sobota, 2. november 2019

Poslušam svoje srce: Kaj bi radi z njimi?

Poslušam svoje srce: Kaj bi radi z njimi?: Danes je nov dan! Kot da sem ugotovila kaj novega! Ne! Res! Ampak dovolj sarkazma! Ima moč, da vse zbirše. Kar je bilo včeraj, je bi...

Kaj bi radi z njimi?

Danes je nov dan!

Kot da sem ugotovila kaj novega! Ne! Res!

Ampak dovolj sarkazma! Ima moč, da vse zbirše. Kar je bilo včeraj, je bilo včeraj. Danes imamo novih celih neoporečnih – čistih kot solza ogromno minut!

Kaj pa bomo z njimi?
Kaj bi radi z njimi?

Kaj vas veseli?

Sem lahko v visoki vibraciji? Malo bolj dolgo kot sem bila včeraj? Se lahko še malo več smejem? Se lahko še malo več zabavam? Seveda! To pa je nekaj, s čimer nimam pogosto težav.

Tukaj sem! Ne! Res!

In če že samo to sprejmem, če sprejmem, da sem kje sem, je to že visoka vibracija. Sem, kje sem. Tu sem. Zdaj.

No, zdaj pa je potrebna vaja. Kako sem lahko še bolj jaz? Kaj to moram vaditi! Pa saj to vem. Sem srčna oseba, ki se učim biti še bolj pristna, ustvarjalna, ljubeča.

Dobro. dobro!

Vaditi je treba visoko vibracijo. Sem lahko malo boljše volje? Sem lahko malo bolj vesela?
Seveda sem lahko!

In ne samo to! želim si! Ker se počutim boljše! In to je nekaj, kar si res želim. Želim si dobro počutiti in v resnici ne vseh stvari. To je danes moj cilj – dobro počutje!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay! pa to dopuščaš!? Si upaš sprejeti toliko ljubezni vase!? Zda je čas! Res! Če ti rečem!

petek, 1. november 2019

Fabulous Fashion Friday: Croatia - Rijeka: Zara and street style I ...

Poslušam svoje srce: Pa še več! Poetičnosti v vsakdanjem!

Poslušam svoje srce: Pa še več! Poetičnosti v vsakdanjem!: Danes sem se povabila na kavo in sem tako uživala v njej! seveda v moji najljubši kavarnici – Ilich. Vedno, ko sem v centru mesta, rada skoč...

Pa še več! Poetičnosti v vsakdanjem!

Danes sem se povabila na kavo in sem tako uživala v njej! seveda v moji najljubši kavarnici – Ilich. Vedno, ko sem v centru mesta, rada skočim v njo. Tukaj imajo tako dobro kavo – seveda z riževim mlekom. Imajo pa še nekaj! Tortice! Ampak ne samo to! Imajo revije! Modne revije za listati! To pa tako uživam. Počutim se kot kraljica. Kavico mi prinesejo. Uživam v čudovitem ambijemntu. In še revije lahko listam in si nabiram navdih! Kaj še je lahko lepše?! Daj no! Res! Ne!

No, raj vam rečem!

Zdaj pa sem v čitalnici. Kako zanimivo se slišijo tipke sredi tišine. Tu pa tam se obrne kak list od časopisa! Pa spet postoji. Pa se spet obrne. Spet kaj zašumi! V resnici pa je vse tako poetično! Vse je v vseh pogledih poetično! Sem lahko še bolj poetična?

Tako v vsakdanjem življenju. Pa saj smisel življenja je, da vnašam poetično v vsakdanje!

Za kaj pa je sploh vredno živeti, če ne za lepoto? Za tiste lepe trenutke.

Zdaj pa še nekaj!

Kateri trenutek pa ni lep!?

Tukaj sedim. Gledam skozi okno. Sonce sije skozi okno. Slišim glasbo. Včasih korake po pesku. Včasih se obme kaka stran v časopisu in zašelesti.

To je poetičnost. Vsak trenutek je lep, če sem prisotna v njem če se ga sploh zaveda. Včeraj sem našla svoje pesmi. Pa lepe so.

Eno bom delila z vami:

Danes
se še bolj
povezujem
 z dragulji,
zakladi
neskončnosti
notranjosti.
Danes
stopam
bosa
v svoje
svetišče
globin,
ljubezni,
modrosti.
Bistvenosti.

Mateja Koser

Tako je! kako se lahko še bolj povežemo s svojo notranjostjo? Kako se še lahko bolj poveženo s svojim notranjim svetom? Danes je dan! Zdaj!

Ustvarite si čudovit poetične dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tvoje. Zakaj ne bi vnesli malo poetičnosti? Dajmo no..

četrtek, 31. oktober 2019

EFT metoda - tapkanje: Ljubezen do sebe❤️

Poslušam svoje srce: Zdaj pa je tako!

Poslušam svoje srce: Zdaj pa je tako!: Cenim, da imam tako zabavno življenje! Pa saj ni nič takega! Čimveč trenutkov spreminjam v zabavne! To je to! Kako ste kaj vi, moje dra...

Vadim Zeland: Reality transurfing 2 - A Rustle of a Morning Stars

Poslušam svoje srce: Potovanje, ne cilj!!!

Poslušam svoje srce: Potovanje, ne cilj!!!: Hej, zdaj sem s predavanja! Bom kar pisala, dokler sem še v tej visoki vibraciji! Bilo je tako fajn! Cela srečna sem! vsa sem navdušena! sem...

Zdaj pa je tako!

Cenim, da imam tako zabavno življenje! Pa saj ni nič takega! Čimveč trenutkov spreminjam v zabavne! To je to!

Kako ste kaj vi, moje drage, moji dragi!?

Eh, pustimo oliko in vikanje. Saj smo bolj prijatelji. Tukaj se pogovarjamo o temah, ki se jih verjetno s kom na Vi ne bi pogovarjali.

No, kako si kaj, moja prijateljica, moj prijatelj?

Upam, da si ustvarjaš čudovito življenje. Upam, da si ustvarjaš življenje, kot ti je všeč.

Vedno bolj me zanima zakon privlačnosti. Ampak je bolj zakon dopuščanja. Bolj kot razumem, bolj nečesa ne dopuščamo.

Samo nehajmo s tem!

Bolj smo dobre volje, bolj smo razigrani, bolj smo pristni, bolj smo v tem lepem trenutku – tudi hvaležni, bolj dopuščamo srčnim željam pot.

Če pa smo v drugo smer, razdražljivi, se počutimo krive, skozi razmišljamo, premlevamo, smo preobremenjeni, sitni, sitkani, v skrbeh – pa srčnih želj ne dopuščamo. Kot bi jim metali železne barikade pred noge. Želje želijo priti k nam.

Če smo si jo lahko predstavljamo, je naša! Vesolje jo je že prej sanjalo za nas, zdaj smo jo samo ozavestili. In zdaj je čas, da jo dopustimo! Vesolje nam jih želi uresničiti.

Kako z lahkoto sem pisala vsa negativna čustva, pri pozitivnih pa sem že mogla malo bolj razmišljati. Tako je bilo!

Zdaj pa je tako!

Zdaj pa lahko razmišljam z lahkoto o pozitivnih čustvih! Kako lepo mi je! čista zabavnost! Čista lepota! Kako rada imam svet in vse v njem! ljubim se! Ljubim se z vsem srcem! Rada sem to, kdo sem. rada sem polnost in lepota. Rada sem hvaležnost in upanje in jasnost! Rada sem vse, kdo sem! Ljubim vse, kdo sem. In to je moje.

Kaj si danes želim početi?

Kaj lepega za dušo?

Kaj je najbolj radostna stvar, ki jo lahko naredim? To je srčnost in srečnost. Veselje!

Ljubek srčkan pristen uresničujoč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je praznik!

sreda, 30. oktober 2019

Potovanje, ne cilj!!!

Hej, zdaj sem s predavanja! Bom kar pisala, dokler sem še v tej visoki vibraciji! Bilo je tako fajn! Cela srečna sem! vsa sem navdušena! sem to, kdo sem.

Ustvarjam minute po minute. 

Kako zabavno je bilo v ustvarjanju knjige. Našla bom založbo, ki bo želela to izdati! Našla jo bom! In vem, da jo bom. To bom vizualizirala.

Pa še metoda kreiranja, da si ustvarim screen schot. Srečna sem. Občutim, kot da sem že. Rada ima to kreiranje svojega življenja. Kreiram življenje, kot si ga želim. Kreiram polnost. Kreiram sebe, kot si želim.

Že zdaj sem polnost. Že zdaj sem življenje, kot si ga želim in to je moje veselje! To je moja radost. Že zdaj sem polnost tega, kdo sem.


Že zdaj sem pisateljica.

In še nekaj je rekla, da je uživala v procesu pisanje knjige bolj, kot takrat, ko je držala izdano knjigo v rokah. Vse je kreirala. Kako je zabavna! Kako je lahkotna!

Polna je veselja! (Ana Bučević)

Kako fajn je bilo slišati, da nimamo nobenega problema s tinejdžeri, ne jejo, ne pijejo, ne vidimo jih, kot da jih ni… te pa pravijo, da so tinejdželir problematični! Samo videni želijo biti. Samo slišani, samo imeti si želijo občutek, da štejejo! To je največ, kar jim lahko damo in to jim bomo dali!

Pa še to zamišljam si jih, kot da je pametna, kot da je že vse, kar je! To je Ana razlagala! Kako bi se spremenil njegov občutek, če bi mu rekla, kako sem hvaležna, da je moj sin! Kako ga imam rada!

Kako sem srečna, da sem tukaj v tem trenutku! Kako sem zadovoljna! Kako sem unikatnost!

Kako je bilo dobro!

Samo delamo metode!

In ko nam ne gre, samo rečemo, pa saj bo. Dobro ti gre. Bodimo razumevajoči sami s sabo, nežni! Vse je dobro. vse je dobro! Bodimo zadovoljni. Bodimo uspešni. Bodimo to, kdo smo.

Upajmo si biti drugačni, čudni, nori in plešimo, drugi pa se naj borijo, mi norci pa plešemo! Tako je!

Zdaj pa grem počasi na avtobus in še bom tam plesala naprej svoj nori ples! Tako je! In gremo dalje!

Tako je! Življenje je čarobno! In zdaj je tako!

Ljubek sijoč unikatno pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi. Delit to ljubezen naprej!

P.S.S.: Zdaj ima Ana seminar v Ljubljani! Priporočam! Poglejte ... https://youtu.be/eYHOENB6aok

torek, 29. oktober 2019

AFIRMACIJE: Ljubezen❤️

Poslušam svoje srce: Ampak zdaj je čas, da to tudi sem

Poslušam svoje srce: Ampak zdaj je čas, da to tudi sem: Danes pa sem srečala tako dobre ljudi. Rada imam to, kdo sem. Rada sem to, kdo sem. V veselje mi je, da sem vse to raziskala. Zdaj sedi...

Ampak zdaj je čas, da to tudi sem

Danes pa sem srečala tako dobre ljudi. Rada imam to, kdo sem. Rada sem to, kdo sem. V veselje mi je, da sem vse to raziskala.

Zdaj sedim v senci bambusov. Zdaj sedim pri vodi. Pri morju. Ampak ne čisto. Čuti se pridih. Letajo galebi okoli. Lepo življenje imam. Res.

Zdaj pa čakam, da bo se začelo predavanje. Saj ne čakam v resnici. Prav uživam. Našla sem vse, kar sem si mislila. No, skoraj vse.

Nekaj bom zdaj samo pogledala.

Uh, kako sem se dobro najedla. Zdaj pa sladica! Seveda! Kavica!

Na kosilu sem bila. Veganskem. Prav prijalo je! Dobro je bilo! Izjemno! Rada imam svoje življenje. Sploh danes. Sploh, ko sem tukaj ob reki. Tako lepo mi je biti tukaj. Kako bom spala! Na avtobusu! To pa bo božansko! Dobro, da nisem šla s svojim avtom! to je čisto pri morju! Vse sem takoj našla! Že vem, kje bo predavanje!

Zakon privlačnosti. Zanimiva tema! Rada imam to lepoto tega. Rada sem vse to, kdo sem. želim si biti bolj samosvoja.

Želim si!

Ampak zdaj je čas, da to tudi sem.

Kako lepo življenje imam zares! Vse se mi dogaja z namenom! Tudi to je namen, da sme zdaj tukaj!

Čas je, da se mi življenje spremeni! Brez razmišljanja! Samo delujem! To mi je tako zabavno! In komaj čakam da sem lahko vse to kdo sem zdaj.

Kaj sem spoznala? Da v bistvu lahko potujem! in to z lahkoto!

To si bom večkrat privoščila! Rada raziskujem in komaj  čakam, da sem še bolj vržem v to! Ker to pa mi je v veselje! Ljubim potovanja! In ljubim vse, kdo sem!

Življenje je tukaj in zdaj in prav je, da ga živim na polno!

Polila sem vodo! Pa mi je tako sočutno rekla!

»To se može svakemu dogoditi!«

Res je!

Življenje je prečudovito! Zdaj! In to mi toliko pomeni! Rada imam svoje dneve.

Bi šla še v galerijo?

Kaj če bi si danes naredila najlepši dan do zdaj? Lahko! Si upam?

To je to! Zdaj pa si želim akcijo naprej!

Želim si biti vse to, kdo sem! To pa je dobra ideja!

Ljubek sijoč bogat srčen uresničen navdušen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse je zate. Spusti to dobroto v srce!

P.S.S.: Navdih... https://youtu.be/eYHOENB6aok

ponedeljek, 28. oktober 2019

EFT metoda tapkanje Osvobajam se traume in ali zlorabe

The Art exibition Mateja Koser: The Castle Vurberk - coffee shop Huda Liza

Poslušam svoje srce: Eh, ne reki – v Reki!

Poslušam svoje srce: Eh, ne reki – v Reki!: Danes sem tukaj. V reki! Eh, ne reki – v Reki! In kako čudovito je! Popolnost. Pa še voziti nisem rabila. Čista popolnost. Rada imam vse tuk...

Eh, ne reki – v Reki!

Danes sem tukaj. V reki! Eh, ne reki – v Reki! In kako čudovito je! Popolnost. Pa še voziti nisem rabila. Čista popolnost. Rada imam vse tukaj! Kako sem rada to, kdo sem v vseh pogledih. Rada sem v vseh teh stvareh in sem polnost in prijaznost. Sem čisto pri morju in pijem kavico. In to vegansko!  Kako me pa to vseli! Rada sem tukaj in zdaj v vseh pogledih!

Kako mi je super! Prav uživam! Še vedno se  razveselim, ko pogledam prvič proti morju! Še vedno se veselim, da sem lahko vse to, kdo sem. Kako je tu zabavno! Polno! V Reki sem že bila. Ampak bolj bežno.

Zdaj sem zares! Očitno je čas, da vse to spremenim, da se spremenim, kje sem in kdo sem. Ampak vem, da sem zdaj v tem lepem trenutku.

Ljubim vse to, kdo sem in v polno veselje mi je, da sem lahko raznolikost in užitek. Rada imam vse tukaj! Kako pa jaz rada raziskujem! Že prej sem videla tako lepe zgradbe in vse, kako je lepo!

Moja draga! Kako me pa to osreči! Ljubim svoje življenje! Ljubim vse, kdo sem! Kako pa mi je to v veselje! Danes bom tako raziskovala! Ampak najbolj pa bom uživala ob kavicah.

Saj sploh ne morem pisati! tako sem vznemirjena! Kot bi me oblila sreča od znotraj navzven! Prav čutim val energije, ki preplavlja moje telo! Rada raziskujem naokoli! Radost sem in polnost! Srečna sem in veselje! Vidim, da so tukaj blejzeri - čakaj - slovenska beseda - suknjiči -  pomembni, da jih radi nosijo, to lahko uredim.

Tako lepo življenje imam v vseh pogledih! Ljubim vsak košček mojega življenja! Zdaj! srečna sem! in to zelo srečna!

Rijeka, Reka preseneti me. Čutim tvojo lepoto že od daleč. Komaj čakam, da te še bolj raziščem! Imam lepo življenje!

Zdaj pa naprej raziskovanje!

Ljubek srečen pisan morski dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tvoje! Vredni smo lepega življenja!

P.S.S.: Navdih... https://youtu.be/eYHOENB6aok