rekla – ne! Jaz vem, kdo sem! Jaz sem to, kdo sem!

Zdaj sem zavedam, da ne rabim polagati računov za vsak korak, ki ga naredim. Svobodna sem. Zdaj se zavedam, da končno lahko živim po svoje. Zdaj delam drobcene korake proti temu, da se imam res rada. Sem sočutna s sabo. Se sprejemam in ljubim.

Spregledala sem celo verigo zavračanja, ki se je dogajalo znova in znova. Zdaj izstopam iz tega kroga. Zdaj si podarjam ljubezen, kot sem si jo vedno želela. Zdaj opuščam vsako sovraštvo, kritiko, obsojanje, strogosti do sebe. Kajti kot vidim, me vse to ni nikamor privedlo!

Dovolj imam trde roke. Dovolj imam, da izvajam avtoriteto zavračanja in zasramovanja same sebe. Nisem več pripravljena tako živeti!

Danes začnem nov odnos sama s sabo. Danes sem ljubeča do sebe. Zdaj sem ljubeča do sebe.

Ljubeča sem do sebe! Vedno! Sočutna sem do sebe! Sama sebi sem danes najboljša prijateljica v vseh pogledih in v najglobljem pomenu. Razumem se. Spoštujem se in hkrati se nežno navdihujem, da se pomaknem naprej in odprem srce pravi ljubezni. Vredna sem tega. To je tista pikica na i, ki je manjkala v vseh odnosih. Moja ljubezen in spoštovanje do sebe.

Kako si lahko ti danes bolj nežna, prijazna, sočutna, ljubeča do sebe?

Čudovita si! Tvoj odnos s samo sabo je najbolj dolgi odnos, ki ga boš kdaj koli imela in je tudi najpomembnejši.

Ljubek srčen srečen pristen igriv radosten zabaven lahkoten dan!



Sledi svojemu srcu! Ustvarjaj ljubeč odnos najprej sama s sabo.

sreda, 30. avgust 2023

Prinašalci sporočil!

Prisluhneš sporočilom intuicije? Prisluhneš že prvič, koti notranje vodstvo kaj namigne? Včasih se prav zamotim, da ne rabim poslušati intuicije. Kot bi rekla, pa kaj bi spet rada? Pa kaj me spet gnjaviš? Pa kam me spet pošiljaš ven iz udobnega okolja in vsega poznanega? Pa pusti me na miru!

Ampak ne morem se dolgo upirati klicu intuicije. Kliče me v boljše življenje! Normalo je, da se vmes počutim malo, kako bi temu rekla, v stresu. Ampak zaupam, da mi bo lažje in lažje opuščati staro. Kajti zavedam se, da stopam v boljše življenje. Zdaj se več ne dam prestrašiti temu notranjemu nemiru! Ampak samo zaupam, da to znanilec, da se bo zgodilo nekaj fantastičnega!

Danes zaupam svoji intuiciji! Tudi če grem tja, kamor me vodi in se ne zgodi nič kaj pomembnega ali pretresljivega, sem se vseeno naučila prisluhniti ji. Že to je dovolj.

Kako s tabo govori notranje vodstvo? Imaš znani občutek – da, to bi bilo dobro? Slišiš mogoče glas?

Danes prisluhni glasu intuicije. Daj si malo prostora. Bodi malo v tišini. Oddalji se od vsega, da se boš sploh lahko zares zaslišala. Jaz že vidim, da me kliče dolgi sprehod, ne glede na to kako mrzlo je zunaj. Danes bom uživala na sedežni s čajčkom. Življenje me želi povabiti v vse, kar si želim. Zakaj se temu tako upiram?

Čemu pa se ti upiraš? Danes stopaj lahkotno naprej, kamor te vodi pozitivno navdihnjena akcija.

Ljubek srčen srečen igriv radosten pristen zabaven lahkoten intuitiven dan!



Sledi sovjemu srcu! čudovita si! Lepa si! Fantastična si! Izjemna si! Zdaj pa zaupaj v svoje srce! Zaupaj v svojo srčno pot!

torek, 29. avgust 2023

Darilo miru!

Moja draga, se kaj zabavaš? Kako si kaj danes v resnici? Poslušaš glasove svoje intuicije in vodstva? Si povezana s svojim srcem? Izbiraš danes življenje, ki ti je všeč? Izbiraš, da si to kdo si in da si zares zaupaš, da si fantastična?

Včeraj sem dobila tako jasno sporočilo, naj se povabim na čaj v novo kavarnico, ki je bila prav ljubka. Všeč mi je že od nekdaj. No. Bolj mi je všeč od takrat, ko sem jo prvič videla. Zdaj pa sem si še želela ogledati njeno notranjost.

V bistvu sem bila kar utrujena po delovnem dnevu. Če priznam po resnici, se mi ni dalo iti. Res ne! Potem pa sem potegnila angelske karte. In kaj mi je reklo! Poslušajte svoje vodstvo. Poslušajte svojo intuicijo, kam vas vodi.

Naredila sem si pozno kosilo, se najedla. Še vedno se mi ni dalo iti na čaj. Še kar sem odlašala s tem. Potem pa sem še odprla knjigo in tam je pisalo. Povabite se danes na zmenek, kot da ste sebi najljubša oseba.

Dobro. Zdaj pa mi je dovolj. Slišala sem sporočilo. Dobila sem še najmanj sto potrditev, da moram iti na čaj. Zdaj se bom uredila, lepo oblekla in grem. S sabo sem vzela računalnik, da sem tam urejala bloge. Mogoče pa me tam čaka ljubezen mojega življenja. Gremo!

Z navdušenjem in veselim pričakovanjem sem šla v to kavarnico. Zraven pa je trgovina in kar nekaj me je povleklo k denarnicam. Nagledala sem si eno rdečo, slučajno smo šli mimo v drugi kavarnici, ko smo šli k stricu na obisk. Všeč mi je bila. Zelo mi je bila všeč. Moja stara denarnica je razpadala. Zadrga se včasih ni več želela odpreti. (Knjižničarju sem rekla, da naj da škarje, da bom dobila izkaznico ven. Pa je bil tako močan,  da jo je lahko odprl. Tako še je nisem rabila razrezati!)

Res bi potrebovala novo denarnico. Potem sem zagledala še lepšo denarnico, kot tisto rdečo, ki sem jo imela nagledano. Nežno roza barve – fantastična, ljubka – ravno prava zame! Pa ne samo to. S prodajalko sva se tako zabavali, ko mi je poklicala še v drugo trgovino, če imajo rdečo denarnico. Upala sem, da je nimajo, zato ker mi je bila roza kar všeč. Ne všeč – zelo všeč. Skupaj sva se tako presmejali tistih deset minut, kar sem kupovala denarnico, da je bilo prav zabavno. Seveda je bilo super tudi na čaju. Ampak najboljši je bil nakup denarnice.

Kako pa lahko danes malo bolj uživaš in poslušaš svojo intuicijo?

Srčen srečen radosten ljubek dan!



Poslušaj svoje srce!

ponedeljek, 28. avgust 2023

Ljubezen preko teče!

Sploh se nisem zavedala, koliko obžalovanj nosim v sebi. Dokler nismo delali meditacije, ki jo imamo vsako soboto s Susan Ashley. Bilo je tako, kot da sem rezervoar vode. Od mene pa je potegnjeno polno pip – cevi stran. Tako da se ta rezervoar nikoli ni mogel napolniti z vodo do polnega. Moja energija je vedno odtekla v preteklost. Kot bi me sto situacij naenkrat izžemalo. Ni čudno, da se ne morem pomakniti naprej!

Zdaj je čas, da prerežem vse te cevi, ki mi srkajo energijo. Zdaj je čas, da vsa ta obžalovanja pustim v preteklosti. Zdaj lahko živim najboljše kaj zmorem! Preteklost pa pustim preteklosti. Zdaj je moj čas, da vse te izkušnje, modrost, ki sem jih nabrala – uporabim, da si ustvarjam čudovito življenje.

Ni čudno, da nisem nič prav ustvarjala zase, če mi je sto stvari izžemalo energijo. Pa ne samo pretekli dogodki, ampak tudi moje analiziranje tega. Mogoče pa bi pa lahko tako… Zakaj pa nisem tako… Kako pa bi lahko to boljše… Kaj pa bi morala narediti… Kaj pa definitivno ne bi smela narediti? Pa ne samo, da sem to delala zase, to sem še delala tudi za druge!

Preteklost je mimo. Preteklosti ne morem spremeniti, ampak imam zdaj ta trenutek! Zdaj pa lahko živim polno! Zdaj pa lahko živim po svoje! Vredna sem tega!

Nisem več pripravljena dajati svoje energije preteklosti, krivdi, sramu ali obžalovanju česarkoli. Zdaj naj se vse te energije preteklosti v meni pomirijo. Zdaj vse te energije dajem v harmonijo. Pomirjena sem z vsem. Zdaj živim svobodno!

Kako pa lahko ti živiš danes sveže brez povezav na preteklost, ki te tišči dol ali te še drži v oklepu obžalovanj?

Kako si lahko danes malo bolj svobodna?

Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu. Napolnjeno je z ljubeznijo, ki je samo zate.

Ljubek srčen srečen radosten pristen igriv nagajiv dan!



Zaupaj si. Čudovita si že zdaj! fantastična si že zdaj! Zaslužiš si dobro življenje!

nedelja, 27. avgust 2023

Srčna pustolovščina!

 Se prebujaš kaj v svojo energijo kraljevosti? Se počutiš, kot da si kraljica?

Si to, kdo si v resnici?

Si to, kdo si v resnici, zares?

Se zavedaš, da si ti zvezda svojega življenja?

Kdo si zares?

Se zavedaš, da si včasih dopustila preteklosti, da je trgala koščke s tebe? Kot da bi te vsakič nekaj zmanjkalo. Vsakič, da kot da ti je odvzet pristen delček radosti!?

Ljudje v preteklosti niso znali pokazati ljubezni do tebe. Niso bili sposobni tega. Zdaj pa je čas, da obnoviš to svojo notranjo radost. Zdaj pa je čas, da opustiš vsa obžalovanja, vse zamere, vse strahove. Svobodna se podaj na pot. Za tvoje življenje gre!

Lahko danes uživaš v tem, si to, kdo si?

Zdaj pokliči k sebi nazaj vsak košček, delček, pikico tebe, ki si ga pustila pri drugih. (Susan Ashley) Mogoče je kdo rekel kaj takega ali kaj takega naredil. Mogoče pa bi nekdo moral nekaj narediti, kar ni naredil. Zdaj spusti vsa ta pretekla obžalovanja.

Nisi več v svetu obžalovanj. Zdaj zares stopi iz vloge žrtve. Močna si!

Zdaj zares vzemi v sebe spet to radost obstoja.

Lahko živiš v tem trenutku?

Preteklost je mimo. Svobodna si! Zdaj pa si poravnaj krono, kraljica! Čaka te fantastična pustolovščina! Ampak ne jutri! Danes! Zdaj! V tem trenutku!

Kako lahko danes še malo bolj uživaš ta dan?

Bodi to, kdo si! Čudovita si!

Ljubek srčen srečen pristen igriv radosten nagajiv lahkoten spontan vesel dan!



Sledi svojemu srcu! Dragocena si! In tvoje veselje je dragoceno! Pusti preteklost preteklosti!