nedelja, 9. oktober 2022

Resnica je pot!!!

Cenim odnose. Cenim pristne odnose. Gradim mostove do pristnosti. Najprej v sebi – potem pa dovolim združitev dveh mostov. Če gradim samo jaz, je izven ravnotežja. Če samo drugi, tudi. Torej je to skupno vlaganje časa, energije, prijateljstva.

Včasih pa se ti mostovi porušijo. Kar tako. Lahko zaradi malenkosti, ampak potem očitno niso bili že prej trdni.

Včasih pa jih jemljemo kot samoumevne in opazimo, da je praznina komaj, ko jih več ni.

Zato je pomembno, da si zdaj izberemo ljudi, s katerimi pa želimo graditi mostove. Potem pa polagamo vsak kamen skrbno na svoje mesto, da so temelji trdni.

Saj nas ne prizadene vedenje tujcev. To pozabimo v dveh sekundah. Bolj nas prizadene bolečina pristnega odnosa, ki nam veliko pomeni. To je znak, da nam je res mar.

Zdaj pa bodimo odgovorni in priznajmo, zakaj nas tako boli. Iskrenost vedno pomaga. Resnica osvobaja. Počutim se in povej. Vedno izhajaj iz sebe. Mene je prizadelo. Meni je hudo. Rada bi se počutila dragoceno v odnosih, zato sem pristna.

Mogoče sem jaz bila slaba prijateljica. Ampak zdaj se lahko odločam drugače. To mi pomeni nov začetek, ozaveščanje. To mi ni všeč, kaj pa bi mi bilo?

Bodimo odgovorni za svoje odnose, hkrati pa sta za odnos potrebna dva.

Danes tki povezanosti z ljudmi, ki so ti dragoceni. Spusti pa ljudi, ki nimajo več mesta v tvojem življenju. Mogoče pa niti ni bilo pravo prijateljstvo ali pa je že prerastlo bolj v navado, kot resnično povezanost. Ohrani, kaj ti je dragoceno in spusti vse, kar je že izzvenelo. Samo, da občutiš mir v srcu.

Zaupaj si! Prav čutiš!

Ljubek srečen igriv radosten pristen prijateljski navdihujoč iskren živahen jasen edinstven spontan šarmanten fantastičen dan!



🌷 P.S.: Naj se praznovanje življenja začne v tvojem srcu. Zaupaj si! Zaupaj svoji intuiciji. Zaupaj lepoti svojega srca, prav te vodi! Zdaj pa še mu sledi. Resnica je pot.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar