torek, 16. oktober 2018

Kosilo!

Dobro, da ni Starbucksa v mojem mestu, ker bi bila skozi tam! V Bratislavi pa jih imajo več… Tako sem uživala v tem mojem drugem! Na novo najdenem! Usedla sem se čisto pri oknu. (Takoj, ko se je sprostilo. Bolj všeč mi je bil, kot šetevila ena. Prvi je le bolj ozek. Ima pa res čudovit pogled na baziliko...)

Ljubko je bilo tam. Ljudje so hiteli mimo. Bilo je sredi dneva. Zdaj pa res?! Kam na kosilo!? Našla sem vegansko restavracijo, ki ima ponudbo tudi brez glutena! Pa kaj še je lahko popolnejše! Kaj še je lahko lepše!!! Samo tja grem in nikamor drugam. Pa še čisto blizu je bila! Samo čez cesto in tam na koncu druge stavbe. Kupila sem še darilo.

Bila je ljubka dvonadstropna restavracija. To sem že videla skozi izložbo. Vrsta je bila že kar zunaj. Bilo je več različnih jedilnikov objavljenih kar zunaj. Po različnih temah. Sem že vedela kaj bom. Vrsta se je hitro pomikala, prihajali pa so kar novi ljudje za nami.

Premislila sem si in sem si vzela čufte! S krompirjem in pečeno bučo iz pečice! Božansko! Tako lepo so postregli. Bila sem že lačna! Usedla sem se zgoraj s pogledom na ulico. Všeč mi je bilo. Pomakala sem v omako hrustljav okrogel velik hrustavček, podobno vleki tortilji. Bilo je tako okusno! Čufte so bile špinačne in so bile božanske! Buča tudi! Krompirček pa tako ali tako! Prav uživala sem v vsakem grižljaju. Tako okusno pa že dolgo nisem jedla. Pozna se, da kuhajo s srcem. Vse sem pojedla s takim užitkom! Z vsakim grižljajem sem kar mmmm zraven zabrundala. To pa je bila pojedina!

Ljubek sijoč dan poln dogodivščin!

Cmok!

Objem!









P.S.: Življenje te ljubi. Čutiš? Čutim... Fairground Attraction - Perfect  (https://www.youtube.com/watch?v=txapREGWHp0)


Ni komentarjev:

Objavite komentar