četrtek, 4. november 2021

Predana z vsem srcem!!!

Danes je dan za polnost! Danes se dajem v celoti! Vsa sem noter! Z vsem srcem in telesom in umom sem prisotna! Življenje je polno lepih trenutkov, danes jim dajem priložnost, da me dosežejo! Srečna sem! Rada se imam in se cenim! Zdaj pa to kar žari iz mene! Sije močno kot sonce.

Vedno je tako, da si želim najprej spremeniti svojo energijo, ker zunanjost je samo odraz mojega stanja. Če se dogaja kakšna »zanimiva situacija«, se me niti ne dotakne, če sem v visoki vibraciji! Drugače pa me posrka noter kot noro! Tako močen vrtinec me posrka, da sploh ne vem, kje so tla!

Pomembno je, da negujem svojo energijo. Zato meditiram. Zato pišem dnevnik hvaležnosti. Zato berem. Seveda pa mi je to tudi v veselje!

Kaj pa je tvoje veselje!?!

So pa stvari, ki jih enostavno moram narediti – zase ali za druge. Lenoba je že tudi potem nadležna. Zato se danes predajam z vsem srcem vsem obveznostim! Čisto jim bom posvetila čas! Čisto bom dovolila, da me posrkajo! Hkrati pa bom pristna. Tako se bo energija pomaknila naprej. To se mi je včeraj odprlo v knjigi Vadima Zelanda Zlom tehniziranega sistema. Prav potrebovala sem to! Vedno dobim pravo sporočilo ob pravem času!

Prisluhni danes sporočilom, ki jih ima svet zate. Želi te navdihniti. Prijazno je do tebe, želi ti vse najboljše. Vedno!

Ljubek srečen igriv sproščen srčen nagajiv zabaven harmoničen jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v vseh pogledih vse naokoli! Zdaj je čas, da jo sprejmemo v srce! Ljubim, kdo sem. ljubim vsak trenutek svojega življenja! Ljubim, da sem svojemu delu čisto predana! Sledim svoji srčni poti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar