sobota, 12. november 2022

Poslušam svoje srce: Priklopljena na Boga!!!

Poslušam svoje srce: Priklopljena na Boga!!!: Vse je odraz povezanosti z bogom ali nepovezanosti. Takoj, ko sem priključena na povezavo, ne glede, kaj se dogaja od zunaj, občutim mir. Z...

Poslušam svoje srce: Vsaka celica je srečna celica!!!

Poslušam svoje srce: Vsaka celica je srečna celica!!!: Telo se prilagaja na nove višje vibracije in sem zbolela. Prav paše mi, da upočasnim. Prav prija mi, da sem v čisto počasnem pogonu. Tudi ...

Poslušam svoje srce: Samo sebi priznaj!!! (In drevesu...)

Poslušam svoje srce: Samo sebi priznaj!!! (In drevesu...): Počutim se dobro! Po nekaj dneh počitka, (bom še seveda nadaljevala, dokler se ne počutim nazaj v formi,) se počutim že boljše! Pa še sonce ...

Samo sebi priznaj!!! (In drevesu...)

Počutim se dobro! Po nekaj dneh počitka, (bom še seveda nadaljevala, dokler se ne počutim nazaj v formi,) se počutim že boljše! Pa še sonce sije! Pa kdo si želi več?!

Danes je popoln dan!

Kako kaj tvoje afirmacije?!

»Bog najde pot, kjer poti ni.« Florence Scovel Shinn

Si prežeta s pozitivnimi izreki!?

Je pa tu tudi pomembno, da ne pometamo pod preprogo, ker vse udari ven ob nepravem času. Tako kot meni. Ampak vedno je pravi čas. Vedno je čisto pravi čas. Tudi za upočasnitev!

Saj lahko priznamo vse samo sebi. Dovolj je. Ni treba, da je na oglasni deski ali da vsem razlagate. Dokler v sebi občutim mir, da sem se pomirila v sebi, da se razumem, sem sočutna do sebe, potem je dovolj. Lahko razglabljam v dnevniku, z najboljšo prijateljico ali drevesom. Jaz pa imam na terasi prav poseben morski bambus, ki se tudi rad pogovarja z mano. Večinoma me mora poslušati! Tako se vse hitreje uravnovesi, če predam naprej. Uvid pa pride veliko pozneje, ko že delam kaj drugega naprej.

Sem tako navdušena! Kar hitro me kaj potegne vase. Zato ne želim več izsiljevati. Če je pravo zame, se bo že izkazalo! In me počakalo! Ne rabim pa biti neučakana in polna vzdušja – takoj ali bo pobeglo! Kar je moje, kar mi pripada po božji milosti – je moje – pa da klanfe (veliko železno špičasto) letijo!

Zdaj pa umirimo situacijo!

Vdih! Izdih!

»Vse je dobro!

Vse je dobro!

In čisto vse je dobro!«

Sarah Ban Breathnach

Tako je! Vse je ne samo dobro – ampak – popolno!!!

Kaj pa si ti želiš danes? Uresniči si to željo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen poreden pester pristen srkan ljubezni poln dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Sledi svoji intuiciji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 11. november 2022

Priklopljena na Boga!!!

Vse je odraz povezanosti z bogom ali nepovezanosti. Takoj, ko sem priključena na povezavo, ne glede, kaj se dogaja od zunaj, občutim mir. Zaupam. Vse bo dobro. Pravzaprav je že zdaj vse dobro.

Včasih rabim več časa, da se umirim in se priklopim nazaj na vir, včasih manj. Odvisno, kaj se dogaja. Tudi odvisno, ali si priznam, kaj se dogaja. Včasih kaj kar zanikam, da se mi ni treba ukvarjati s tem – saj veš- tem. Potem pa tako močno udari ven, da mi je vrženo v obraz, da si ne morem več zanikati. Pa tudi to je dobro. Prav je, da se razkrije, tako vem, da je čas, da se vse pozdravi.

Veliko je tudi podtalnih stvari. Dobila sem članek od dobronamerne osebe sredi vsega, ki se mi je zdel napad name. Mogoče je bil mišljen kot nasvet. Ampak zdaj se v maščevalnem razpoloženju in bi ji kaj zabrusila nazaj. Zato bom počakala, da me mine. In ji bom potem kaj zabrusila nazaj! Saj ne! Hecam se! Očitno, če je v meni tako buren odziv, sem se nekje prepoznala. Delam najboljše, kar zmorem in znam in to je za zdaj dovolj. Zaupam, da sem svoj del zelo dobro opravila. Se še pa sproti učim.

Verjetno pa bi bil najboljši odziv: »Prav imaš!« in si potem mislim svoje.

Tudi to je ena od rešitev. Verjetno pa je vse ogledalo nekih notranjih ogledal prijateljice, ki se ji je zalomilo pri tej vlogi in zdaj to projicira name. To v resnici nima nič z mano. Super. To smo razčistili.

Si dovoljuješ kjerkoli soliti pamet, ko pa v sebi veš, da je bolj pametno srčno in modro, da zaupaš sebi? Danes si res zaupaj! To je tvoja pot. To je tvoje življenje! Živi po svoje, moja draga. Ti veš zase. Izbiraj srečo! Danes. Zdaj! Drugi pa naj to izbirajo zase, če želijo!

Ljubek srčkan srečen sijoč zanimiv radosten nagajiv lahkoten vesel sproščen spontan šarmanten edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Lepo je biti živ. Danes praznuj, da si to, kdo si. Praznuj svojo unikatnost. Praznuj, da si in si zaupaj. Ti veš zase! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 10. november 2022

Vsaka celica je srečna celica!!!

Telo se prilagaja na nove višje vibracije in sem zbolela. Prav paše mi, da upočasnim. Prav prija mi, da sem v čisto počasnem pogonu.

Tudi za to je potreben počitek ali zelo je potreben počitek, da se lahko potem še bolj pristno podam na svojo pot.

Veliko se dogaja. Znotraj mene in vse okoli mene. To je moj premor.

Sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje zares bila bolna. Tako, da bi bila tako nemočna, da bi obležala z vročino.

Spoštujem potrebe svojega telesa in ga neskončno ljubim. Hvaležna sem, da dela vedno vse v moje najvišje dobro.

Zdaj pa se negujem in sem nežna s sabo. Dovolim, da gredno vsakdanji opravki mimo mene. Saj bodo počakali. Mogoče bo kdo celo vskočil. Zase pa vem, da rabim čisti mir in počitek.

Želela sem začeti delati, pa je očitno to znak, da naj sledim bolj intuiciji. Ko bo pravi čas, bom že vedela, kdaj nadaljevati. Zdaj pa se poslušam.

Si vzameš kaj časa za počitek? Si vzameš kaj odmora, da zares vdihneš globoko in se začutiš – tvoje telo je dom tvoji čudoviti duši.

Danes si prisluhni in zaupaj svojim potrebam. Kaj zares potrebuješ? Kaj si zares želiš?

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten vesel spontan miren dišeč pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Zaupaj svojemu telesu. Prisluhni si na vseh ravneh.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 9. november 2022

Poslušam svoje srce: Zarota Ljubezni!!!

Poslušam svoje srce: Zarota Ljubezni!!!: Kaj je tvoj navdih? Kam se obrneš, če padeš v temno luknjo? Kaj so tvoje tri stvari, ki jih takoj zagrabiš, če si res v temi? Kaj je tvo...

Zarota Ljubezni!!!

Kaj je tvoj navdih?

Kam se obrneš, če padeš v temno luknjo?

Kaj so tvoje tri stvari, ki jih takoj zagrabiš, če si res v temi? Kaj je tvoja svetilka, zemljevid in lestev, da splezaš ven?

Moja svetilka je sprejemanje. Sem, kje sem.

Moj zemljevid je tabla vizij. Sem, kje sem, ampak vem, kam grem.

Moja lestev pa je več stvari – veš – stvari… Meditacija, branje, dolgi sprehod, pitje čaja v viseči mreži, kopel, pisanje, pogovor. Afirmacije. Tišina. Dremež.

Če nič od tega ne pomaga, pa začnem od znova. Nekje se že oprime guma leda, na katerega sem naletela. Slej ko prej je led popeskan in spet je normalen oprijem.

Dobro, to so rešilne bilke.

Verjamem pa v vsakdanje dnevne prakse. Vsakdanje. Vsako jutro. Vsako večer. Potem se prej zavedam, da sem padla in da je čas prve pomoči. Pri meni je to meditacija. Pisanje. Pisanje dnevnika hvaležnosti. To so moje osnove. Kaj pa ti delaš vsak dan, da se priklopiš na vir Ljubezni?

Zdaj pa rabimo nekaj bolj zabavnega?! Kaj je tvoj seznam želja? Kaj te veseli?! Kaj te nasmeji!?

Naj danes ne mine, da se ne bi na glas smejala! Vedno se spomnim zgodbe Alana Cohena, ki je jezdil konja nad prepadom na Havajih. Ker ga je bilo strah, ker je bila pot zelo ozka in prepad milimetre stran, je začel prigovarjati konju: »Zaupam ti. Velikokrat si že šel po tej poti.«

Ni pomagalo. Še bolj ga je bilo strah! Tako da je v nekem trenutku pomisli: »Pozabi konja! Zdaj še mi samo Bog lahko pomaga!«

Ne vem, kako se je povezal s to mogočno energijo, verjetno z molitvijo, ampak v njem se je naselil mir in je celo užival v jezdenju konja nad prepadom.

To je zgodba, ki mene vedno nasmeji!

Danes spusti malo komedije in smeha v svoje življenje. Soustvarjajmo čarobnost. Soustvarjajmo skupino srečnih ljudi, ki razsvetljujejo svet. Tu si pa samo zato, da bi cvetela, uspevala in raziskovala svojo pristnost. Zdaj pa se sprejmi in si to tudi dovoli!

Smej se! Veseli se! Praznuj, da si to, kdo si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan jasen mavričen krepčilen živahen pester umirjen pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Le zaupaj si! Ti si pretočnost Ljubezni! Ljubezen je že v tvojem srcu! Ljubezen se je zarotila, da presvetli vse!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 8. november 2022

Poslušam svoje srce: Harmoniziranje!!!

Poslušam svoje srce: Harmoniziranje!!!: Adijo, kake norosti se dogajajo! Resnica se razkriva na polno!!! To je čas za praznovanje!!! Kako pa kaj ti in tvoja resnica!?! Ti udar...

Poslušam svoje srce: Zavedaj se, kako si bogata!!!

Poslušam svoje srce: Zavedaj se, kako si bogata!!!: Poslušala sem Joe-a Dispenzo o petih temeljih, ki ti spremenijo življenje. Najprej je bilo, da se ustavi. Vzemi si trenutek stran od vseh ob...

Poslušam svoje srce: Cenim napredek, ne popolnost!

Poslušam svoje srce: Cenim napredek, ne popolnost!: Vsaka resnica osvobaja. Tu ni zato, da bi si naložila še več krive nase, da bi se še bolj obtoževala in se še bolj bičala in zmerjala! Ne! ...

Poslušam svoje srce: Vse v čistilnico Ljubezni!!!!

Poslušam svoje srce: Vse v čistilnico Ljubezni!!!!: Vsa ta teorija je tako zakomplicirana! Pa drugi so ti ogledalo, v resnici pa vse izhaja iz tebe, ampak zares pa je mogoče, da je to njihovo....

Vse v čistilnico Ljubezni!!!!

Vsa ta teorija je tako zakomplicirana! Pa drugi so ti ogledalo, v resnici pa vse izhaja iz tebe, ampak zares pa je mogoče, da je to njihovo. Pa kaj se gremo?! Skrivalnice?!

»Če je prisotno v tvoji realnosti, je v tebi,« Kassandra Susan Ashley, »zdaj pa to spravi v harmonijo.« 

Pa kaj sem jaz! Čarovnik! No bolj čarovnica v tem življenju – da znam čarati čudeže?!!!

Najprej imam svojo prtljago. Potem ima vpise prednikov. Potem imam vtise družine. Še družbe. Pozabila sem napisati še širši sorodnike. Pretekla življenja. Karmo. Partnerstva. Kaj še!?! Naj se še kdo javi, prosim, za kaj sem odgovorna?!

Vsega imam polo glavo. Dobesedno. Ne zmorem več sproti procesirati, karkoli to pomeni, stvari, karkoli to pomeni.

Seveda sem še pozabila omeniti okolje. To še je le nesnaga. Šole. Politika. Zdravstvo. Cerkev (ki ima pravzaprav bolj malo z Bogom). Mediji – to so šele cvetke!

Vse se je zarotilo, da nas programira v ubogljivost brez vprašanj, da smo lahko ustvarjalci bogastva za druge – sistema – potrošniki, ki kupujejo smeti (od hrane, oblačil, tehnike, ki je prežeta s kemikalijami, ki nam škodijo).

Pa v kako zaroto smo padli!?

Ni čudno, da se vse tako stopnjuje! Vrelišče je blizu! Popušča nam naučena ubogljivost in na dan prihaja pristnost, duša – radost srca – zato smo v resnici tu. Točno zato smo tu, da smo močni svetilniki Ljubezni. Zaupam, da se resnica vedno izkaže. Zaupam tudi, da je pravici vedno zadoščeno! Zaupam pa tudi, da nam Ljubezen vedno stoji ob strani in posreduje.

Veselim se vsake norosti, ki se razkrije.

Ti je dvignilo pokrov! Super! Končno lahko razmišljamo s svojo glavo, čutimo mir s svojim srcem in smo zares prisotni v svojem telesu. Naša duša se radosti in je pristno izražena! Točno to je tvoje poslanstvo. In vedno, ko izbiraš srečo, siješ še bolj močno in razkrivajo se temni koti nesmislov, ki nam jih vsiljujejo, potem pa še trdijo, da so naše ideje!!!! Noro! Zdaj pa dovolj!

Vdih. Izdih. Vdih Ljubezni. izdih nesnage (to ni več moje). Vdih. Izdih.

Zdaj se odločam, da ustvarjam za Luč, Ljubezen, Svetlobo in vse vesolje se je zarotilo, da Ljubezen prevlada. Dovolj je bilo tiranije strahu, nemoči in ostalega temnega programiranja. Zdaj je naš čas razcveta. Zaupam v to!

Kdo si v resnici? Danes to živi. Jaz pa tudi!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen srčen jasen pester iskren hvaležen vesel ustvarjalen čaroben dan!



🌷 P.S.: Sprejmi čarobnost tega trenutka. Več čarobnost in sreče kot preneseš, več poti Ljubezni tlakujemo skupaj. Tu smo za to, da bi živeli svobodno in poustvarjali zlato dobro razcveta matere Zemlje. Praznuj svojo resnično naravo. Svoboda je naša osnovna pravica!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 7. november 2022

Harmoniziranje!!!

Adijo, kake norosti se dogajajo! Resnica se razkriva na polno!!! To je čas za praznovanje!!!

Kako pa kaj ti in tvoja resnica!?!

Ti udarja kaj na plano ali ji ne daš nič prostora?!

Sama sem se tako izogibala boleči temi, da sem se definitivno zamotila od jutra do večera, da nisem rabila razmišljati o tem – saj veš – tem.

Potem pa sem odkrila izjemno Joe Vitae-a havajsko metodo (Ho oponopono - Havajski obred odpuščanja) in vse mi je ven vrglo. Pretekle odnose. Zdajšnje odnose. Kot bi vklopila močan sesalec, ki potegne ven iz vsakega kotička, karkoli je bilo kdajkoli potlačeno!

Če še ne poznaš tega, si samo ponavljaš:

»Žal mi je. Odpusti mi. Hvala ti. Ljubim te.«

Preoblikuje vsa stara prepričanja, zdravi odnose in sploh deluje očiščevalno!

Bodi pripravljena, močno je!

Deluje pa tudi. Zdravilno je. Prime takoj in ima dolgoročni učinek.

Jasnost prevlada.

Kaj če so vsi ti občutki do drugih ali ki mislim, da jih imajo drugi do mene, zares moji?!

Pripravljena sem iti naprej, četudi je čiščenje močno. Sesalec se je vklopil in deluje na polno. Zdaj pa sem še odprta za čudeže, ki jih bo to vse prineslo v moje življenje. Zemlja moje notranjosti je sveže preorana in opleta, zrahljana. Zdaj pa je čas za saditev tega, kar pa si zares želim.

Diham svojo novo življenje. Občutim svoje novo življenje. Odprta sem za čudeže. Živim svoje novo življenje. Vse se je že uresničilo, samo odpreti sem morala srce! Zdaj se skozi mene pretaka prava Ljubezen.

Živim svoje najboljše življenje zdaj!

Res mi je lepo, da sem lahko to, kdo sem!

Kaj ti pomeni, da živiš svoje najboljše življenje zdaj, danes, na splošno?! To izbiraj! Ti izbiraš!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten blažen jasen vesel kreativen živahen edinstveno lep iskren dan!



🌷 P.S.: Priložnosti so vse okoli tebe, zdaj pa katero pograbi in jo povabi, da ti še bolj odpre srce ljubezni, pristnosti, toplini. Že zdaj si ljubljena.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 6. november 2022

Zavedaj se, kako si bogata!!!

Poslušala sem Joe-a Dispenzo o petih temeljih, ki ti spremenijo življenje. Najprej je bilo, da se ustavi. Vzemi si trenutek stran od vseh obveznosti, vsega. Potem pa vdihni. Izdihni. Zavestno. Vse to ponovi. Poveži se nazaj s sabo. Usmerjaj svoje misli. Če želiš biti bogata, ne moreš hkrati razmišljati o pomankanju.

Vsega je dovolj za vse.

V mojem svetu je vedno dovolj za vse, kar potrebujem in si želim.

Zavedam se, kako sem bogata.

Še vedno sem imela dovolj za vse, tudi zdaj je tako.

Zaupam v božansko moč. Zaupam, da je zame vedno poskrbljeno.

Se zavedaš, kako si bogata?!

Imam čudovito pristno družino. Imam avto in dom. Imam nekaj denarja. Imam dovolj hrane. Imam svojo posteljo, kjer imam zasebnost in mir. Imam čudovit pogled na sončne vzhode. Obdaja me čarobna narava, ki mi je vedno dostopna. Imam prijateljice in sosede, ki so polni radosti. Imam lepo telo. Imam polno zraka za dihati. Imam dovolj vode. Imam meditativno skupino, ki me opolnomoči. Imam vso vesolje, ki mi stoji ob strani, da sijem v pristnosti!

Res imam vsega več kot dovolj!

Zdaj pa je čas, da se zavedaš, kaj vse imaš!

Sprosti se v bogastvo. Ceni vsako malenkost.

Si upaš biti hvaležna za vse, kar imaš in se odpreti še več bogastvu?!

Ljubek srčkan radosten bogat izjemen pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Zdaj pa je čas, da mu odpreš svoje srce na strežaj! Na najbolj široko, kar zmoreš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !