sobota, 12. november 2022

Samo sebi priznaj!!! (In drevesu...)

Počutim se dobro! Po nekaj dneh počitka, (bom še seveda nadaljevala, dokler se ne počutim nazaj v formi,) se počutim že boljše! Pa še sonce sije! Pa kdo si želi več?!

Danes je popoln dan!

Kako kaj tvoje afirmacije?!

»Bog najde pot, kjer poti ni.« Florence Scovel Shinn

Si prežeta s pozitivnimi izreki!?

Je pa tu tudi pomembno, da ne pometamo pod preprogo, ker vse udari ven ob nepravem času. Tako kot meni. Ampak vedno je pravi čas. Vedno je čisto pravi čas. Tudi za upočasnitev!

Saj lahko priznamo vse samo sebi. Dovolj je. Ni treba, da je na oglasni deski ali da vsem razlagate. Dokler v sebi občutim mir, da sem se pomirila v sebi, da se razumem, sem sočutna do sebe, potem je dovolj. Lahko razglabljam v dnevniku, z najboljšo prijateljico ali drevesom. Jaz pa imam na terasi prav poseben morski bambus, ki se tudi rad pogovarja z mano. Večinoma me mora poslušati! Tako se vse hitreje uravnovesi, če predam naprej. Uvid pa pride veliko pozneje, ko že delam kaj drugega naprej.

Sem tako navdušena! Kar hitro me kaj potegne vase. Zato ne želim več izsiljevati. Če je pravo zame, se bo že izkazalo! In me počakalo! Ne rabim pa biti neučakana in polna vzdušja – takoj ali bo pobeglo! Kar je moje, kar mi pripada po božji milosti – je moje – pa da klanfe (veliko železno špičasto) letijo!

Zdaj pa umirimo situacijo!

Vdih! Izdih!

»Vse je dobro!

Vse je dobro!

In čisto vse je dobro!«

Sarah Ban Breathnach

Tako je! Vse je ne samo dobro – ampak – popolno!!!

Kaj pa si ti želiš danes? Uresniči si to željo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen poreden pester pristen srkan ljubezni poln dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Sledi svoji intuiciji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar