ponedeljek, 28. avgust 2023

Ljubezen preko teče!

Sploh se nisem zavedala, koliko obžalovanj nosim v sebi. Dokler nismo delali meditacije, ki jo imamo vsako soboto s Susan Ashley. Bilo je tako, kot da sem rezervoar vode. Od mene pa je potegnjeno polno pip – cevi stran. Tako da se ta rezervoar nikoli ni mogel napolniti z vodo do polnega. Moja energija je vedno odtekla v preteklost. Kot bi me sto situacij naenkrat izžemalo. Ni čudno, da se ne morem pomakniti naprej!

Zdaj je čas, da prerežem vse te cevi, ki mi srkajo energijo. Zdaj je čas, da vsa ta obžalovanja pustim v preteklosti. Zdaj lahko živim najboljše kaj zmorem! Preteklost pa pustim preteklosti. Zdaj je moj čas, da vse te izkušnje, modrost, ki sem jih nabrala – uporabim, da si ustvarjam čudovito življenje.

Ni čudno, da nisem nič prav ustvarjala zase, če mi je sto stvari izžemalo energijo. Pa ne samo pretekli dogodki, ampak tudi moje analiziranje tega. Mogoče pa bi pa lahko tako… Zakaj pa nisem tako… Kako pa bi lahko to boljše… Kaj pa bi morala narediti… Kaj pa definitivno ne bi smela narediti? Pa ne samo, da sem to delala zase, to sem še delala tudi za druge!

Preteklost je mimo. Preteklosti ne morem spremeniti, ampak imam zdaj ta trenutek! Zdaj pa lahko živim polno! Zdaj pa lahko živim po svoje! Vredna sem tega!

Nisem več pripravljena dajati svoje energije preteklosti, krivdi, sramu ali obžalovanju česarkoli. Zdaj naj se vse te energije preteklosti v meni pomirijo. Zdaj vse te energije dajem v harmonijo. Pomirjena sem z vsem. Zdaj živim svobodno!

Kako pa lahko ti živiš danes sveže brez povezav na preteklost, ki te tišči dol ali te še drži v oklepu obžalovanj?

Kako si lahko danes malo bolj svobodna?

Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu. Napolnjeno je z ljubeznijo, ki je samo zate.

Ljubek srčen srečen radosten pristen igriv nagajiv dan!



Zaupaj si. Čudovita si že zdaj! fantastična si že zdaj! Zaslužiš si dobro življenje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar