petek, 14. oktober 2022

Naravno bogato!!!

Vse bolj me vlečejo naravni produkti za vse. Zakaj bi še dodatno onesnaževali naravo? Zakaj bi še dodatno obremenjevali svoje telo? Da bi nekdo služil na nas in nas hkrati zasužnjeval, ko kupujemo in še delamo za to za plačo, da potem vračamo denar nazaj za nesmiselne produkte, ki samo služijo bogatenju sistema.

Danes bodimo odgovorne potrošnice. Kaj zares potrebuješ? Kaj si zares želiš?

Pomagaš z nakupom ljudem okoli tebe, ali neki korporaciji, da še bolj bogati?

Kam usmerjaš svoj denar? Koga bogatiš s svojimi nakupi? Sebe, ker si se res razveselila kupljenega ali si samo bolj osiromašena in si bogatila sistem?

Danes porabljaj svoj denar z milino in modrostjo. Porabljaj resničen pravi papirnati denar. Začuti ga. Blagoslovi ga. Ljubi ga. Opraviči se mu za vse slabo, za kar je bil porabljen do zdaj. Pošlji ga naprej z ljubeznijo, da zdaj pa naj dela dobro in se vrača k tebi neštetokrat pomnožen. (Prirejeno po Kassandra – Susan Ashley)

Občuti denar v rokah. Rad te ima. Želi ti prinesti resnično dobre srčne stvari. Zdaj pa uporabi modrost srca, kajti to pa je res pravo bogastvo in je neprecenljivo!

Kako porabljaš denar? Danes ga pošiljaj v svet z ljubeznijo in ga blagoslavljaj. Ohrani mir v srcu!

Ljubek bogat iskren milosten dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Bodi iskrena do sebe. Zaupaj si. Rada se imej. Naj tvoja dejanja govorijo glasneje kot besede!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar