sobota, 25. november 2023

PREPUŠČANJE LJUBEZNI JE PRAVA POT

Zdaj me je preblisnilo! Zakaj bi se trudila za nekaj, če pa še mogoče ni pravi čas. To je, kot bi želela roditi otroka prej, ko bi minilo devet mesecev. Otrok mora dozoreti v meni, da se lahko rodi. Ravno tako pa je za vsak projekt. Kaj če bi bila odprta zdaj v tem trenutku za najboljše, kar mi življenje lahko podari? Kaj če bi odprla roke in samo rekla z vsem svojim telesom: »Vesolje, daj mi najboljše, kar imaš zame.«

Pa bi to bila najboljša možna izbira in najvišja možna izbira od vseh. To pa je dragoceno! To pa je čisto prepuščanje! To bi lahko naredila!

Vso kontrolo, ki sem jo vedno želela imeti v rokah, prepuščam tebi Vesolje, Bog, Ljubezen. Ti me vodi. Vsi vi me vodite. Vsi smo eno in del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Torej, ko uspeva enemu od nas, uspeva vsem.

Tu smo zato, da bi živeli. Danes to čutim bolj kot kdajkoli. Sem na dopustu in okoli mene so priplavale ribice vseh barv in oblik. Bile so fantastične! Kar nisem se mogla načuditi njihovi lepoti. Izjemno je bilo. Res čudovito! Že njihova prisotnost je bila bajna! Zraven pa so po dnu morja risali valovi mrežo svetlobe, ki je odsevala skozi vodo. Gibala se je v enakomernem ritmu valov. Res čarobnost.

Tako je v mojem življenju. Mreža dobrega in svetlobe se poveže in ukrivi ob pravem času, da lahko prejmem le najboljše, kar ima vesolje zame. Zdaj pa to odprtih rok in srca sprejemam. Res sem srečna! Res sem srečni človek. Najbolj pa mi je všeč, da je voda tako topla, da se lahko namakam in namakam brez, da bi me sploh imelo možnost zazebsti.

Take čudovite stvari se zgodijo, ko dopustim vesolju, da me preseneti. Zdaj sem v toplih krajih (septembra) in vročina je prijetna za moje telo, da se pogreje.

Res bi rada spustila nadzor in pustila, da me vodi samo življenje tja, kjer me najbolj želi imeti. Se že veselim novih pustolovščin. Res imam lepo življenje po zaslugi vesolja in po moji zaslugi sprejemanja. Najbolj pa je moje življenje lepo po Božji milosti. Točno tako!

Ustvari si čudovit dan in hkrati sprejemaj vse dobro, kar ima vesolje zate v vseh pogledih. Uživaj na polne!

Ljubek srčen jasen igriv lahkoten vesel pristen blažen iskren živahen zabaven celovit edinstven dan poln smeha!



Uživaj in hkrati sledi svojemu srcu! to je prava pustolovščina.