sobota, 15. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Odprto srce lepotam zate!!!!!

Poslušam svoje srce: Odprto srce lepotam zate!!!!!: Prav lepo je, ko odpiram bolj in bolj lepotam srce! Narava me polni in jaz sem del narave in ta je v meni. Vse je skupaj prepleteno v čudovi...

Odprto srce lepotam zate!!!!!

Prav lepo je, ko odpiram bolj in bolj lepotam srce! Narava me polni in jaz sem del narave in ta je v meni. Vse je skupaj prepleteno v čudovit vzorec neponovljivosti in občutkov radosti. Lahko je vse popolno, tudi, če na prvi način ne izgleda tako! Ljubim z vsem srcem! Naravo! Sebe! Ljudi okoli sebe! Življenje je čudovito!

Izbiram bolj in bolj pristnost srca! Izbiram najboljše, kar lahko!

Hkrati pa zaupam, da sem vodena na najboljši kraj ob pravem času in tam vedno srečam prave ljudi. Življenje me postavlja na najboljše možno mesto zame! (Kryon afirmacije za začetek dneva)

Danes sem usvarjalna. Danes sem pristna. Danes sem radost. Danes sem bližina. Danes sem igrivost. Danes sem lepota. Danes sem smeh in veselje. Danes sem samo to, kdo sem. danes nič ne izsiljujem, ampak dopustim, da se Ljubezen pretaka skozi mene v vsakem trenutku.

Danes samo sijem. Svobodno bitje sem. svoboda je moja osnovna pravica! Zdaj pa jo res izbiram! Izbiram veselje! Izbiram srečo! izbiram radost! Izbiram lahkotnost in življenje v vseh pogledih – kot največji praznik!

Neznansko sem hvaležna, da sem živa! Neznansko sem hvaležna, da sem tu! Življenje je čarobna pustolovščina! Zdaj! dovolim si sijati v vseh pogledih! (Hkrati pa dopuščam drugim, da izberejo kot želijo. Sami so odgovorni za svoje življenje. Zdaj.)

Si danes najbolj močan svetilnik Ljubezni, kar si lahko? Uživaš v tem, da si to, kdo si? Praznovanje življenja se lahko začne, saj si ljubljena, točno taka kot si – zdaj!

Pristen nagajiv lahkoten izjemen iskren edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je kreativnost obstoja pristnosti srca! Zato samo bodi – ti – ti! Zraven pa še uživaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 14. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Naravno bogato!!!

Poslušam svoje srce: Naravno bogato!!!: Vse bolj me vlečejo naravni produkti za vse. Zakaj bi še dodatno onesnaževali naravo? Zakaj bi še dodatno obremenjevali svoje telo? Da bi ne...

Naravno bogato!!!

Vse bolj me vlečejo naravni produkti za vse. Zakaj bi še dodatno onesnaževali naravo? Zakaj bi še dodatno obremenjevali svoje telo? Da bi nekdo služil na nas in nas hkrati zasužnjeval, ko kupujemo in še delamo za to za plačo, da potem vračamo denar nazaj za nesmiselne produkte, ki samo služijo bogatenju sistema.

Danes bodimo odgovorne potrošnice. Kaj zares potrebuješ? Kaj si zares želiš?

Pomagaš z nakupom ljudem okoli tebe, ali neki korporaciji, da še bolj bogati?

Kam usmerjaš svoj denar? Koga bogatiš s svojimi nakupi? Sebe, ker si se res razveselila kupljenega ali si samo bolj osiromašena in si bogatila sistem?

Danes porabljaj svoj denar z milino in modrostjo. Porabljaj resničen pravi papirnati denar. Začuti ga. Blagoslovi ga. Ljubi ga. Opraviči se mu za vse slabo, za kar je bil porabljen do zdaj. Pošlji ga naprej z ljubeznijo, da zdaj pa naj dela dobro in se vrača k tebi neštetokrat pomnožen. (Prirejeno po Kassandra – Susan Ashley)

Občuti denar v rokah. Rad te ima. Želi ti prinesti resnično dobre srčne stvari. Zdaj pa uporabi modrost srca, kajti to pa je res pravo bogastvo in je neprecenljivo!

Kako porabljaš denar? Danes ga pošiljaj v svet z ljubeznijo in ga blagoslavljaj. Ohrani mir v srcu!

Ljubek bogat iskren milosten dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Bodi iskrena do sebe. Zaupaj si. Rada se imej. Naj tvoja dejanja govorijo glasneje kot besede!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 13. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Prepeltanje energij je neprecenljivo!!!

Poslušam svoje srce: Prepeltanje energij je neprecenljivo!!!: Tako rada imam debate! Rada imam tudi strast v ženskah, ki opogumljajo druge ženske. Nikoli ni šlo za vojno proti moškim, ker so tudi oni ču...

Prepletanje energij je neprecenljivo!!!

Tako rada imam debate! Rada imam tudi strast v ženskah, ki opogumljajo druge ženske. Nikoli ni šlo za vojno proti moškim, ker so tudi oni čudoviti. Tudi oni so vključeni v manipulacijo medsebojne vojne moško-ženske polarnosti. Še bolj rečeno namerne razdvojenosti!

Zdaj pa je čas, da se združimo. Dovolj je bilo trosenja neumnosti, kako smo v dveh različnih taborih. Vsi smo radi ljubljeni. Vsi imamo radi mir. Vsi smo radi cenjeni kot taki kot smo in se dobro počutimo v svoji koži.

Moški ne rabijo postati ženske in niti obratno ne gre! Vsak ima svojo različno pristno vlogo.

Vsi smo radi sprejeti kot to, kdo smo in videni.

Moški in ženska sta najmočnejša, ko sta skupaj združena v ljubezni. To je naše zavezništvo. To je naše bogastvo. To je naš pravi namen. Ne tekmovalnost in primerjanje ali očitanje. Dovolj je bilo tega, saj nas tako ni nikamor pripeljalo. Ustvarjalo je umetno vojno in zmedo.

Zdaj pa je čas jasnosti. Vsak je dragocena duša. Skupaj pa smo še milijonkrat bolj močni. Skupaj z lahkoto ustvarjamo mir, cvetenje, ljubezen, obilje – za vse.

Danes bi rada odprla svoje srce še bolj svoji duši dvojčici. Moč ljubezni je zaklad, ki nam polni srce. Ljubim svoje življenje in mir mojega srca se širi na ves svet.

Danes odpri svoje srce zakladu ljubezni. To je naša prava moč.

Ljubek močan strasten ljubek iskren fantastičen šarmanten dan!



🌷 P.S.: Kako lahko danes odpreš svoje srce še malo bolj? Kaj je zate pristna ljubezen? Ti si že ljubezen v svojem srcu. Ljubljena.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 12. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Božansko darilo srečanja!

Poslušam svoje srce: Božansko darilo srečanja!: Čaj iz žajblja pa je res močan! Vedno me preseneti ta okus! Si kaj povezna s svojo lučjo? Siješ najbolj močno, kar lahko? Se kaj zabavaš...

Božansko darilo srečanja!

Čaj iz žajblja pa je res močan! Vedno me preseneti ta okus!

Si kaj povezna s svojo lučjo? Siješ najbolj močno, kar lahko?

Se kaj zabavaš, si kaj sproščena?

Ugotovila sem, kako je druženje pomembno! To je prava strast! to je pravo veselje! To je prav aigrivost življenja! Moj dan, življenje, duša je neizmerno bolj bogata, kot bi bila, če bi sama sedela v kotu in samo meditirala. Druženja me bogatijo in so dragoceno darilo.

S kom se rada družiš? Kdo te navdihne in ti dvigne duha? Kdo so tvoji ljudje?

Danes se poveži.

En sam pogovor mi daje toliko smeha, strasti, radosti, ljubezni in raziskovanja! Prav božansko je! tkanje bližine z drugimi je neprecenljivo. To je bolj dragoceno kot karkoli drugega!

Danes bodi tkalka z ljubimi! Danes tki niti ljubezni in uživaj v čudovitih neponovljivih vzorcih prepletenosti dveh duš. Vse je sveto srečanje!

Ljubek prepleten bogat izjemen radosten dan!



🌷 P.S.: Danes ceni dotike drugih dragocenih duš! Bodi pristna! To je pravo veselje, deljenje sebe z drugimi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 11. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Srce polno ljubezni!

Poslušam svoje srce: Srce polno ljubezni!: Zanimivo, kaj se vse dogaja. Zdaj je čas prenove in radosti. Zdaj je čas igrivosti. Zdaj je čas iskrenosti. Odpusti si vse. Danes je nov...

Srce polno ljubezni!

Zanimivo, kaj se vse dogaja. Zdaj je čas prenove in radosti. Zdaj je čas igrivosti. Zdaj je čas iskrenosti.

Odpusti si vse.

Danes je nov dan.

Danes začnem na novo. Vse, kar je v preteklosti, je z namenom tam. Naučila sem se svojih lekcij. Spoznala sem svoja spoznanja – zato sem zdaj bolj modra.

Čas pa je tudi, da odpustimo drugim. Čas je, da se osvobodim ječarstva. Ni mi všeč. Raje sem svobodna.

Danes je nov dan.

Danes ste vsi prosti in svobodni. Danes odpuščam vsem. Naučila sem se svojih lekcij. Zdaj sem bolj modra zaradi vas in to je izjemno darilo.

Moje srce več ne zapiram pred ljubeznijo.

Karkoli se je zgodilo, se je v preteklosti.

Moje srce je zdaj odprto še bolj. Še bolj zaupam v ljubezen. Še bolj zaupam v pristno povezanost in bližino. Danes gradim mostove do ljubih in do ljubega.

Zaupam v ljubezen. Zaupam, da je zveza ali partnerstvo sveto. Vez, ki obema še bolj odpre srce, da se razcvetita še bolj v svoje resnično poslanstvo duše.

Moje srce je odprto.

Si drzneš biti tako srečna, da še malo bolj odpreš srce ljubezni!? zaupaj, ti to zmoreš. Zaupaj, tvoje srce to zmore.

Ljubek srečen igriv srčkan sijoč dan poln poljubčkov!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu, da prenese še več ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 10. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Intuicija srca!

Poslušam svoje srce: Intuicija srca!: Navdušena sem, da si ne rabim ustvarjati materialnih stvari, ampak zaupam, da bodo prišle ob pravem času. Božanskem pravem času. Moja edina ...

Poslušam svoje srce: Resnica je pot!!!

Poslušam svoje srce: Resnica je pot!!!: Cenim odnose. Cenim pristne odnose. Gradim mostove do pristnosti. Najprej v sebi – potem pa dovolim združitev dveh mostov. Če gradim samo ja...

Intuicija srca!

Navdušena sem, da si ne rabim ustvarjati materialnih stvari, ampak zaupam, da bodo prišle ob pravem času. Božanskem pravem času. Moja edina naloga je, da sem zvesta svoji duši, kot bi rekla Kassandra (Susan Ashley). To je dovolj! To je moja motivacija! To je moje poslanstvo!

Zdaj pa le poslušam glas intuicije!

Res bi mi bilo lepo, da bi se bolj poslušala.

Zdaj pa bi si res lahko zaupala. Tolikokrat sem se preslišala in se je pozneje – za nazaj – izkazalo, da je bila moja intuicija prava. Noro. Zdaj pa je čas, da sem lahko to, kdo sem. Končno.

Ne rabim dobiti sto potrditev, da je nekaj vredu in moja smer. Lahko zaupam že prvemu namigu. Lahko zaupam, da je pot moje intuicije prava.

To pa je pustolovščina, ker nikoli ne vem, kam me bo vodila! Pripravljena sem se prepustiti. Zares. Pa da vidim, kaj bo.

Kaj pa ti? Si zaupaš? Zaupaš svoji intuiciji? Zaupaš svojemu srcu?

Zdaj je čas prepustitve. Zdaj pa je tudi čas povezanosti. Same s sabo in z bogom. Zaupaj v to dragoceno povezavo, vedno je tu. Odpri svoje srce, naj ti ga napolni Ljubezen!

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten radosten dan!



🌷 P.S.: Življenje je lepo! Življenje je radost. Življenje te ljubi! Opazi to! Ceni to!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 9. oktober 2022

Resnica je pot!!!

Cenim odnose. Cenim pristne odnose. Gradim mostove do pristnosti. Najprej v sebi – potem pa dovolim združitev dveh mostov. Če gradim samo jaz, je izven ravnotežja. Če samo drugi, tudi. Torej je to skupno vlaganje časa, energije, prijateljstva.

Včasih pa se ti mostovi porušijo. Kar tako. Lahko zaradi malenkosti, ampak potem očitno niso bili že prej trdni.

Včasih pa jih jemljemo kot samoumevne in opazimo, da je praznina komaj, ko jih več ni.

Zato je pomembno, da si zdaj izberemo ljudi, s katerimi pa želimo graditi mostove. Potem pa polagamo vsak kamen skrbno na svoje mesto, da so temelji trdni.

Saj nas ne prizadene vedenje tujcev. To pozabimo v dveh sekundah. Bolj nas prizadene bolečina pristnega odnosa, ki nam veliko pomeni. To je znak, da nam je res mar.

Zdaj pa bodimo odgovorni in priznajmo, zakaj nas tako boli. Iskrenost vedno pomaga. Resnica osvobaja. Počutim se in povej. Vedno izhajaj iz sebe. Mene je prizadelo. Meni je hudo. Rada bi se počutila dragoceno v odnosih, zato sem pristna.

Mogoče sem jaz bila slaba prijateljica. Ampak zdaj se lahko odločam drugače. To mi pomeni nov začetek, ozaveščanje. To mi ni všeč, kaj pa bi mi bilo?

Bodimo odgovorni za svoje odnose, hkrati pa sta za odnos potrebna dva.

Danes tki povezanosti z ljudmi, ki so ti dragoceni. Spusti pa ljudi, ki nimajo več mesta v tvojem življenju. Mogoče pa niti ni bilo pravo prijateljstvo ali pa je že prerastlo bolj v navado, kot resnično povezanost. Ohrani, kaj ti je dragoceno in spusti vse, kar je že izzvenelo. Samo, da občutiš mir v srcu.

Zaupaj si! Prav čutiš!

Ljubek srečen igriv radosten pristen prijateljski navdihujoč iskren živahen jasen edinstven spontan šarmanten fantastičen dan!



🌷 P.S.: Naj se praznovanje življenja začne v tvojem srcu. Zaupaj si! Zaupaj svoji intuiciji. Zaupaj lepoti svojega srca, prav te vodi! Zdaj pa še mu sledi. Resnica je pot.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !