sreda, 30. avgust 2023

Prinašalci sporočil!

Prisluhneš sporočilom intuicije? Prisluhneš že prvič, koti notranje vodstvo kaj namigne? Včasih se prav zamotim, da ne rabim poslušati intuicije. Kot bi rekla, pa kaj bi spet rada? Pa kaj me spet gnjaviš? Pa kam me spet pošiljaš ven iz udobnega okolja in vsega poznanega? Pa pusti me na miru!

Ampak ne morem se dolgo upirati klicu intuicije. Kliče me v boljše življenje! Normalo je, da se vmes počutim malo, kako bi temu rekla, v stresu. Ampak zaupam, da mi bo lažje in lažje opuščati staro. Kajti zavedam se, da stopam v boljše življenje. Zdaj se več ne dam prestrašiti temu notranjemu nemiru! Ampak samo zaupam, da to znanilec, da se bo zgodilo nekaj fantastičnega!

Danes zaupam svoji intuiciji! Tudi če grem tja, kamor me vodi in se ne zgodi nič kaj pomembnega ali pretresljivega, sem se vseeno naučila prisluhniti ji. Že to je dovolj.

Kako s tabo govori notranje vodstvo? Imaš znani občutek – da, to bi bilo dobro? Slišiš mogoče glas?

Danes prisluhni glasu intuicije. Daj si malo prostora. Bodi malo v tišini. Oddalji se od vsega, da se boš sploh lahko zares zaslišala. Jaz že vidim, da me kliče dolgi sprehod, ne glede na to kako mrzlo je zunaj. Danes bom uživala na sedežni s čajčkom. Življenje me želi povabiti v vse, kar si želim. Zakaj se temu tako upiram?

Čemu pa se ti upiraš? Danes stopaj lahkotno naprej, kamor te vodi pozitivno navdihnjena akcija.

Ljubek srčen srečen igriv radosten pristen zabaven lahkoten intuitiven dan!



Sledi sovjemu srcu! čudovita si! Lepa si! Fantastična si! Izjemna si! Zdaj pa zaupaj v svoje srce! Zaupaj v svojo srčno pot!

Ni komentarjev:

Objavite komentar