petek, 10. september 2021

Odklopi skenrianje! Pristnost šteje!

 Kaj če bi odložili vse fasade, ki jih imamo za druge in bili bolj pristni?

Kaj če bi me drugi imeli še raje, če bi pokazala svoj pravi pristni obraz – svoje prave pristne barve?  Kaj če bi potem drugim sploh dala priložnost, da me spoznajo?

Imam fasado za mamo, za sestro, za vsakega. Prej ga poskeniram, ugotovim, kaj približno pričakuje od mene in potem to postanem. Kot bi igrala po scenariju. Drugi naredi enako in potem smo vsi v svetu iger. Nič pristnega, vse je avtomatsko, sprogramirano. Kaj če bi si danes dovolila se osvoboditi od vsega tega?

Če ni pristno, niti nič ne pomeni.

Po drugi strani, kaj pa imam tako zelo za skrivati, da se moram pretvarjati? Zakaj mislim, da sem tako temno zaznamovana in nesprejemljiva?

Vem, da obstaja zame človek, ki me bo ljubil točno zaradi vsega tega, kar sem doživela. Še prej pa je tu en drugi človek, ki me ljubi točno zaradi vsega tega, kar sem doživela – jaz sama! Jaz sama se moram in ne moram – želim si ljubiti samo sebe! Točno zaradi vsega, kar sem doživela! To me je obogatilo, da sem zdaj to, kdo sem. Danes objemam vse, kdo sem.

Sprejmi se in se objemi z največ ljubezni kar le lahko! Ti si edina oseba, katere ljubezen zares šteje, zato, ker si s sabo vso življenje. Kdo drugi lahko to reče?

Ljubek sijoč srečen srčen bogat topel nežen igriv zabaven lep pristen dan!



🌷 P.S.: Danes je pristnost in srčnost in prijaznost tvoja največja vrlina! Zdaj pa bodi to! Zdaj pa dopusti, da se to le izraža skozi tebe! To vse si že od nekdaj! Bodi pristna-pristen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  ❤️ Iskreno!  https://youtu.be/RXS7CWudH6w

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Dodirni mi koljena ... https://youtu.be/9MDY-Qj4TG4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar