torek, 11. julij 2023

Merilo notranje sreče

Zanimivo je, kako čas teče. Kar tiho se preliva iz sekunde v sekundo, če ga pa ujameš v pretakanju, pa se kar malo ustavi. Leta kar minevajo. Zato je zelo pomembno, da postajamo to, kdo smo v resnici. Ne navzven in kaj si drugi mislijo – ampak, da smo sami zadovoljni. To je glavno merilo. Ne gre za tekmovanje ali primerjanje. To nam je bilo vsiljeno še iz šole in mogoče doma. To ni naravno. Vsak je drugačen in vsak prispeva na svoj način.

Veliko se dogaja vmes. Iskreno – je vedno lepše, ker sem vedno bolj pristna. Zdaj pa je čas, da lahko sledim svojemu srcu – še malo bolj.

Zdaj sem nekaj časa pisala bloge v zvezek. Kar malo smešno je spet pisati na moje mali vijolični računalnik. Prsti se navajajo na tipke. Malo sem iz vaje, ampak bom spet hitro noter! Zaupam v to.

Vleče me na morje, tam je res čista voda in zrak. Zaupam, da bom šla čimprej bo mogoče. Hitro, še prej kot si mislim.

Imam neke opravke in kar se ne morem zbrati k pisanju. Zdaj to spuščam. Zdaj sem v tem trenutku. To je najbolj dragoceni trenutek, ki ga imam. Tu je moja moč. In veliko bolj močna sem, kot si mislim.

Iskreno zaupam, da se mi bo vse dobro vrnilo in to pomnoženo. Dobrota je bogastvo srca. Tudi srčnost je dragocena. Dobro se z dobrim vrača.

Kako si lahko ti danes srčno dobra, do sebe in drugih?

Ljubek sijoč pristen nagajiv lahkoten srčkan iskren živahen jasen vesel dan!



Spomni se, da si že ljubeča v srcu. To je tvoja pristna narava.

Ni komentarjev:

Objavite komentar