sobota, 6. november 2021

☕ Espresso za dušo 💜 Razvajaj se!

Poslušam svoje srce: Navajaj se na več veselja!!!!

Poslušam svoje srce: Navajaj se na več veselja!!!!:  Življenje je čisti praznik! Zdaj sem to, kdo sem! ljubim svoje življenje! Prav všeč mi postaja bolj in bolj! najbolj pa k temu pripomore pr...

Meditation 💜 ACIM Lesson 310 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 Pamper yourself!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 310. lekcija I (15 minut)

Navajaj se na več veselja!!!!

 Življenje je čisti praznik! Zdaj sem to, kdo sem! ljubim svoje življenje! Prav všeč mi postaja bolj in bolj! najbolj pa k temu pripomore pristnost! Seveda pa tudi čudoviti sončni vzhodi! Danes je spet tako čarobno! Kot nežna meglica se mrak počasi razblinja. Skozi sijejo bolj in bolj marelično zlate barve! Zdaj so še nežne, še malo pa bodo žarele!

Podobno je z veseljem. Bolj ga izbiram, bolj se tančice mraka dvigujejo! Bolj in bolj žari ta notranjo Ljubezen! Bolj in bolj žari to notranje veselje srca!

Največji privilegij in legenda, kar jih lahko živimo je pristnost!

Izbiraj s srcem.

Vdih. Izdih.

Kaj bi zdaj naredila Ljubezen?

Vdih. Izdih.

Kaj bi bila zdaj najbolj pristna akcija? Ali ne-akcija. Včasih je pristnost tudi samo počitek. Ali sprehod! Narava mi vedno odpre srce!

Kaj delaš najraje na svetu?

Kaj te najbolj razveseli? Danes delaj to! Izbiraj več tega! Izbiraj vtkati več sebe v vse!

Ljubek srečen igriv nagajiv zabaven vesel radosten dan!




🌷 P.S.: Odpri svoje srce srčkanemu! Odpri svoje srce veselju! Odpri svoje srce ljubezni! Tega si vredna! Tega si vreden!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Lutka za bal  ... https://youtu.be/jAubgh1Zc2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 5. november 2021

Poslušam svoje srce: Vsako minuto poljub Ljubezni!!!

Poslušam svoje srce: Vsako minuto poljub Ljubezni!!!:   Kako lahko je vse, če se predam z vsem srcem! Vse teče z lahkoto! Zakaj nisem že do zdaj tako živela!?! Vse je bolj zabavno! Vse je čisto ...

Meditation 💜 ACIM Lesson 309 (15 minutes)

✨ Affirmations 💛 I live in abundance!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 309. lekcija I (15 minut)

✨ AFIRMACIJE 💛 Jaz živim v obilju!

Vsako minuto poljub Ljubezni!!!

 

Kako lahko je vse, če se predam z vsem srcem! Vse teče z lahkoto! Zakaj nisem že do zdaj tako živela!?! Vse je bolj zabavno! Vse je čisto bolj zanimivo! Vse je čisto bolj živo in polno drobnih veselj!

Moje srce je polno!

Tako rada sem to, kdo sem!

Za nič na svetu se ne bi spremenila! To, kdo sem, sem jaz! To je moja čista radost! Ne bom se več skrivala! Prav zabavno je biti to, kdo sem. Pa saj se tudi na sto kilometrov vidi, če se kdo pretvarja! Zato je še stokrat lažje opustiti, kaj pričakujejo od mene in samo biti to, kdo sem.

Življenje je polno vabil za srečo! Zdaj jih sprejmem in zdaj jih živim. Zdaj jih povabim še bolj v sovje življenje! Zdaj jih začutim z vsem svojim srcem! Življenje je čista čarobnost! Vse v meni se radosti!

Čudovito je biti živ! Čutiš to ljubezen, kako ti vsako minutko kot lahen vetrc, drobni mravljinci, nežen poljub … šepetajo, kako si ljubljen-a! začuti to! Čudovit-a si!

Ljubek srečen igriv fantastičen kreativen sijoč nagajiv živahen pristen dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Vredna si tega! Vreden si tega! Zdaj! Sprejmi vso to Ljubezen v tvoje srce! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 4. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 308 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 308. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Obveznost kot strast! Vadim Zeland

Poslušam svoje srce: Predana z vsem srcem!!!

Poslušam svoje srce: Predana z vsem srcem!!!: Danes je dan za polnost! Danes se dajem v celoti! Vsa sem noter! Z vsem srcem in telesom in umom sem prisotna! Življenje je polno lepih tren...

☕ Espresso for soul 💜 Duty as passion! Vadim Zeland

Predana z vsem srcem!!!

Danes je dan za polnost! Danes se dajem v celoti! Vsa sem noter! Z vsem srcem in telesom in umom sem prisotna! Življenje je polno lepih trenutkov, danes jim dajem priložnost, da me dosežejo! Srečna sem! Rada se imam in se cenim! Zdaj pa to kar žari iz mene! Sije močno kot sonce.

Vedno je tako, da si želim najprej spremeniti svojo energijo, ker zunanjost je samo odraz mojega stanja. Če se dogaja kakšna »zanimiva situacija«, se me niti ne dotakne, če sem v visoki vibraciji! Drugače pa me posrka noter kot noro! Tako močen vrtinec me posrka, da sploh ne vem, kje so tla!

Pomembno je, da negujem svojo energijo. Zato meditiram. Zato pišem dnevnik hvaležnosti. Zato berem. Seveda pa mi je to tudi v veselje!

Kaj pa je tvoje veselje!?!

So pa stvari, ki jih enostavno moram narediti – zase ali za druge. Lenoba je že tudi potem nadležna. Zato se danes predajam z vsem srcem vsem obveznostim! Čisto jim bom posvetila čas! Čisto bom dovolila, da me posrkajo! Hkrati pa bom pristna. Tako se bo energija pomaknila naprej. To se mi je včeraj odprlo v knjigi Vadima Zelanda Zlom tehniziranega sistema. Prav potrebovala sem to! Vedno dobim pravo sporočilo ob pravem času!

Prisluhni danes sporočilom, ki jih ima svet zate. Želi te navdihniti. Prijazno je do tebe, želi ti vse najboljše. Vedno!

Ljubek srečen igriv sproščen srčen nagajiv zabaven harmoničen jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v vseh pogledih vse naokoli! Zdaj je čas, da jo sprejmemo v srce! Ljubim, kdo sem. ljubim vsak trenutek svojega življenja! Ljubim, da sem svojemu delu čisto predana! Sledim svoji srčni poti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 3. november 2021

Poslušam svoje srce: Tako vidi to Ljubezen!!!

Poslušam svoje srce: Tako vidi to Ljubezen!!!: Pa čisto lahko je biti srečen!! Pa čisto lahko je biti hvaležen!! Pa čisto lahko je ljubiti vse, kar je dobro in prav in polno zadovoljs...

Meditation 💜 ACIM Lesson 307 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 307. lekcija I (15 minut)

Tako vidi to Ljubezen!!!

Pa čisto lahko je biti srečen!!

Pa čisto lahko je biti hvaležen!!

Pa čisto lahko je ljubiti vse, kar je dobro in prav in polno zadovoljstva!

Na to se zdaj osredotočam in to raste!

Ljubim z vsem srcem! Hvaležna sem z vsem srcem! Srečna sem z vsem srcem!

Lahko je! čisto lahko je!

Samo bolj in bolj se osredotočam na vse najboljše in dobro in zaželeno!

Hvaležna sem za vse, ker vem, da nosi seme dobrega! Zame! Za moje življenje in za vse, kar je resnično moja srčna pot! Zato zdaj vse sprejemam! Pa ne samo to! Uživam v tem! Uživam v lepoti življenja!

Lahko je biti zaljubljen-a v življenje! Samo cvetim! Samo sem čista radost! Samo sem bližina in hvaležnost in uniaktnost in pristnost! Vse je tako polno! Vsepovsod je toliko lepega!

Pa res je lahko biti srečna-srečen! Vedno se najde kakšna priložnost! Zdaj ljubim in vzljubim vsak košček svojega življenja do zdaj, in zdaj in v prihodnje. Zaupam, da iz vsega tega nastaja čarobnost! Bolj kot ljubim, bolj se mi to vrača! Zdaj pa se zabavam ob vsem tem! Lahko se zabavam! Lahko uživam! Lahko sem živahnost in pristnost! Lahko sem čista igrivost in radost! To je moje poslanstvo in sreča! Zdaj!!!

Ljubim svoje življenje!


Kaj pa je tebi všeč v njem!?

Zdaj pa to hvali z vsem srcem in glasno! Kajti bolj kot to negujemo, bolj se razcveta! Prav želi si gnati in žene nove liste ljubezni in se razrašča v čisto radost in veselje! Ljubim vse v svojem življenju! Popolno je čisto nepopolno!!! Zares je popolno! Čista ljubezen!

Ustvarjaj si čaroben lep izjemen igriv dan!

Ljubek mogočen radosten nagajiv blažen srečen šarmanten srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Danes le poslušaj glas ljubezni! glas strahu pa potrepljaj po glavi, ga pobožaj in ga objemi. Potem pa znova prisluhi glasu ljubezni! To je tvoja resnica! Zdaj pa jo živi! Ljubi svoje življenje! In seveda sebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 2. november 2021

Poslušam svoje srce: Pocukrano lepo!!! Obožujem!!!

Poslušam svoje srce: Pocukrano lepo!!! Obožujem!!!:  Življene je ena sama sladkost, če jo le znamo okusiti! Hvaležnost mi odpira srce. Lahko se osredotočam, na kaj gre narobe. Lahko pa občutim...

Meditation 💜 ACIM Lesson 306 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 306. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Zavest obilja! Tapkanje z Brad-om Yates

Pocukrano lepo!!! Obožujem!!!

 Življene je ena sama sladkost, če jo le znamo okusiti! Hvaležnost mi odpira srce. Lahko se osredotočam, na kaj gre narobe. Lahko pa občutim toplino v srcu, kaj pa je dobro in prav in me razveseljuje. Vse je dobro. Vse je prav. Vse je točno tako kot mora biti. Sem točno tu, kot moram biti. Ne moram! Sem, kjer sem! to je čista radost in ljubezen vesolja, da mi podari, kar si želim. To je samo pot do tega!

Zdaj pa je čas, da uživam na poti do vseh srčnih želja. Vem, da bodo prišle. Vem, da so darilo zame. Darilo kar tako, ker sem. zdaj pa je čas, da se sprostim in uspevam v tem čarobnem procesu udejanjanja.

Lahko še bolj zaupam. Lahko še bolj uživam. Kaj če bi zagotovo vedela, da je zame vedno dobro poskrbljeno. Ne glede, kako se zdaj kaže. Ne glede, kako zdaj izgleda. Vse je v procesu sladkanja. Na koncu bo sladko. Samo zdaj, zdaj pa si želim uživati v tem! V vsakem zrncu sladkorja.

Pomembna je pot, ne samo cilj. Zato se sprašujem, kako lahko danes še malo bolj uživam? Kako sem lahko še malo bolj pristna?! Kako lahko še malo bolj živim svoje sanje?!

Ne bom več čakala na obkljukanje vseh mojih želja! Zdaj izbiram srečo! Zdaj izbiram veselje! Zdaj izbiram bližino svojega srca in se razcvetam!

Kaj je tebi najbolj sveto?! Kaj ti je najbolj pri srcu?! kaj najraje delaš?! Danes si daj priložnost, da zares zacvetiš. Ljubka si – taka kot si. Ljubek si – točno tak kot si. Zdaj! Neguj svoje darove in strasti!

Ljubek srečen igriv radosten srčen pristen nagajiv živahen strasten ljubek dan!




🌷 P.S.: Izbiraj več in več sreče in radosti zase! Tega si vredna! Super si točno taka kot si! Zdaj pa to živi! Zdaj pa to sprejmi! Zdaj pa se uresničuj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 1. november 2021

❤️ Listen to your heart! ❤️ Enjoy - your time is now!

Meditation 💜 ACIM Lesson 305 (15 minutes)

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Uživaj - zdaj je tvoj čas!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 305. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Pa res je čarobno!!! Zdaj vidim!!!!

Poslušam svoje srce: Pa res je čarobno!!! Zdaj vidim!!!!:  Življenje je tako čarobno! Tako malo je potrebno, da se spremeni! Tako malo! Samo iz strahu se pomaknem v ljubezen! To pa je čisto enostavn...

Pa res je čarobno!!! Zdaj vidim!!!!

 Življenje je tako čarobno! Tako malo je potrebno, da se spremeni! Tako malo! Samo iz strahu se pomaknem v ljubezen! To pa je čisto enostavno. Meni pomaga meditacija. Ta čas zame je tako dragocen! Skupaj soustvarjamo čarobnost z meditacijami za obilje s Susan (lovelighttruth.com mislim, da je!)! definitivno jih priporočam. Prav čarobne so!

Zdaj sem spet pri sebi!

Pa tako lahko se je prepustiti strahu! Ampak veselje! To pa je vredno, da se potrudim zanj! Občuti se tako lahkotno in razigrano! Prav smejim se z vsem svojim telesom! Prav čutim, kako me vznemirjenje preveva in sem radost v vseh pogledih! Prav navdušena sem nad življenjem!

Danes bom uživala v vseh pogledih! Danes bom sijala v vseh trenutkih! Zdaj čutim, da je moj čas, da se poslovim os starih zgodb nemoči, da nisem dovolj, da naj bom skromna in si želim malo. Dovolj je bilo tega držanja v strahu in skrčenosti! Dovolj! Zdaj je čas, da razprem krila! Zdaj je čas, da odprem popke! Zdaj je čas, da sprejmem vse, kar ima vesolje zame! Zdaj je čas, da se povežem v sem obiljem! Zdaj je čas, da ustvarjam bogastvo srca! Želim se počutiti fantastično in zdaj vem, da sem tega vredna.

Saj vem, da so stvari pomembne. Ampak lahko sem srečna tudi, če še mi božiček ni prinesel vsega (ali sploh kaj!) vedno iščemo samo občutek, da se počutimo dobro, ljubljeno, sprejeto, prepoznano. To pa lahko vedno dosežemo!

Kaj ti izbiraš danes? Vse je mogoče zate! Kaj izbiraš danes?! Kdo si?! Kako se počutiš?! Kaj delaš!? Vse je mogoče zate! Zdaj! Izberi s srcem!

Ljubek srečen srčen nagajiv radosten vesel poln smeha dan!




🌷 P.S.: Življenje je na tvoji strani. Prijateljsko in polno darov zate! Opusti strah in izberi v vsaki situacij ljubezen. Močna si. Močan si. Prisluhni raje glasu ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Ljubavna ... https://youtu.be/TjuU5YFgmH8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 31. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 304 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Opogumljanje za pristnost!!!

Poslušam svoje srce: Opogumljanje za pristnost!!!: Življenje je tukaj in zdaj. Kaj bi še čakali na boljše čase?! Raje si jih ustvarimo!! Zdaj živimo, kot bi radi živeli! Danes zaupam, da je...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 304. lekcija I (15 minut)

🌍Soul journey❤️ Bliss by the sea part 2 ... beautiful mother Earth...

Opogumljanje za pristnost!!!

Življenje je tukaj in zdaj. Kaj bi še čakali na boljše čase?! Raje si jih ustvarimo!! Zdaj živimo, kot bi radi živeli!

Danes zaupam, da je vse zame. Danes zaupam, da si zaslužim le najboljše. Danes sem to, kdo sem. To je moja prednost. Danes negujem svojo nežno stran, tudi do sebe.

Pristnost mi je vedno najpomembnejša. Lahko zacvetim in cvetim kot to, kdo sem.

Želim se pogovarjati spodbudno s sabo. Želim se opogumljati, da grem še bolj z veseljem in zanosom naprej. Želim se razcveteti.

Bližina sem, ki jo ustvarjam bolj in bolj. Srečna sem. Radostna sem.

Lahko sem vse to in sem hkrati sredi nekih »zanimivih situacij«. Lahko sem pretočnost za ljubezen in se hkrati v miru s tem, kaj se dogaja. Lahko se dogaja. Zdaj pa je čas, da se sprostim v to, kdo sem.

Iskrenost me je še vedno razcvetela. Zdaj pa je čas, da jo še bolj živim. Ljubim vse, kar sem. Ljubim pa tudi odprtost, da sem še več, kot sem zdaj.

Sprejemam, kar je in naredim najboljše, kar lahko.

Ljubek srčen igriv blažen in radosten nagajiv sproščen umirjen žametno vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost! Ljubko življenje si ustvarjaj! Danes! Ne odlašaj več!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !