petek, 11. november 2022

Priklopljena na Boga!!!

Vse je odraz povezanosti z bogom ali nepovezanosti. Takoj, ko sem priključena na povezavo, ne glede, kaj se dogaja od zunaj, občutim mir. Zaupam. Vse bo dobro. Pravzaprav je že zdaj vse dobro.

Včasih rabim več časa, da se umirim in se priklopim nazaj na vir, včasih manj. Odvisno, kaj se dogaja. Tudi odvisno, ali si priznam, kaj se dogaja. Včasih kaj kar zanikam, da se mi ni treba ukvarjati s tem – saj veš- tem. Potem pa tako močno udari ven, da mi je vrženo v obraz, da si ne morem več zanikati. Pa tudi to je dobro. Prav je, da se razkrije, tako vem, da je čas, da se vse pozdravi.

Veliko je tudi podtalnih stvari. Dobila sem članek od dobronamerne osebe sredi vsega, ki se mi je zdel napad name. Mogoče je bil mišljen kot nasvet. Ampak zdaj se v maščevalnem razpoloženju in bi ji kaj zabrusila nazaj. Zato bom počakala, da me mine. In ji bom potem kaj zabrusila nazaj! Saj ne! Hecam se! Očitno, če je v meni tako buren odziv, sem se nekje prepoznala. Delam najboljše, kar zmorem in znam in to je za zdaj dovolj. Zaupam, da sem svoj del zelo dobro opravila. Se še pa sproti učim.

Verjetno pa bi bil najboljši odziv: »Prav imaš!« in si potem mislim svoje.

Tudi to je ena od rešitev. Verjetno pa je vse ogledalo nekih notranjih ogledal prijateljice, ki se ji je zalomilo pri tej vlogi in zdaj to projicira name. To v resnici nima nič z mano. Super. To smo razčistili.

Si dovoljuješ kjerkoli soliti pamet, ko pa v sebi veš, da je bolj pametno srčno in modro, da zaupaš sebi? Danes si res zaupaj! To je tvoja pot. To je tvoje življenje! Živi po svoje, moja draga. Ti veš zase. Izbiraj srečo! Danes. Zdaj! Drugi pa naj to izbirajo zase, če želijo!

Ljubek srčkan srečen sijoč zanimiv radosten nagajiv lahkoten vesel sproščen spontan šarmanten edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Lepo je biti živ. Danes praznuj, da si to, kdo si. Praznuj svojo unikatnost. Praznuj, da si in si zaupaj. Ti veš zase! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar