sobota, 20. april 2019

Poslušam svoje srce: Coffee time...

Poslušam svoje srce: Coffee time...: Kako me osrečuje potovanje! Danes sem se kar na hitro odločila, da grem! Najprej sem bila odločena! Potem sem si premislila! Potem pa sem se...

Coffee time...

Kako me osrečuje potovanje! Danes sem se kar na hitro odločila, da grem! Najprej sem bila odločena! Potem sem si premislila! Potem pa sem se zbudila z vedenjem, da grem! Kar spati nisem mogla zjutraj!

Tako sem klepetava! Tako rada klepetam!

Prav klepetava postajam! Pa saj sem vedno bila! Samo zdaj sem še bolj! To pa mi je tako všeč. Samo bolj moje teme! Radostna rast! Sreča! Ustvarjalnost! Pristnost! Rada živim svoje lepo življenje! Tako sem ponosna nase! To pa mi je v tako veselje!

Čakaj! Kje sem!? Malo sem preveč vznemirjena, da bi lahko kar zbrano pisala!
Točno!

Potovanje!

To sem želela napisati! Tukaj sem!

(Naj še bo malo skrivnost! Več poglejte na youtube kanalu Kateja!!! (Pa naročite se! In seveda všečkajte! No, če ni tako slovenski izraz primeren, potem pa lajkajte! (Kaj bo dovolj reklam!? Samo koristne so, ker so navdih za izlete ali navdih kar tako!)))

Res! Brez heca zdaj! Morate pogledati! Obvezno!

Ne več brati dalje! pogledat!

No, zdaj sem tukaj. Mislila sem, da bo šla prijateljica zraven! Pa je tako očitno moralo biti! Ker tako uživam! Vse se uredi točno tako, kot se mora!

Pa še to, dobro, da sem se usedla noter v kavarno! Baterija na računalniku je bila polna (prazna) in je imela samo šest procentov. Je pa zadostovalo za pisanje pol strani! No in zdaj sem na elektriki. No, saj ne jaz! Računalnik! Čas je, da grem naprej raziskovati mesto! Kako dobro se počutim tukaj! Odlično!

Tako čas je! Čutim!

Ljubek pristen sijoč srebrno lesketajoč unikaten dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Poslušaj svoje srce! Naj ti bo kompas! Srce ve! Točno ve! Zate!  Brooke Fraser - Something In The Water  https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=FVx2I5yw00g&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ

petek, 19. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The invitation...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The invitation...: Hi my Beloved! Today I am so proud of myself. It's good for me! The projects fly to me so easily. It is important to me to...

K A T E J A : The invitation...


Hi my Beloved!

Today I am so proud of myself. It's good for me! The projects fly to me so easily.


It is important to me to connect with all the joy in me. But it's overwhelmed sometimes by excitement. But I will arrange everything. Everything will be all right. I can be happy anyway.


I can meditate. I can write. I can create. I can be happy. I can make breakfast. I can sit on the sofa and write. I can go for a walk. I can go for a coffee.


But I can take everything not so seriously!


Don’t be drama queen now! It’ s nothing! I don’t even remember what it was!


I can even have fun with it! I can even enjoy it! Today, I will do exactly that!


How grateful I am that I could take the time! I was grateful for the invitation that I could go with - to adventure! All my plans were shifty. I really would be sorry, very sorry if I would not go along. 


Of course, I care about most, I can honestly talk about everything. There is nothing better, than that I can be genuine in all respects.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Povabilo…


Hej moje drage, moji dragi!

Pomembno mi je, kako se povezati z vso radostjo v meni. Včasih jo prekrivata vznemirjenost. Ampak bom vse uredila. Vse se bo dobro izteklo. Lahko sem srečna vseeno na vse.


Lahko meditiram. Lahko pišem. Lahko ustvarjam. Lahko sem srečna. Lahko si naredim zajtrk. Lahko se usedem na sedežno v pišem. Lahko grem na sprehod. Lahko grem na kavo.


Lahko pa vse jemljem ne tako resno!

Ne bodi kraljica drame! Sploh se ne spomnim, za kaj se je šlo! Imam čudovito življenje!


Lahko se celo zabavam zraven! Lahko celo uživam! Danes bom naredila točno to!

Kako sem hvaležna, da sem si lahko vzela čas! Hvaležna sem za povabilo, da sem lahko bila zraven! Vsi moji načrti so bili prestavljivi. Res bi mi bilo žal, zelo žal, če ne bi šla zraven.


Seveda pa mi je najbolj pri srcu, da sem se lahko iskreno pogovarjala o vsem. Ni lepšega, kot da sem lahko pristna v vseh pogledih.

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly


















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Po moje ali po moje???

Poslušam svoje srce: Po moje ali po moje???: Nekaj se mi kar dogaja… Smešne stvari… Seveda vsako jutro meditiram. In mogoče je kriva moja namera, da bi se imela bolj fajn v živl...

Po moje ali po moje???

Nekaj se mi kar dogaja…

Smešne stvari…

Seveda vsako jutro meditiram. In mogoče je kriva moja namera, da bi se imela bolj fajn v življenju, da bi se bolj zabavala. In se! Vsak dan malo bolj!

In seveda vsako jutro posnamem navdihujoč video. In vedno se mi dogajajo zanimive stvari…

Zadnjič sem tako navdušeno mahala z rokami, da sem vrgla kozarec z vodo dol! Ne moreš verjeti, če ne vidiš…

Sploh nisem čutila, kdaj sem zahaklala zraven. Samo kar naenkrat je bil na tleh.

Zabavno no! (Najprej ne…)

Vidim pa, da se moje življenje čisto drugače obrne, če zjutraj tudi pišem, kaj cenim. Za kaj sem hvaležna. To pa mi tako odpre srce. In tudi naravna mojo pozornost na malenkosti čez dan. Take, ljubke, ki si jih lahko potem zapomnim, da jih napišem zjutraj. Kar izostri mi fokus. Na dobro. na lepo. Na pozitivno. Na malenkosti.

Malenkosti štejejo. Lahko odločajo. Kako drugače je, če si dan naredim po svoje ali samo prehajam skozi njega in obveznosti. Vedno so drobne stvari, ki me lahko osrečijo. Zdaj. In vedno sem jih pripravljena poiskati.

Ljubek pristen lahkotne sijoč unikatno prikupen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušam še bolj svoje srce danes! Naj vodi! Usmeri me še bolj proti mojim sanjam! Naj se pustolovščina začne. Feels Like Home - Jonny Houlihan  https://www.youtube.com/watch?v=1k3dRDQnkWE

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://youtu.be/Eg2n0Vbe_wc

četrtek, 18. april 2019

Poslušam svoje srce: Nekaj je s to vodo...

Poslušam svoje srce: Nekaj je s to vodo...: Cenim, da sem tukaj in da pišem. Fajn mi je. Cenim ta čas, ki ga imam tukaj. Cenim, da mi je fajn. Cenim, da sem lahko samo tukaj. C...

Nekaj je s to vodo...

Cenim, da sem tukaj in da pišem. Fajn mi je. Cenim ta čas, ki ga imam tukaj. Cenim, da mi je fajn.

Cenim, da sem lahko samo tukaj.

Cenim, da sem lahko samosvoja.

Lepo življenje imam. V vseh pogledih. V vsem tem lepem vzdušju. Tako dobro mi je. Odlično se počutim. Tako rada živim. Tako navdušena sem! komaj čakam, da nadaljujem. S to lepoto.

Še bolj pa se danes veselim sprehoda. Ob reki. Rabi, res rabim malo narave. Kliče me!

Ne samo notranja narava, tudi zunanja. Dejansko.

Najraje bi že kar zdaj ven pobegnila in tekla po tej zeleni travi. Ampak vse ob svojem času. Čaka me… in bo me počakala.

Katera je tvoja žival? Katera te kliče? Na katero se prvo spomniš?

Čutim to moč v meni, ki narašča. Ampak ni moč tanka. Nežna je, ampak odločna. Kako je že to? Kot voda počasi skalo gloda ob morju. Seveda se zdi skala bolj trdna in obstojna. Ampak voda ima to svojo pretočnost, nežnost, svežino. Lepoto.

In to čutim v sebi. Zares. Vedno bolj.

Ljubek sijoč srčkan srečen pisan pristen dan!

Cmok! Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi! Danes še bolj poslušajmo svoje srce. Lepo nam šepeta. Čisto nežno. Z vsem bitjem mu prisluhimo. Vodi nas k našim željam… slišiš?

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=VYhDxMkuSd8&t=0s

sreda, 17. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : I trust...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : I trust...: Hi my Beloved! I love this joy. I trust that it's inside me. I trust that I can be exactly as I am.     I appreciate be...

K A T E J A : I trust...


Hi my Beloved!

I love this joy. I trust that it's inside me. I trust that I can be exactly as I am.

  
I appreciate being here and writing.


I appreciate being in this lovely time. Well, what's the point, which moment is not cute? Today we are even more closely following our hearts. Totally. I made my day  so beautiful… With a flowering tree. What is this now?


I love my life. I enjoy it. Now it's even more time for me to be who I am. In fullness. Uh, what have I done?!


I feel my inside how it evolves, how it is becoming. Or what is more and more of what has always been. Or what it has become. I feel this momentum inside me. I feel the power that I've always been just here so that I can be who I am. For myself. Because I deserve the best life.


I feel like collecting these diamonds, or beads. Now they are becoming visible. They gathered in a necklace.


I am proud of myself with all my heart. I feel excellent. I feel royal.


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly
















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Zaupam...


Hej moje drage, moji dragi!

Rada imam to veselje. Zaupam, da je v meni. Zaupam, da sem lahko točno to, kot sem.


Cenim, da sem tukaj in da pišem.


Ponosna sem nase z vsem srcem. Počutim se odlično. Počutim se kraljevo. 


Cenim, da sem v tem lepem trenutku. Pa saj, kateri trenutek pa ni lep. Danes še bolj sledimo svojemu srcu. Čisto v polnosti. Kako sem si danes polepšala dan! S cvetočim drevesom. Kaj je zdaj to? 
Rada imam svoje življenje. Uživam v njem. Zdaj pa še je bolj čas, da sem res to, kdo sem. V polnosti. Uh, kaj sem si to naredila?


Čutim svojo notranjost kako se razvija, kako postaja. Ali kako je vedno bolj to, kar je vedno bila. Ali to, v kar je postala. Čutim ta zagon v sebi. Čutim to moč, da sem bila vedno samo zato tukaj, da sem lahko to, kdo sem. Zase. Ker si zaslužim lepo življenje.


Čutim, kot bi nabirala te diamantke, ali perle. Zdaj pa postajajo vidni. Zbrali so se v lepo ogrlico.


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Lovely violet!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Lovely violet!: Hi my Beloved! Today I am so proud of myself. It's good for me! The projects fly to me so easily. Well, now I feel even better. ...

K A T E J A : Lovely violet!

Hi my Beloved!

Today I am so proud of myself. It's good for me! The projects fly to me so easily.
  

Well, now I feel even better. I feel even better. I feel like in paradise. I know I came to write. That's so great for me. Always. I can write and enjoy a beautiful ambience. I can be exactly who I am.


Why should I look back? I have self-respect as well as love. It's not by chance that we have eyes in front! To look forward!!!


I love this curiosity. Joy in me.


I feel it grows. I feel like I trust. Everything will happen as it should. Everything is going to be exactly as it should.


I feel. I feel that I can trust even more.


I appreciate that I can be more myself. I feel I can be even more daring.

Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly
















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Ljubka vijolična…


Hej moje drage, moji dragi!

Danes sem tako ponosna nase. Dobro mi gre! Projekti mi kar letijo skupaj.

No in zdaj se počutim še boljše. Počutim se še boljše. Počutim se kot v raju. Saj vem, da sem prišla pisati. Ampak to mi je tako v veselje. Vedno. Lahko pa pišem in uživam v lepem ambientu. Lahko sem točno to, kdo sem.


Zakaj bi gledala nazaj. Malo samospoštovanja pa tudi imam. Ni naključno, da imamo oči spredaj! Samo naprej glejmo!

Rada ima to radovednost. Radost v meni.

Čutim, da raste. Čutim, da zaupam. Vse se bo zgodilo, kot se mora. Vse se dogaja točno tako, kot se mora.

Čutim. Čutim, da lahko še bolj zaupam.

Cenim, da sem še lahko bolj samosvoja. Čutim, da sem lahko še bolj drzna.


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.