sobota, 20. oktober 2018

Izbiram boljše...

Kako cenim, da sem to, kar sem. Lahko sem karkoli. Vem. Rojstni dan sem imela. Ne vem, zakaj se še me vedno dotika ta tema. Se me, ker mi je pomembno, da sem to, kar sem. To je neka tema. Pa saj vem. Vsak dan sem bolj pristna. Vseeno pa mi je rojstni dan taka prelomnica, ko si še bolj naravnam kompas na srčno smer.
Dam si krila. Napnem jadra. Odjadram iz pristanišča.
Sestra mi je prebrala tako lep sestavek. O življenju in pristnosti. Kako je pomembno, da živim sebe. Svojo enkratnost, svojo neponovljivost, svojo individualnost. Sebe živim v polnosti. Ne glede na trke in odstavljanje starega, starih odnosov, ki več ne služijo. Toliko sem se poslavljala. Vem. Se še poslavljam. Gradim pa na novih odnosih, ki me opogumljajo. Cvetim. Mi pomagajo pri razcvetu. To so moje želje. To je moje vesele. To je moja strast.
Kako super se počutim tukaj. Tako domače mi je. Tako lepo imajo urejeno. Tako dobra kava je! Veganska! Kako dober okus ima. Vse imajo tako lepo okrašeno v jesenskem stilu. Božansko! Okusno! Neprecenljivo, da sem to našla. Obožujem svoje življenje in ta trenutek.
Uh, kako dobra kava! Okusna!
Sem še bom večkrat prišla na kavo! Ali kosilce. Izjemno!
Čutim, da je čas, da grem naprej. Čas je. Ampak tudi tukaj je vredu. Res. Zdaj. V tem trenutku. Ljubko je tukaj.
Tako lepo glasbo imajo. Lahkotno. V ozadju. Ne prevlada ves prostor. Slišim svoje misli. To je dobro. zunaj tako lepo sije sonce. Rada imam to življenje.  Vedno bolj izbiram, kar imam res rada…

Ljubek pristen dan od znotraj navzven!

Cmok! Objem!









P.S.: Odpiram svoje srce in hodim po srčni poti. Raziskujem. Sem navdih drugim, da sledijo svojemu srcu z zgledom. Tako je! Tina Turner - Proud Mary - Live Wembley (https://www.youtube.com/watch?v=T2T5_seDNZE)

petek, 19. oktober 2018

K A T E J A : Now is the right time!


Hi my Beloved!

The diversity is in the air! Do you feel your heart?! I'm following it today!


What are you looking forward to? What makes you happy? Let's give this a little more space today...



Enjoy this moment, listen to your heart and walk the path of your heart. This is right one...


Now, I want to live a perfectly happy life.


Difference. Sensitivity. Expression. Authenticity. Color. Laughter. Reality.


What's even more beautiful in the wind than a long skirt? It's midi length pleated skirt. It has such a beautiful pattern! As if autumn was caught on it in the form of flowers and colors! Next I added some fluffy soft lovely pink. Now is the right time! For walk in woods!


Life loves you!


Love with all your heart!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!


**

SLO: K A T E J A : Zdaj je pravi čas…


Hej moje drage, moji dragi!

Pestrost je v zraku! Čutiš svoje srce?! Danes mu sledim!


Kaj te veseli? Dajmo temu malo več prostora danes...

Uživaj ta trenutek, poslušaj svoje srce in hodi po srčni poti. Ta je prava...

Zdaj pa želim živeti samosvoje srečno življenje.
Drugačnost. Čutnost. Izraznost. Pristnost. Barvitost. Smeh. Resničnost.

Kaj še je lepšega v vetru, kot dolgo krilo? Sploh če je plesirano. Tako lep vzorec ima! Kot bi bila jesen ujeta na njem v obliki cvetlic in barv! Zraven sem dodala nekaj puhasto mehkega ljubko roza. Zdaj je pravi čas! Za sprehod v gozdu!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Zdaj v tem trenutku...

Vsako potovanje se zaključi in je začetek novega. Ali pa je vse samo potovanje? Kam grem danes? Izbiram srčno pot? Kaj me veseli? Kako lahko čas bolj zapolnim s tem?

Tako sem naučena po staro. Kaj če bi si dala več možnosti biti srečna? Kako se lahko razvajam? Kako se lahko osrečim? Kako si danes lahko polepšam dan? Brez odlašanja. Kaj lahko naredim danes za svojo srečo? Za svojo dušo? Za izpolnjenost?

V resnici tako vem, da ne rabim nič narediti. Vse sem že. Zdaj v tem trenutku. Polnost. Polna oseba. prijaznost do sebe. Ljubezen. Prijateljstvo. Iskrenost. Ljubljenost. Vse je že v meni. S tem, kose se tega zavedam, tako vse to bolj prenašam v svoje življenje. Bolj sem vse to in to se vse odraža v mojem življenju.

Srčnost se prevaja vedno bolj poetično. In rada imam poetično. Rada imam sončne vzhode. Ravno zdaj kuka vedno bolj izza obzorja živo oranžno rdeča krogla. Tako je lepo življenje.

Ljubek pustolovski dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Živimo svoje sanje tako, da poslušamo svoje srce. Hodimo po srčni poti. Spodbujam ljudi z vzgledom, da se je srčna pot prava. Bruce Springsteen - I'm on Fire (https://www.youtube.com/watch?v=xzQvGz6_fvA)

četrtek, 18. oktober 2018

Sem, sem...

Neverjetno lepo mi je, da lahko praznujem. Praznovanje še kar traja. Včasih je bolj divje, včasih pa je tako umirjeno. Z dobro hrano. Z dobro kavico. Z dobro družbo. Rada imam take dneve.

Kje bi se pohvalila? Kje sem ponosna nase? Kje lahko rečem, da mi uspeva? Kako sem to leto bila bolj pristna? Kako se bolj uresničujem? Kako živim svoje najboljše življenje? Kako sem najboljša izvedba sebe? Kaj si želim? Kako sem še lahko bolj pristna? Kako sem še lahko bolj uresničena? Kako sem lahko še bolj zadovoljna? Kako sem lahko še bolj srečna? Kako lahko še bolj vtkem sebe v svoje življenje, v svojo srečo, v svojo ustvarjalnost?

Si ustvarjam življenje v barvah, ki so mi všeč?

Vem. Vem vprašanja. Vedno. Taka so zanimiva. To mi je strast.

Sledim svojemu sijaju.

Če bi danes bil moj zadnji dan in bi me vprašali, zakaj nisem bila bolj jaz? Ali kje bi lahko bila bolj jaz? Kam me vodijo vsi ti odgovori?

K srcu. Srčnosti. Srčni poti.

Poslušam svoje srce. Vedno bolj. Lepo življenje imam.

Hvaležna in zadovoljna sem.

Cmok! Objem!

Ljubek sijoč dan!









P.S.: Živim srečno. Poslušam svoje srce, vsak dan bolj stopam po srčni poti. Pridruži se mi!  Lady Gaga - I'll Never Love Again (https://www.youtube.com/watch?v=fPgs3qq9CGs)

sreda, 17. oktober 2018

K A T E J A : With a touch of harmony ...


Hi my Beloved!

Listen to your heart. We walk along the heart path. Now is our time!



We are ocean droplets. Linked to each other. I wanted to write, when somebody is doing good or very good, it affects everyone positively. It is inspired, so it is possible. Exactly.



In a little while, however, the celebration of my birthday is coming. What do I want for this year? More authenticity. Traveling the heart path. Adventure. The real one, where I am, who I am and I can express myself to the fullest.


Otherwise, what is stopping me now that I don’t live like that? What prevents me from anything? I think I have accumulated hundreds of excuses or more. Or countless. Just to keep everything as it is. So why?! It doesn’t benefit me anymore.


Together, but each walk heart way. The heart is a true compass. Where does it lead you today?


The autumn is still so warm. I love it. The beautiful little red flowers on the dress shine even more bright as I added a red sweater. I just went to the coffee. I appreciate the comfort. With a touch of harmony ...


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : S ščepcem harmonije...

Hej moje drage, moji dragi!

Poslušajmo svoje srce in hodimo po srčni poti. Zdaj je naš čas!
Kapljice oceana smo. Povezani v celoto. Želela sem napisati, da ko nekomu gre dobro ali odlično, gre vsem. Zato, ker je navdih, da je možno. Točno tako. 

Še malo, pa se bliža praznovanje zame. Kaj si želim za to leto? Še več pristnosti. Potovanja srca. Pustolovščine. Take prave, kjer sem res, kar sem in se lahko čisto izrazim.
Sicer pa, kaj me ustavlja zdaj, da ne živim tako? Kaj mi sploh preprečuje karkoli? Mislim, da imam nakopičenih sto izgovorov ali še več. Ali nešteto. Samo, da vse ostane kot je. Pa zakaj?! Ne koristi mi več. 


Skupaj, a vsak zase hodimo po srčni poti. Srce je pravi kompas. Kam te vodi danes?

Jesen še je tako topla. Obožujem jo. Kaj lepšega poudari majhne rdeče rožica na obleki kot ravno rdeči pulover. Samo na kavo sem skočila. Cenim udobje. S ščepcem harmonije...

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Prelomnica...

Budimpešta. Božansko vegansko kosilo, ki še je bilo brez glutena. To pa je bilo uresničitev sanj. Še bolj zato, ker sem praznovala svoj rojstni dan! Vem. Povabila sem se na kosilo čisto po mojem okusu.

Sestra me je zadnjič vprašala, do kakšnih zaključkov sem prišla, zdaj. kaj si želim bolj za naprej? Tako se mi zdi, da ji nisem znala prav odgovoriti. Vedno bolj srčno si želim živeti. To je tako moje poslanstvo, moja pot. Kaj pa se je zdaj zaradi rojstnega dneva drastično spremenilo, pa ne vem. Res je, samo bolj si želim izraziti sebe na vseh področjih. Rada imam svoje življenje.

Cenim drobne trenutke, ki si jih vzamemo drug za drugega. To cenim. Cenim pogovore, ki so iz srca. Globine. Izraznost. Pristnost. Ustvarjalnost. Tega si želim več.

No, kje sem ostala. Tako sem uživala ob tem kosilu. Potem pa sem si zaželela še dobre sladice. Čisto blizu moje metro postaje sem našla tako ljubko kavarnico, ki je imela izjemno dobra priporočila. Presne tortice. Bila je eno ulico stran od glavne. Takoj sem jo našla. Vse je bilo tako lepo naravno, v belem. Božansko. Seveda sem se navdušila nad skutino torto. Kako slab prevod. Nič ni bilo skute v njej. Na vrhu pa je imela sadni preliv.

Kaj pa še spada zraven? Kava. In to z mandljevim mlekom. Kapučino. Kar sem bila presenečena, kako z lahkoto dobim kavo z nadomestkom mleka vsepovsod v Budimpešti. Najprej sem si mislila zraven vzeti liter in bi si vsepovsod zraven kave pač natočila. Pa ni bilo potrebno. (Pa še doma sem ga pozabila.) Verjamem, da se bo naše mesto tudi počasi odprlo glede tega. Se že odpira. Dobila sem tako dober kapučino in imeli so kokosov sladkor! Kaj še je lahko lepše!?

Tortica je bila tako okusna. Prijazna natakarica mi je rekla, da vsake toliko preizkusijo nov recept. In sem ravno naletela na skutino torto, ki je iz indijskih oreščkov. Tako previdno sem vprašala, če je tudi brez glutena. Seveda! Božansko. Slaščičarnica je bila tako ljubkega videza. Tako domače sem se počutila tam. Kar malo hudo mi je bilo, da sem se že morala posloviti od tam. Od mesta. Od kavarnice. Od ulic. Od reke.  

Metro in mojo postajo sem čudežno hitro našla. Kar prehitro sem bila nazaj na avtobusu in na poti domov. Sonce je tako lepo zahajalo. Spet sem imela luksuz čez dva sedeža, kot kupe! Sedežna. Tako hitro mi je minila pot domov.

Ljubek srčen srečen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Odpiram svoje srce. Poslušam ga. Moje srce mi je smerokaz. Vsak dan bolj hodim po srčni poti. Kam te vodi srce?!

torek, 16. oktober 2018

Kosilo!

Dobro, da ni Starbucksa v mojem mestu, ker bi bila skozi tam! V Bratislavi pa jih imajo več… Tako sem uživala v tem mojem drugem! Na novo najdenem! Usedla sem se čisto pri oknu. (Takoj, ko se je sprostilo. Bolj všeč mi je bil, kot šetevila ena. Prvi je le bolj ozek. Ima pa res čudovit pogled na baziliko...)

Ljubko je bilo tam. Ljudje so hiteli mimo. Bilo je sredi dneva. Zdaj pa res?! Kam na kosilo!? Našla sem vegansko restavracijo, ki ima ponudbo tudi brez glutena! Pa kaj še je lahko popolnejše! Kaj še je lahko lepše!!! Samo tja grem in nikamor drugam. Pa še čisto blizu je bila! Samo čez cesto in tam na koncu druge stavbe. Kupila sem še darilo.

Bila je ljubka dvonadstropna restavracija. To sem že videla skozi izložbo. Vrsta je bila že kar zunaj. Bilo je več različnih jedilnikov objavljenih kar zunaj. Po različnih temah. Sem že vedela kaj bom. Vrsta se je hitro pomikala, prihajali pa so kar novi ljudje za nami.

Premislila sem si in sem si vzela čufte! S krompirjem in pečeno bučo iz pečice! Božansko! Tako lepo so postregli. Bila sem že lačna! Usedla sem se zgoraj s pogledom na ulico. Všeč mi je bilo. Pomakala sem v omako hrustljav okrogel velik hrustavček, podobno vleki tortilji. Bilo je tako okusno! Čufte so bile špinačne in so bile božanske! Buča tudi! Krompirček pa tako ali tako! Prav uživala sem v vsakem grižljaju. Tako okusno pa že dolgo nisem jedla. Pozna se, da kuhajo s srcem. Vse sem pojedla s takim užitkom! Z vsakim grižljajem sem kar mmmm zraven zabrundala. To pa je bila pojedina!

Ljubek sijoč dan poln dogodivščin!

Cmok!

Objem!









P.S.: Življenje te ljubi. Čutiš? Čutim... Fairground Attraction - Perfect  (https://www.youtube.com/watch?v=txapREGWHp0)


ponedeljek, 15. oktober 2018

K A T E J A : A piece of cake...


Hi my Beloved!

Something else makes me happy! Traveling! I'm just going to make some reservations today! I can hardly wait for that! Let there be a surprise. I'm really looking forward! In the fullness! Perfect! Divine!


Something always cheers me up. Nice weather. And each weather is nice in its own way. Today is a beautiful sun. Sunny. Everything is flooded with rays.



Affirmations. Dot. Actions in harmony with affirmations.


I read the example. The abundance flows into my life. Then you need to do the action. How do I feel? How do I create it? How do I live it? When do I feel abundant? Interesting thinking.


It's not just a repetition. I have a genuine happy life. How do I create it today? Now?
  

White black combination. Nothing challenging! Everyone knows that! I'm wearing some belgium. I add some black. That's it! A perfect combination. A piece of cake...


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly


P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Kako to živim?


Hej moje drage, moji dragi!

Še nekaj me osreči! Potovanje! Danes si bom ravno nekaj rezervirala! To pa komaj čakam! Naj še ostane presenečenje. Res se veselim! V polnosti! Popolno! Božansko!

Nekaj še me vedno razveseli. Lepo vreme. In vsako vreme je lepo na svoj način. Danes je lepo sonce. Sončno. Vse je zalito z žarki.


Afirmacije. Pika. Dejanja v sozvočju z afirmacijami.

Prebrala sem primer. Obilje priteka v moje življenje. Potem pa je potrebno narediti akcijo. Kako to občutim? Kako to ustvarjam? Kako to živim? Kdaj občutim obilje? Zanimivo razmišljanje.

Ni samo ponavljanje. Imam pristno srečno življenje. Kako si ga ustvarjam danes? Zdaj?



Belo črna kombinacija. Nič zahtevnega! To pa zna vsak! Oblečem nekaj belega. Dodam nekaj črnega. To je to! Popolna kombinacija. Mačji kašelj...

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!