sobota, 15. julij 2023

Živeti! Zares živeti!!! Zdaj!

 Zdaj pa je življenje dobilo drugačno perspektivo! Ne samo, da je dobro, da živim po svoje, to je moja dolžnost!

Če ne bi bilo, dobro, da živim kot želim, bi se reinkarnirala kot moja mama in bi živela kot ona! Pa se nisem rodila kot ona ali kot kdorkoli drug! Hvala bogu! Saj sem rada jaz! Samo izgleda, da me moti, da imajo drugi probleme s tem! Pa naj jih imajo! Bodo že preboleli! Naj zato še bolj pristno živijo po svoje, mene pa naj pustijo pri miru!

Zdaj pa je čas, da si jaz dam svobodo! Moja narava je – kot je! Želi se udejanjati v meni, me glede ali je drugim všeč ali ne! Ne glede ali jaz želim pritajiti svojo naravo, da bi bila sprejeta, je ta močnejša! Zatajevanje postaja tako boleče, da moram izpustit svojo pristno naravo na svobodo, kot zrak kar izpihne iz balona, če ga spustim.

Čas je prišel predaje, prepustitve svoji pravi naravi! Ne morem več zadrževati svojega poslanstva duše v sebi, ker me bo drugače razneslo! Poknila bom kot prenapihnjen balon! Želim pisati pesmi danes! Želim plesati skozi dan! Hkrati pa zaupam, da je moje največje hrepenenje moje poslanstvo in ko ga živim, sam varna in zame je vedno poskrbljeno!

Danes se odobravam in živim v skladu s svojo naravo!

Kako lahko danes uporabiš moč svoje pristne narave za sijaj vsega v sebi?

Cveti! Zdaj je tvoj čas obrodite preteklega ukoreninjanja!

Ljubek cvetoč sijoč srčkan dan!



Zaupaj si! Zaupaj svoji naravi!

petek, 14. julij 2023

Pa res veš? Zaupaš?!?

 Moja draga, praznuješ kaj življenje? Kdo si v resnici? Praznuješ kdo si? Saj veš, da si izjemna! Pa res veš? Ali vse izpuhti ob najmanjšem nestrinjanju drugih. Lahko je neodobravanje naše frizure, življenjskega stila ali kar vsega… od malenkosti do velikih, pomembnih stvari!

Se najprej posvetuješ s sabo, ko ti kdo navrže »neumnosti« ali jim takoj potrdiš in začneš dvomiti vase?

»Zelo zanimiv hobi (karkoli). Slikanje. Res. Kako pa se boš s tem preživljala?«

Pa nočem se samo preživljati! Želim zares živeti!

Še vedno sem imela za vse dovolj, tudi zdaj imam in bom vedno imela!!!

Dovolj mi je životarjenja, suženjstva na moderni način in bedakov, ki mi govorijo kako živeti!

»Vidim ja, kako »dobro« se obnese pri tebi!«

Vsi zagrenjeni, nesrečni, prevarani in poklapani in vsi delčki mene, ki se s tem poistovetijo, naj zdaj gre to vse od kot je prišlo! Ne bom več tega ujčkala v sebi! Dovolj! Zaključeno! Adijo!

Nekdo rad živi tako, drugi drugače! Ni pa eno prav, drugo pa narobe! Zame je prav na moj način, pa če drugi stojijo na trepalnicah! Saj ne škodim nikomur! Samo njihov ego trpi, ker ni po njihovo! Bodo že preboleli!

Kako pa ti vpletaš svojo pristnost in »mnenja« drugih, kako bi naj živela in kdo bi naj bila?

Ustvari si čarobno življenje! Zase! Drugi pa si ga naj zase, naj že postanejo odgovorni! Dovoli jim svobodo, sebi pa tudi!

Ljubek radosten vesel nagajiv lahkoten dan poln smeha iz srca!



Ustvari si popolni dan! Izbiraj s srcem!

četrtek, 13. julij 2023

Ljubezen svojega življenja!

 Kako si kaj? Si ljubezen svojega življenja?

Kako si kaj zares?

Meni se kar razkrivajo vzorci na vseh ravneh! Raziskujem prednice in prednike in kar neki vzorci se kažejo tako jasno, da je kar boleče. Zatirano veselje do življenja. Pretirana ponižnost in skromnost. Zavračanje kljub trudu, da bi me imeli radi ali vsaj sprejeli – niti všeč jim ne rabim biti! Niti malo! Samo, da me sprejmejo!

Moje srce me boli, ko to pišem! Prav prizadeli me je! Toliko časa in energije sem vrgla v nič! Zapravljala sem svoje ustvarjalne moči in še nič se ni spremenilo!

Svoboda!

Končno sem lahko to kdo sem in se zabavam v udejanjanju talentov!

Ves ta čas sem se ukvarjala z drugimi, da bi me sprejeli in me razumeli! Trudila sem se na vse kriplje! Zaman! Juhu! Zdaj pa mi je dovolj! Izguba časa! Nikoli jim nič ne bo kasno, ker ne gledajo s srcem!

Hvaležna sem za vsak trenutek, ki sem ga zapravila, ker me samo podžiga, da živim bolj pristno! Če me razumejo ali ne, ni več moj problem!

Hvaležna sem za osvoboditev!

Zdaj pa se jaz lahko sprejemam! Zdaj pa lahko cvetem! Sijem in sem še bolj pristna!

Kakšne vzorce nosiš v sebi, ki te zavestno ali podzavestno vodijo? Si želiš, da bi te imeli vsi radi?

Osvobodi se in zadihaj čist svež zrak svobode! Divjina tvoje duše uživa v svobodi! Zdaj!

Ljubek pristen srčkan dan!



Sprosti se v veselje svoje duše! Odpri svoje srce veselju! Zdaj!

sreda, 12. julij 2023

Vsak ima svoje noge!

 Kdaj si se nazadnje smejala iz srca?

Soustvarjaš čarobnost?

Zdaj pa imam dovolj dokazovanja in tekmovanja! Pa kaj, če se ne strinjate z mano! Vso pravico imate! Ustvarjajte po svoje! Niti malo me ne moti!

Lahko ste kdorkoli ste! Zdaj vas osvobajam! Ne rabite živeti po moje! To je samo moje poslanstvo!

Zato danes opuščam vso pasje delo naganjanja ovc v ogrado sreče! Če želite biti nesrečni, tudi prav!

Tu nisem, da bi nosila ljudi po poti srca! Tu sem, da jim pokažem, da se da in da je vredno živeti pristno srčno srečno bogato veselo življenje! Potem pa naj sami hodijo, saj so z namenom dobili svoje noge!

Kaj je tvoja srčna pot? Koga in zakaj še želiš spraviti na »prava« pota? Kaj imaš od tega?

Tvoja odgovornost si ti! In tvoje dobro počutje! Zato vse to tudi izbiraj! Drugim pa daj svobodo, da shodijo, če želijo!

Ljubek radosten srčkan plešoč razigran vesel zamaknjen miren dan!



Življenje te ljubi! Osredotoči se danes!

torek, 11. julij 2023

Merilo notranje sreče

Zanimivo je, kako čas teče. Kar tiho se preliva iz sekunde v sekundo, če ga pa ujameš v pretakanju, pa se kar malo ustavi. Leta kar minevajo. Zato je zelo pomembno, da postajamo to, kdo smo v resnici. Ne navzven in kaj si drugi mislijo – ampak, da smo sami zadovoljni. To je glavno merilo. Ne gre za tekmovanje ali primerjanje. To nam je bilo vsiljeno še iz šole in mogoče doma. To ni naravno. Vsak je drugačen in vsak prispeva na svoj način.

Veliko se dogaja vmes. Iskreno – je vedno lepše, ker sem vedno bolj pristna. Zdaj pa je čas, da lahko sledim svojemu srcu – še malo bolj.

Zdaj sem nekaj časa pisala bloge v zvezek. Kar malo smešno je spet pisati na moje mali vijolični računalnik. Prsti se navajajo na tipke. Malo sem iz vaje, ampak bom spet hitro noter! Zaupam v to.

Vleče me na morje, tam je res čista voda in zrak. Zaupam, da bom šla čimprej bo mogoče. Hitro, še prej kot si mislim.

Imam neke opravke in kar se ne morem zbrati k pisanju. Zdaj to spuščam. Zdaj sem v tem trenutku. To je najbolj dragoceni trenutek, ki ga imam. Tu je moja moč. In veliko bolj močna sem, kot si mislim.

Iskreno zaupam, da se mi bo vse dobro vrnilo in to pomnoženo. Dobrota je bogastvo srca. Tudi srčnost je dragocena. Dobro se z dobrim vrača.

Kako si lahko ti danes srčno dobra, do sebe in drugih?

Ljubek sijoč pristen nagajiv lahkoten srčkan iskren živahen jasen vesel dan!



Spomni se, da si že ljubeča v srcu. To je tvoja pristna narava.

Poslušam svoje srce: Korenine Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Korenine Ljubezni!: Razkrila sem verigo vzorcev, ki se vlečejo od mojih prednikov! No, tako jasno se je vse pokazalo, da si več nisem mogla lagati! Ali si metat...

Korenine Ljubezni!

Razkrila sem verigo vzorcev, ki se vlečejo od mojih prednikov! No, tako jasno se je vse pokazalo, da si več nisem mogla lagati! Ali si metati peska v oči in se delati nevedno!

Spregledala sem!

To je vedno dobro!

Zdaj pa imam jasnost in to je del mene! Ne morem več stati v isti reki in si dopovedovati, da nisem nič videla!

Zdaj vem!

Zdaj je za vedno del mene!

Čas je za praznovanje! Kljub rušilnim vzorcem sem si s sprevidenjem le teh omogočila nove srčne poti! Vse to mi daje svobodo! Moje srce, duša in telo, seveda tudi um in vsi predniki za nazaj so zdaj v procesu zdravljenja!

Kolikokrat mi je bilo potlačeno veselje in vzhičeno pričakovanje! To sem tako potlačila v sebi in vse užitke kot najbolj sramotno stvar na svetu! Zdaj se osvobajam! To vračam od kot je prišlo! Zdaj dovoljujem svojemu veselju, navdušenju, pričakovanju, sreči, vzhičenju in užitkom, da se neomejeno udomačijo v mojem svetu! Dobrodošli ste! Lahko obstajate! Bolj mi bogatite in osmišljate življenje kot karkoli drugega! Vsi vi ste moja radostna rast! Zdaj kličem k sebi dediščino prednic in prednikov! Naj srčnost v naših koreninah požene močno! Vredni smo dobrega življenja in sreče! Kaj dobrega, najboljšega! Življenje mojih prednic in prednikov ni bilo zaman! Samo zato in zaradi njih lahko zdaj jaz živim pristno srčno srečno bogato življenje! Hvala vam vsem! Rada vas imam vse!

Kako pa ti praznuješ življenja svojih prednic in prednikov? Živiš kaj pristno? Omogočili so ti, da si tu! Zdaj jih razveseli in živi pristno!

Ljubek radosten vesel prazničen pristen božanski ustvarjalen bogat dan!



Danes praznuj ljubezen, ki prežema tvoje korenine! Vsi si želijo, želimo, da si pristna in srečna! Zdaj!

ponedeljek, 10. julij 2023

LJUBLJENA SI V CELOTI!

Kdo si v resnici, moja draga? Se poznaš? Si zaupaš? Zaupaš svojemu srcu?

Veš, čudovita si!

Veš, zares si ljubljena!

Vso vesolje se veseli tvojega obstoja!

Dragocena si!

Kolikokrat se pohvališ za kaj in kolikokrat se grajaš?

Se pohvališ tudi za malenkosti, tako kot se grajaš za vsako malenkost?

Danes spravimo naš svet v harmonijo! Pa ne samo to! Naj prevlada dobro! Naj prevlada pohvala!

Naj prevlada sočutje!

Naj prevlada ljubezen!

Mi smo kreatorke svojega sveta! Kaj izbiraš in ustvarjaš danes? Na kaj se osredotočaš?

Ustvarjaj si čarobnost! Izbiraj čarobnost!

Začnimo dan s hvaležnostjo!

Cenim sonce in čudovite bujne rože! Cenim, da sem lahko mama pristnemu sinu! Cenim, da ustvarjam! Cvetim v vseh pogledih!

Moja pot je pustolovščina! Že zdaj sem srečna na poti do svojih ciljev! Ni srečnega konca brez srečne srčne poti in tega se danes še bolj zavedam! Vsak trenutek izbiram največ sreče kar zmorem!

Zato si danes ustvarjam življenje, ki je polno veselja – po mojih merilih in standardih!

Uživaj življenje!

Kako lahko danes še malo bolj uživaš, moja draga?

Ljubek srčkan srečen pristen dan!



Ljubljena si v celoti takšna kot si! Zaupaj!

nedelja, 9. julij 2023

Sočna in hrustljava

Si kaj sočna in hkrati hrustljava?

Si kaj zadovoljna s svojim življenjem?

Si kaj zaljubljena? V svoje življenje?

Živiš svoje poslanstvo?

Večkrat dovolim, da me obkrožajo megleni ljudje. Gostota oblakov nejasnosti se tako zgosti okoli mene, da je oprijemljiva! Moja srčna pot in povezanost s svojim srcem sta tako oddaljeni, da še jih komaj slutim!

 Prevečkrat dovoljujem drugim, da so pametni, kaj bi pa jaz morala in kako bi morala živeti! Mnenjem drugih dajem prevelik pomen in vrednost! Potem pa se ne pomikam nikamor! Ne proti svojim sanjam in ne proti zahtevam drugim! (Ber dobronamernim nasvetom!)

Dovolj imam stanja otrpnjenosti!

Dovolj imam zmrznjenosti!

Kaj so drugi bog, da poznajo mojo pot boljše od mene same? (Kaj sem jaz bog, da poznam njihovo pot boljše od njih samih?)

Dovolj imam usmerjanja prometa za druge! In hkrati sem sita vseh neumnosti drugih zame!

Super! Juhu! Veselica!

Vsi smo svobodni!

Kdaj daješ prevelik pomen mnenjem drugih in se premalo ali sploh ne poslušaš? Koga si zamenjala za boga?

Vrni se na svojo srčno pot!

Ljubek srčkan sočen hrustljav vesel prazničen dan!



Zaupaj svojemu srcu, moja draga!