sobota, 11. september 2021

Rok trajanja potekel!

 Ujela sem pogovor med dvema osebama. Ena je na vsak način želela pametno pomagati in je samo nizala zgodbe. Bile so samo o tem, kako je napačno iti stran od partnerja. Vse.

Že takrat se je v meni prebudil čuden občutek. Nekaj mi ni bilo prav. Nekaj se ni občutilo dobro.

Zgodbe so se še kar nadaljevale. Kako je preizkus za dušo, da živiš s črno čarovnico in kako se kališ, da še vedno ostaneš beli – ali v luči.

Verjamem v to. Ampak zakaj ne bi izbral že v začetku ali osnovi nekoga, ki je luč. Zakaj bi se vso življenje boril? Tema je tema. Luč je luč. Kje si? Pri belih ali črnih? V temi ali luči? V ljubezni ali strahu?

Zakaj bi se mučila z nekom? Zakaj bi se sploh mučila? Ne rečem, da so težave v odnosu in se je treba sproti pogovarjati o čustvih in občutkih. To je normalno. Ni pa normalno, da vztrajam v zvezi z nekom, samo zato, da sem v partnerstvu ali iz kakršnega koli drugega razloga, ki ni ljubezen.

Vedno sta potrebna dva. Tudi za reševanje odnosa.

Vem, da sta moja starša skupaj od osnovne šole. Imela sta pestro, ampak sta še vedno skupaj. To sem si vedno želela. Ni mi uspelo. Včasih so odnosi živi, potem pa odmrejo.

Ubijalo me je to, da sem v odnosu, ki je mrtev. Ni šlo. Nisem bila jaz kriva, niti on. Boljše je biti sam zdrav, kot bolan v odnosu. Eni odnosi so za vedno, eni pa se končajo. Ni prave in napačne rešitve. Jaz sem vedela, da je zares konec, ko sem občutila mir, da odhajam iz odnosa. Zaradi tega nisem slaba oseba, niti bivši partner ne, ker nisva ostala v odnosu do smrti.

Čutila sem, kako je oseba v pogovoru želela naložiti krivdo, ker se je gospa ločila. Ampak naredila je edino prav! Dala je priložnost sebi, da je srečna in še partnerju.

Vsak ima svojo zgodbo. Vsak ima svoj prav. Jaz pa ne želim imeti prav, ampak želim biti srečna!

Ljubek srečen igriv bleščeč nagajiv strasten topel nežen kreativen mavričen optimističen dan!



🌷 P.S.: Danes zaupaj, da je oseba, ki je točno zate. Več jih je! Poglej koliko ljudi je na svetu! Zdaj pa odprimo srce pravi ljubezni. Zaupam v srečne konce. In če še ni dobro, še ni konec!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 10. september 2021

Odklopi skenrianje! Pristnost šteje!

 Kaj če bi odložili vse fasade, ki jih imamo za druge in bili bolj pristni?

Kaj če bi me drugi imeli še raje, če bi pokazala svoj pravi pristni obraz – svoje prave pristne barve?  Kaj če bi potem drugim sploh dala priložnost, da me spoznajo?

Imam fasado za mamo, za sestro, za vsakega. Prej ga poskeniram, ugotovim, kaj približno pričakuje od mene in potem to postanem. Kot bi igrala po scenariju. Drugi naredi enako in potem smo vsi v svetu iger. Nič pristnega, vse je avtomatsko, sprogramirano. Kaj če bi si danes dovolila se osvoboditi od vsega tega?

Če ni pristno, niti nič ne pomeni.

Po drugi strani, kaj pa imam tako zelo za skrivati, da se moram pretvarjati? Zakaj mislim, da sem tako temno zaznamovana in nesprejemljiva?

Vem, da obstaja zame človek, ki me bo ljubil točno zaradi vsega tega, kar sem doživela. Še prej pa je tu en drugi človek, ki me ljubi točno zaradi vsega tega, kar sem doživela – jaz sama! Jaz sama se moram in ne moram – želim si ljubiti samo sebe! Točno zaradi vsega, kar sem doživela! To me je obogatilo, da sem zdaj to, kdo sem. Danes objemam vse, kdo sem.

Sprejmi se in se objemi z največ ljubezni kar le lahko! Ti si edina oseba, katere ljubezen zares šteje, zato, ker si s sabo vso življenje. Kdo drugi lahko to reče?

Ljubek sijoč srečen srčen bogat topel nežen igriv zabaven lep pristen dan!



🌷 P.S.: Danes je pristnost in srčnost in prijaznost tvoja največja vrlina! Zdaj pa bodi to! Zdaj pa dopusti, da se to le izraža skozi tebe! To vse si že od nekdaj! Bodi pristna-pristen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Dodirni mi koljena ... https://youtu.be/9MDY-Qj4TG4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 9. september 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 251 (15 minutes)

✨ Affirmations 💛 I choose to feel good!

Meditation 💜 ACIM Lesson 252 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Izbiraš več pristnost - sreče?!!! Čas je!

Poslušam svoje srce: Izbiraš več pristnost - sreče?!!! Čas je!:  Kako bi živela, če bi res verjela, da sem vredna le najboljšega? Kaj bi izbirala danes? Kako bi živela – in ne samo preživela – ta dan,...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 252. lekcija I (15 minut)

AFIRMACIJE 💗 Izbiram dobro počutje!

Poslušam svoje srce: Želi si te! Nezadržno!!

Poslušam svoje srce: Želi si te! Nezadržno!!:   Kaj sem kdaj pomislila, koliko možnosti sploh imam?! Vedno se zapiknem v nekaj in potem ne vidim niti milimeter mimo. Kaj pa, če obstaja š...

Želi si te! Nezadržno!!

  Kaj sem kdaj pomislila, koliko možnosti sploh imam?! Vedno se zapiknem v nekaj in potem ne vidim niti milimeter mimo. Kaj pa, če obstaja še boljši način? Kaj pa če moj način ni bližnjica ampak pot okoli in okoli?! Kaj če bi bolj zaupala, da to, kar si želim – si želi tudi mene?! Kaj če bi bolj zaupala, da če je želja, je tudi pot do nje!? Pa še to, kaj če je ta pot lahka – takoj – ko začnem bolj zaupati v sodelovanje vsega vesolja, univerzuma, da mi pomaga. Vsak trenutek dneva se mi razkrivajo koraki do mojih želja. Samo sledim svoji sreči. Samo ohranjam mir v srcu!

Moje srce je močan magnet!

Lahko danes malo bolj zaupam vesolju in manj pozornosti dajem lastnim močem, da se trudim na vso moč, da se mučim, da delam trdo in sem neprizanesljiva do sebe, ko mi ravno ne uspeva. Danes zaupam vesolju. To je tudi želja vesolja, da se izraža skozi mene! Zakaj mi torej ne bi dalo poti do mojih srčnih želja!? Kako je lahko še boljše?!!! Izjemno je!

Danes zaupam! Izbiram več in več sreče in miru v srcu! To je dovolj! To je največ, kar lahko naredim za izpolnitev svojih srčni želja!

Življenje je tako lepo! Zdaj pa le zaupaj, da se je vso vesolje zarotilo, da ti uresniči želje! Izbiraj slediti svojemu sijaju in ohranjaj mir v srcu! To je dovolj!

Ljubek srečen igriv blagoslovljen kreativen živahen miren divji nagajiv zabaven pikasto mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost, če jo le spustimo v srce in smo jo pripravljeni opaziti! Ti si darilo svetu, zato sij v svojih najlepših barvah! Tudi Luč! Bodi Ljubezen! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni valjak - Dok je tebe (Stožice 2013) ... https://youtu.be/7qHTCCr2SXg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 8. september 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 251. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Vse najboljše! Louise L. Hay

Izbiraš več pristnost - sreče?!!! Čas je!

 Kako bi živela, če bi res verjela, da sem vredna le najboljšega?

Kaj bi izbirala danes?

Kako bi živela – in ne samo preživela – ta dan, če bi vedela, da lahko izbiram srečo, veselje in radost in obilje?

Velikokrat se omejujem. Kaj če bi verjela, da sem svobodna in da je zame vse mogoče? Kako bi izgledal moj dan!?

Nekako je povezano vse z denarjem. To povezujem s svobodo. Ampak v resnici lahko grem gledati sončni zahod. Lahko grem na dolgi sprehod. Lahko si privoščim, kar si res želim. Lahko uživam! Ne rabim prestiža v vseh pogledih, čeprav se ga ne bi branila. Ampak mi je dovolj udobno življenje. Za to pa imam že zdaj.

Ustvarjam si samo omejitve v glavi. Lahko pa si ustvarjam osvoboditve. Kaj pa vseeno lahko? kako sem lahko vseeno srečna? Kako lahko vseeno izživim svoje najbolj divje sanje?!

Kaj če bi danes iskala možnosti, kaj pa se da, namesto da bi gledala v steno omejitev? To ni resničen zid vse naokoli mene. Je samo točka v katero strmim, tako da ne vidim oken in vrat in da se zdi tudi konča in lahko grem kar mimo njega.

Danes išči možnosti, kako pa bi se dalo. Zares. Vredna-vreden si tega! Zaupaj v možnosti in se ti bodo pokazale.

Ljubek srečen igriv radosten navdušen pristen zaupljiv zabaven bogat živahen bleščeč dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v svoje izbire. Zaupaj, da lahko izbereš več sreče in vse, kar si želiš. Zaupaj, da si tega vredna-vreden! Zaupaj, da si lahko srečna-srečen vseeno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi... ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 7. september 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 250 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 250. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Hrani z ljubeznijo in rastlo bo kot noro!!!

Poslušam svoje srce: Hrani z ljubeznijo in rastlo bo kot noro!!!:  Kaj če ne bi živela toliko v glavi? Kaj če bi se pomaknila malo ven – zares – v naravo?! Ali malo bolj dol – navznoter – svoje srce! Vsak...

✨Tapkanje v torek💛 Vitalno zdravje! Tapkanje z Brad-om Yates

Hrani z ljubeznijo in rastlo bo kot noro!!!

 Kaj če ne bi živela toliko v glavi? Kaj če bi se pomaknila malo ven – zares – v naravo?! Ali malo bolj dol – navznoter – svoje srce!

Vsako vprašanje, ki ga imamo, lahko dobimo takoj odgovor. Samo roko položimo na srce. Vprašajmo in dobili bomo odgovor.

Srce ne rabi kalkulirati, logike, razumnosti, časa za premislek! Srce preprosto ve. To je naš najbolj oseben garmin – vodnik.

Pa mu zaupam?

Pa ga sploh vprašam?

Pa potem naredim, kot mi veli srce – ali iščem izgovore, zakaj pa ne bi? Ali pa zakaj ne bi še zdaj!?

Kaj pa če bi iskala razloge, zakaj pa lahko? zakaj pa bi? In kaj je moje resnično veselje pri tem?!

Manj si želim biti v glavi. Bolj si želim biti v centru svojega srca.

Povezana sem s svojo naravo. Zdaj to dopuščam bolj in bolj. Prav blagodejno je.

Pa še nekaj. Bila sem dva tedna na morju. Brez računalnika. Brez telefona. No, zvečer sem pogledala, če je kaj novega. Pa pisala sem blog na računalnik, ko mi je bilo. Ampak bila je taka svoboda, ko nisem skozi preverjala piskov na telefonu, kaj je novega in nisem bila bombardirana z vsemi informacijami. To razkošje si želim privoščiti večkrat. Vsaj en dan na teden- za začetek. Si lahko ti zmanjšaš bombardiranje in programiranje z informacijami?! Danes se vsaj malo odklopi! To je tako dragoceno! Ustvarjaj si raje svoj svet, ki ti je ljub!

Ljubek srečen srčne bogat igriv vesel jasen kreativen zabaven edinstven celovit živahen pisan svetel bleščeč dan!



🌷 P.S.: Močna-močan kreator-ka si! Zdaj pa si ustvarjaj svet, ki ti je pri srcu. Pusti zunanje. Obrni se navznoter. Kaj pa si ti želiš?! To neguj! To zalivaj! To hrani z ljubeznijo in rastlo bo kot noro! Zaupaj si! Močna-močan kreator-ka si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 6. september 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 248. lekcija I (15 minut)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 249. lekcija I (15 minut)

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Praznuj kdo si!

Poslušam svoje srce: Razpri se bogastvu!

Poslušam svoje srce: Razpri se bogastvu!:  Kako rada imam dež! Čarobno je poslušati ta tok reke z neba. Čisto rahle kapljice, ki se združijo v nežno šumenje. To me vedno tako pomirja...

Meditation 💜 ACIM Lesson 249 (15 minutes)

❤️ Listen to your heart! ❤️ Celebrate being yourself

Razpri se bogastvu!

 Kako rada imam dež! Čarobno je poslušati ta tok reke z neba. Čisto rahle kapljice, ki se združijo v nežno šumenje. To me vedno tako pomirja. Opere vse. Nahrani in zalije vse.

Kaj pa tebe nahrani, napolni, izpolni? Kaj je radost in polnjenje za tvojo dušo?

Meni je vedno v veselje pisanje. Pa tudi seveda narava. Tudi domače rože – domača narava! Prav obožujem, kako sem lepo ustvarila rože v mozaik pisanosti. Lepo je. obožujem jih.

Imam čudovit hibiskus. Kupila sem ga, ko smo šli k stricu na obisk. Seveda smo se vmes ustavili na kavi! Bilo je tako zabavno! Vsa razširjena družina. Tako smo se zabavali! 

Tam sva si z mamo kupili vsaka vrtnico in hibiskus. Imel je pripravljen cvet, da se razcveti. Čakala sem in čakala. Potem sem šla za zelo dolgo na morje. Ampak ta cvet me je počakal! Hibiskus me je počakal, da se je razprl! Razcvetel se je naslednji dan, ko sem prišla iz morja! Kakšno veselje! Imel pa je živo roza cvet! Moje najljubše barve! 

Čutim še večjo povezanost z naravo. Čutim, da sem jaz del narave! Narava v meni se želi izražati bolj in bolj! čutim povezanost z materjo Zemljo. Čutim, da skrbi za mene. Čutim, da me neguje. Čutim, da mi želi podariti vse darove! Zdaj sprejemam to ljubezen in skrb!

Poveži se s svojo naravo. Vodila te bo. Umirila bo v tebi toke nemira in te povrnila v harmonijo s svojim srcem. Zaupaj! Razpri se kot čudovit hibiskus! Poženi nove cvetove! Uživaj!

Ljubek srečen igriv pinki srčen bogat vesel živahen zadovoljen radosten pikasto pristen dan!



🌷 P.S.: Kaj si zares želiš početi danes? Daj si prosto in se poslušaj in ustvarjaj dan, kot si ga res želiš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 5. september 2021

Poslušam svoje srce: Izraz pristnosti! vedno!

Poslušam svoje srce: Izraz pristnosti! vedno!:  Danes je oblačenje izraz mene. Danes je moja frizura izraz mene. Lase sem si končno pobarvala živo roza, kar sem si že dolgo želela! Super ...

Meditation 💜 ACIM Lesson 248 (15 minutes)

Izraz pristnosti! vedno!

 Danes je oblačenje izraz mene. Danes je moja frizura izraz mene. Lase sem si končno pobarvala živo roza, kar sem si že dolgo želela! Super se počutim! Prav poživi me!

Danes je način, kako preživim dan, izraz mene.

Danes je vse, kar delam, izraz mene.

Tu sem samo zato, da bi bila jaz. Ne da bi kaj dosegla. Samo izražam sovjo edinstvenost vesolja! (Priporočam video Tjaše Doleray na youtubu, navdušila me je s tem kanaliziranjem.)

Tu smo samo zato, da bi vse odražalo to, kar smo v resnici. Srcu.

Vedno bolj čutim, da me dejansko boli, če ne morem biti pristna. Prav čutim naraščajočo napetost v sebi. Ne morem si več lagati! Ne morem se več pretvarjati, da sem žrtev, kogarkoli ali česarkoli (sistema, dogajanja), ker vem z vsem svojim bitjem, da imam svobodno voljo!

Sama si ustvarjam svoj svet s svojimi mislimi, besedami in dejanji. Bolj kot izbiram, kar imam rada, bolj sem srečna! Bolj visoko je moja vibracija. Bolj sem v srcu, bolj pritekajo k meni stvari z lahkoto!

Danes ljubi kdo si in naj bo vse izraz pristne srčne biti – tebe, kot si v resnici – Ljubezni! Uživaj!

Saj veš, da si pristna – pristen največji blagoslov za svet! Res uživaj!

Ljubek krasen izjemen jasen igriv optimističen blažen čaroben mavričen pisan lesketajoč živahen optimističen harmoničen divji dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje, da ti bo v radost! Tako si največja radost drugim!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MODRIJANI - MOJA ... https://youtu.be/cbanV5zSp0I

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !