ponedeljek, 15. april 2019

Toplina, ki me objema...

Rada imam take dneve. Sončne. Oblite z vsem sijajem. Če se že  začne dan tako, kako se bo šele nadaljeval. Kam v vse to vodi? Kam vse to gre? Ne vem.


Niti ni pomembno. Samo, da je zdaj vse dobro.

In če povem po resnici, kam mislim, da vodi, je še samo v več vsega. Več veselja. Več radosti. Več potovanj. Več igrivosti. Več uresničevanja. Tako sem zadovoljna, da imam vse tako umirjeno kreativno stran. No, da se vsak dan malo bolj uresničujem. Ali da sem vsak dan bolj pristna.

Jutri pa potovanje! Komaj čakam! Tako me osrečuje. Edino ne vem, ali bi koga vzela zraven ali ne?! Kaj bom? Rada raziskujem kraje po svoje. Kaj če bi šla kar sama? Malo solo potovanje. Solo je slovenska beseda?

Pač to no, ko sama pobegnem kam in potem raziskujem okoli! Božansko. Rada sem tukaj v tem lepem trenutku. In uživam v tem. V vseh pogledih.



Za kaj sem danes hvaležna? Definitivno za lepo cvetoči orhideji, za dober zajtrk in da lahko pišem. Pa da sem se dobro naspala. To me osrečuje.

Hvaležnost se kar razliva iz mojega srca navzven. Kar čutim jo, kako me objema ta toplina in se širi. To je prava milina.

Ljubek sijoč srečne srčkan dan! Pa še pisan naj bo!

Cmok! Objem!
















P.S.: Poslušajmo svoje srce. Kam nas vodi danes? Srce je naš kompas. Tako rada poslušam sinfonijo, ples življenja skozi mene.

P.P.S.: Navdih v video obliki... https://youtu.be/wMRYEpzCT_E

Ni komentarjev:

Objavite komentar