sobota, 2. januar 2021

Izberi srečo danes!

 

Kako je lepo, da sem srečna in lepa in sijoča.

No, mislila sem, kako super je, da so moji dragi okoli mene. Prav zaradi tega je praznično. Tako rada imam svoje drage! Točno zaradi tega je moje življenje še veliko veliko lepše!

Življenje je res lepo!

Ga kaj uživaš?

Si opazil-a, kako lepo sonce je!

Sij z vsem srcem in res bodi sijaj!

Bodi sonce za druge! Lepo življenje je! Samo opaziš lepoto!

Sij!

Živi v vseh pogledih! Sij v vseh pogledih!

Izberi srečo danes!

Ljubek sijoč pristen igriv dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Odpri srce sreči!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️  Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Count Me In · Early Winters ... https://youtu.be/TWYsjnR4cuQ

petek, 1. januar 2021

Ti si dragocen-a!


 Kako kaj življenje?

Kako kaj življenje na splošno? Ne zdaj preveč na veliko in ne vem kaj! Ampak, bolj se želim osredotočiti na ta dan. Če je ta dan vredu, bo in je tudi življenje vredu. 

Ampak ne želim samo vredu! Ampak fantastično!

Zakaj bi tavala naokoli v preteklost in prihodnost in si packala ta trenutek. Sam po sebi je lep. Že samo, ker sem. Že samo, ker je. in sploh zato, ker je okoli mene tako lepa narava. Zrak! Drevesa! Sonce ali oblaki! Čisto vseeno je! Ker je vse čarobno in čudovito! Kaj lepo! Popolno je!

Tako si popolna – popoln tudi ti! Samo poveži se s svojim srcem. Tam je naš pravi dom! Zdaj pa sij v svojih najbolj pristnih barvah! Svet potrebuje tvojo svetlobo!

Ljubek srčkano sijoč privlačen igriv dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Danes zasij še bolj močno! Ti si dragocen-a! Bodi Ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️  Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... All The World (I Tell Myself) · Correatown ... https://youtu.be/DXDyJ1fsaQw

četrtek, 31. december 2020

Poslušam svoje srce: Vsak dan nas zasipa z obiljem

Poslušam svoje srce: Vsak dan nas zasipa z obiljem: Danes se bomo povezali s planetom Zemlja. Tu je za nas. Vsak dan nas zasipa z obiljem! Vse, kar imamo, smo kdaj koli imeli, nam daje mati Ze...

Vsak dan nas zasipa z obiljem

Danes se bomo povezali s planetom Zemlja. Tu je za nas. Vsak dan nas zasipa z obiljem! Vse, kar imamo, smo kdaj koli imeli, nam daje mati Zemlja.

Danes se prepustimo lepoti. Zime. Vetrca. Čudovitih mogočnih dreves. Sonca. Noči. Zvezd. Vse je tu za nas. Zdaj je čas, da zasijemo v vsej svoji lepoti in smo v ponos in doprinos našemu ljubemu planetu. Naša raznolikost ustvarja lepoto.

Danes samo bodi pristna – pristen.

Občuti čarobnost vsega, kar te obdaja. Tu je, le zate. Živi za to, da jo opaziš. Danes samo čutimo hvaležnost za naš čaroben planet.

Sij v vsem svojem sijaju.

Lep-a si!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: praznuje življenje! Praznuj ta dan!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️  Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Brandi Carlile - The Story ... https://youtu.be/o8pQLtHTPaI

sreda, 30. december 2020

Poslušam svoje srce: Si upaš ustvarjati svet iz srca?!

Poslušam svoje srce: Si upaš ustvarjati svet iz srca?!: Že dolgo nazaj, v mojih študentskih letih, sem se navdušila nad knjigo Iz dnevnika milijonarja… ali bogastvo je v nas od Borisa in Nikole. T...

Si upaš ustvarjati svet iz srca?!


Že dolgo nazaj, v mojih študentskih letih, sem se navdušila nad knjigo Iz dnevnika milijonarja… ali bogastvo je v nas od Borisa in Nikole. Takrat sem upoštevala dosledno en nasvet iz te knjige. Ne gledam več poročil. Spomnil me je na to, ko sem na youtube kanalu Boris Vene gledala video, kako že preko dvajset let tudi on ne gleda televizije in kako pomembno je to. Zdaj še bolj!

Takrat je bil naš dnevni ritual, da smo se po večerji usedli na sedežno in kot družina gledali poročila. Vedno so bile drame, ki jim nikoli niso našli rešitve. Vedno nove in nove drame.

Mislim, da mi je to spremenilo življenje. Najprej sem dobila uro več na dan, ki jo lahko porabim po svoje. Drugič pa drugi ne kreirajo moje sedanjosti in prihodnosti, saj ne verjamem, da je vse tako strašno in dramatično in usodno, kot želijo prikazati. Če pustimo, nas držijo v nemoči. Cepetamo na mestu in pustimo, da nas strah preplavi.

Pa je res tako slabo?

Moje življenje je fantastično dobro! Ne glede, kaj se dogaja. Ustvarjam si čudovit svet. Jaz sem kreatorka svojega življenja! Ti pa svojega! Si upaš ustvarjati svet iz srca?!

Ljubek sijoč pristen navihano lep vesel dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Si čarobnost! In samo ti lahko prispevaš s svojo čarobnostjo svetu! Ne dovoli si več, da ti kdorkoli zamegljuje to! Zacveti! Ti veš, kdaj je tvoj čas! Uspevaj! Radostno rasti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Več radosti! ... https://youtu.be/-ZaYAAMqEy8

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love … https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

torek, 29. december 2020

Poslušam svoje srce: Ljubezen v dejanju!

Poslušam svoje srce: Ljubezen v dejanju!:   Včasih se vse nekako zamakne. Potem pa plavamo. Nimamo več trdnih temeljev ali planov, ki smo si jih ustvarjali. Včasih se zgodi čisto nas...

Poslušam svoje srce: Kaj si upaš verjeti vase?

Poslušam svoje srce: Kaj si upaš verjeti vase?:   Tako pa je! Pestro! Kaj si upaš verjeti vase? Kaj upaš verjeti, da ti veš, kaj je zate dobro? Kaj si upaš biti srečen – srečna in za...

Poslušam svoje srce: Temu se nisem pripravljena odpovedati več! Nikoli!

Poslušam svoje srce: Temu se nisem pripravljena odpovedati več! Nikoli!:  Kaj ni lepo, ko je tako umirjeno vzdušje? Rada imam lepe dni polne mirnosti. Drama mi je bila včasih blizu. Zdaj pa mi ni več. Bolj cenim...

Temu se nisem pripravljena odpovedati več! Nikoli!

 Kaj ni lepo, ko je tako umirjeno vzdušje?

Rada imam lepe dni polne mirnosti. Drama mi je bila včasih blizu. Zdaj pa mi ni več. Bolj cenim sproščenost in lepoto vsega. Drama mine in pride nova. Vedno nova, če si jo želim. Ampak si je ne! 

Zakaj bi posvečala energijo temu, kar vnaša nered v mojo energijo. Imam mogoče trenutno zadovoljstvo. Malo adrenalina. Ali pa si mislim, da meni pa potem tako dobro gre. Ampak to ni nič v primerjavi z notranjim mirom in ljubeznijo, ki jo čutim v sebi. Kar tako! Ker sem. Tega ne dam! Temu se nisem pripravljena odpovedati več!

Kako sem bila včasih neumna, da sem mislila, da bom spremenila kogarkoli v mir in radost. Ali ljubezen. Če bom le dajala dovolj tega, se bo kdo tega nalezel.

V resnici pa je vsak čisto sam odgovoren za svojo srečo, mir in radost. Povezanost s srcem pomaga. Tega si želim več! Kaj pa si ti želiš za prihajajoče leto!?

Lep ljubek miren ljubeč ljubkan srčkan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Danes se imam rada, in se povezujem z ljudmi, ki so že našli v sebi ljubezen. Ostalim pa sem vabilo, da jo najdejo. Ni pa to moja odgovornost! Moja odgovornost je moja sreča. In danes izbiram srečo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Somebody To Love … https://youtu.be/kijpcUv-b8M

ponedeljek, 28. december 2020

Kaj si upaš verjeti vase?

 

Tako pa je! Pestro!

Kaj si upaš verjeti vase?

Kaj upaš verjeti, da ti veš, kaj je zate dobro?

Kaj si upaš biti srečen – srečna in zadovoljen – zadovoljna, kljub… (ne vem čemu in komu vsemu… nazadnje so to le izgovori, da ne rabiš stopiti naprej proti svojim sanjam… tu mislim sebe in predvsem sebe… mogoče tudi tebe, če se najdeš v tem… )?

Kako naj vem, da mi bo uspelo ali ne, če niti ne preizkusim?

Kako naj izbiram srečo in polnost in zadovoljstvo, če tega ne izbiram zdaj? Kdaj pa' kaj se še mora zgoditi? Dovolj je bilo igric in malo naprej malo nazaj, pa spet ponovitve… Naprej. Nazaj. Kot stopanje na mestu. Nekaj se dogaja, ampak zares – nič kaj!

Najlepši dan sploh! (Saj veš, da si ti kreatorka - kreator svojega življenja!)

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: Danes bodi pogumna – pogumen! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Lahkotnejše proti svojim sanjam! ... https://youtu.be/Phaut35KkJw

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Don't Stop Me Now … https://youtu.be/HgzGwKwLmgM

nedelja, 27. december 2020

Ljubezen v dejanju!

 

Včasih se vse nekako zamakne. Potem pa plavamo. Nimamo več trdnih temeljev ali planov, ki smo si jih ustvarjali. Včasih se zgodi čisto nasprotno, kaj pričakujemo.

Takrat se izkaže delo, ki ga delam na sebi. Pisanje dnevnika hvaležnosti. Meditacija. Telovadba. Zdrava prehrana. Gibanje. Srkanje navdiha.

Vsakodnevna radostna rast.

Ne zamajejo se mi tla pod nogami, ampak samo sprejmem drugo smer in se prilagodim.

Ne hlastam več za normalnim, ampak, kaj je dobro zame. Tako sledim svojemu srcu.

Ljubezen v dejanju.

Vedno pa sledim svoji srčni poti.

Samo zato, ker je moja in je zato veliko bolj zanimiva (kot posnemanje kogarkoli)!

Ljubek srčkan dan!

Cmok!

Objem!


✨ P.S.: vredno je delati na sebi, da imamo vedno bolj in bolj utrjene naše duhovne mišice. Vedno lahko izbiramo srečo. Zdaj jo čas, da ustvarjamo čudovit planet za vse. Danes začni živeti polno! S srcem! Brez opravičevanja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Več radosti! ... https://youtu.be/-ZaYAAMqEy8

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love … https://youtu.be/zO6D_BAuYCI