ponedeljek, 15. oktober 2018

Strast in slikanje...

Najbolj mi je od razstave Fride Kahlo ostalo v spominu, da je bila tako samosvoja močna drugačna oseba. Ne glede, koliko je pretrpela, je ostajala pristna. Dotaknila se me je njena popolna iskrenost, radost v videjih, barvitost v slikah. Všeč mi je njena strast. Tako lepo je napisala o sebi.

"Nisem bolna, zlomljena sem. Ampak sem srečna, da sem živa, dokler lahko slikam."

Tako sem se zatopila v vse podrobnosti, da sem prišla ven in je že bil skoraj mrak. Saj ne! Oblaki so se zbirali. Tako lep pogled je bil na mesto. Seveda Budimpešto! Mogočno mesto, nad njim pa mogočni oblaki. Božansko!

Počasi sem se spustila z gradu. Nazaj do verižnega mostu. Vmes je bil napis.

Ustavi se za minuto, ceni svoje življenje in se nasmehni.

Rada ima to mesto. Všeč mi je njegova osebnost. Čas je bil za kosilo pozno popoldne ali hitro večerjo.

Saj ne vem, če sem že napisala, Na razstavi sem bila več kot štiri ure. To pa mi je tako božansko za dušo! Razkošje! Darilo sebi!

Čas je bil, da grem malo po mestu. Raziskovanje. Zadnje čase mi še bolj kot kdajkoli ustreza veganska hrana. Imam tako dobro aplikacijo, ki mi pokaže, kjer so v bližini take restavracije. Ampak kar naenkrat se je vreme obrnilo in se je začelo napravljati k dežju. Zato sem se odločila, da krenem proti moji sobi. Vmes je bila kitajska restavracija. Kar za zraven sem si vzela, da me ne bi zmočilo, če bi sedela tam. Dobro se poznam in vem, da bi si res vzela čas za hrano. Potem pa bi to pršenje preraslo v naliv...

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Danes živim bolj srečno življenje. Dovolj odlašanja. Sledimo svojemu srcu in hodimo po njegovi poti. Danes! Zdaj! Madonna - Like A Virgin  (https://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100)

Ni komentarjev:

Objavite komentar