sobota, 17. november 2018

Lahkotno, sem kdo sem...

Ne more biti težko poslušati svojega srca, če je to ednini kompas. Kako lahko drugim kakorkoli pomagam? V bistvu jim nočem pomagati. Vsak ima tak kompas v sebi. Samo želim pokazati z vzgledom, da se da. Želim pokazati, s prstom, Na luno. Poglej kako lepa luna je na nebu! Polna! Ne morem pa jaz biti njihova luna. Vsak ima svoje srce in čas je, da mu prisluhnem. Vsak pa ima svoj čas.

Kako sem vesela zase! Kako sem vesela, da sem tako lahkotno tukaj kot sem! Polna sem navdušenja in komaj čakam, da grem naprej na potovanje. Čeprav mi je tukaj čisto všeč! V polnosti. Rada imam svoje življenje! Ker mi je všeč tukaj. Všeč mi je, da sem lahko samosvoja.

Res imam rada svoje življenje. V polnosti. Zdaj!

Čarobno je! Vse se zlaga, kot se bi naj. Cenim ta trenutek, ko se mi je osvetlila pot srca. Čas je! Vem, da je čas.

Kaj ni lepšega, da se izražam v polnosti. Sem, kar sem. In sem lahko točno to, kar sem. Dragocenost. Lepota. Sijaj. Srčnost! Kako uživam tukaj v tem trenutku. Čas je, da sem lahko to, kar sem. Nič mi tega ne more preprečiti. Samo jaz sama. Svet zunaj je, kot je. Jaz pa sem, kot sem. Sijaj! Srčnost. Lepota. To mi toliko pomeni.

Prej sem videla slogan ene tiskarne. Tiskamo vse, razen denarja. Kako zabavno! Všeč mi je njihov humor in lahkotnost. Niti pomislila nisem, da bi si ga dala kar natisniti…

Krilo je tako lepo. Bilo je darilo od sestre. Umetno usnje. Vijolične barve. Pastelno. Kombinirala sem ga s pastelno svetlo modro. Lepo. Ljubko. Čarobno. Mislim, da je čas. Zase. Zame! Za mojo ustvarjalnost!

Tukaj, kjer sem, imajo tako udobne sedežne! Celo dve! Ali celo mogoče tri. Tako udobno je, kot v moji dnevni sobi. Razen doma, je doma! Imajo celo knjige! Našla sem vegetarijanske jedi! To pa si želim pogledati. Drugič. Danes bi samo rada pisala!

Ljubek sijoč dan!

Cmok! Objem!












P.S.: Življenje je zate! Na tvoji strani!

petek, 16. november 2018

K A T E J A : It feels good!


Hi my Beloved!

Today is your day of accepting yourself, living through authenticity ... fullness, heartfelt.


Trail of the ship. It's interesting that this reminded me of my life. How many times do I look too closely? It has long since disappeared, but I still amazed it with remembrance. Why? Why am I doing this?

New islands are waiting for me. Just like today literally. Vis.


I give to myself today, and even in life, a little more pleasure and happiness and nice moments. I'm worth it. No sense of guilt. I do not need to pay them anyway, or work for them. Nothing. I accept them as a gift. So, from the heart.


As for the partner, I trust that right will come at the right time. But in the meantime I can be extremely happy and genuine. Then I'm attracting someone like that. What I'm looking for is looking for me. I know. I trust.


Sometimes the day comes when your hair is free. And besides, the wind helps them. But I love those days too. Wind in the hair. I like messy hair. It feels good sometimes!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Tako dobro!


Hej moje drage, moji dragi!

Danes je tvoj dan sprejemanja sebe, življenja skozi pristnost... polnost, srčnost.


Sled ladje na morju… Ni zanimivo, da me je to spominjalo na moje življenje. Kolikokrat preveč gledam v sled? Že davno je izginila, pa še jo obujam s spominjanjem. Zakaj? Zakaj si to delam?

Čakajo me novi otoki. Tako kot danes dobesedno. Vis.


Dovoljujem si danes in na sploh v življenju malo več užitka in srečnosti in lepih trenutkov. Vredna sem jih. Brez občutka krivde. Ne rabim jih nikakor plačati, se oddolžiti za njih. Nič. Sprejem jih kot darilo. Tako, iz srca.

Glede partnerja pa zaupam, da bo prišel pravi ob pravem času. Vmes pa sem lahko neznansko srečna in pristna. Potem privlačim nekoga ravno takega. Kar iščem, išče mene. Vem. Zaupam.

Včasih pride dan, ko lasje živijo svobodo. Zraven pa še jim pomaga veter. Ampak obožujem tudi take dneve. Veter v laseh. Rada imam razmršene lase. Kdaj prav prija!


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Pljusk navdušenja! Sončno!

Kavarna Avenija, Maribor
Ne morem verjeti, kako drugače se počutim, ko sem se lepo uredila, ko sem se lepo "porihtala" in si oblekla čisto novo kombinacijo. Čisto svežo in nepričakovano. Tukaj je tako lepo v tej kavarni. Rada sem tukaj in se odlično počutim. Kako vredu mi je, ko sem si vzela čas zase. Rada imam to vzdušje. Rada imam čas zase.

Spet me vleče na potovanje. Kam? Bomo videli. V kako lepo mestece. Blizu? Daleč? Bomo videli. Kaj pa kake planine? Ne zdaj visokogorje. Tako. Za sprehajat. Menina? Uh, to bi bilo. Samo, da dobim urnik. Plan. Potem pa si razporedim po svoje.

Tako rada imam vodo. Čas je tudi mogoče za kakšne toplice.

Samo to bi rada napisala, da je tukaj ful lepo. Tako lepe bele stolčke imajo s pinki puheci na njih. Super ljubko. Z lepo belo mizico. To mi je všeč. Pa še to je, da imam tako lep razgled. Zunaj piha veter in tako lepo pihlja vse naokoli. Liste nosi vsepovsod okoli. Tako lepo živo oranžno zlato rumene barve so. Plešejo v vetru. Rada imam to. Rada imam jesen. Rada sem tukaj.

Zdaj je počasi čas, da si naročim kavo. Ampak vegansko. Vsepovsod vprašam, če imajo mogoče kako drugo mleko, kot kravje, zdaj pa imam za vsak slučaj kar moje riževo z lešnikom zraven. Sem že odkrila dve kavarni, ki imata riževo mleko. Božansko! Tako se dela! To pa je napredno! Zdaj že vem, kam ne rabim mojega posebnega dodatka zraven nositi!

Kako rada klepetam s sestro! To pa mi je tako zdravilno za dušo! Božansko! Dala mi je navdih za film, in komaj čakam, da ga grem gledati! Super božansko!

Kako sem vesela, da sem se osredotočila na naslednje projekte. Kako bajno zanimivo. Komaj čakam, da pošljem ponudbo naprej! To pa je življenje!

Polna sem navdiha in sem res tako srečna, da ne morem povedati! Navdušena.

Pristen zadovoljen čaroben srečen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Sem srečna, taka kot sem. Navdih za druge, da poslušajo svoje srce in hodijo po srčni poti! kam tebe vodi srce danes?

četrtek, 15. november 2018

Odkritje...

Kako imam rada svoje življenje! Tako super mi je bilo in še mi je! Odkrila sem spet novo kavarnico z riževim mlekom! To je tako redko tukaj v mojem ljubem mestu! Ampak ta kavarna ima razgled. Ne samo to! Ima vsepovsod mačke! Kako božansko vzdušje! Najlepše pa mi je dobra glasba in še nekaj! reče se ji Mačka! Pa še to piše na sladkorju! We LOVE you too! Če pa to ni več kot lepo!

Res sem rada tukaj, sploh, ker je ob reki. Danes dežuje in smo vsi notri. Drugače pa imajo zunaj tako lepe stolčke in fotelje. Rada pridem sem. Sploh s sestro! Obe imava radi mačke in Mačko!

Kako mi je fajn, da sem se povabila na kavo. Prav je, da vsak dan malo uživam. Ščepec po ščepec. Malo po malo! Čas je, da počasi grem naprej.

Ni še mi za iti, ker zunaj dežuje. Pa tako dobra glasba je.

Kako si lahko danes ustvarjam bolj praznično in lepo življenje? S kopeljo. Pa svečkami. Pa dobro glasbo! Pa komaj čakam, da pridem domov in si skuham kaj dobrega. Komaj čakam!

Kako si danes ustvarjam bolj poetično življenje? Danes je moj dan! Čisto zase! To imam tako rada! Rada imam to barvitost in pisanost, ki jo dajem dnevu. Rada ima to ljubko življenje v polnosti in pristnosti. Danes je ta dan! Čisto moj! Kaj če bi brala kako dobro knjigo ali revijo? Tisto z morja, ki še je nisem imela časa niti pipniti prav. Zdaj pa imam priložnost. Deževni dnevi so pravi za to!

Ljubek pisan pristen kičasto lep dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Poslušam svoje srce in sem zadovoljna, da imam tako lepo življenje. Ustvarjam si poetično življenje danes! Nič ni bolj pomembno, kot da se počutim dobro!


sreda, 14. november 2018

K A T E J A : Lines...


Hi my Beloved!

Tomorrow is a new day! Really. And I know, that I can hardly wait, and it can hardly wait for me!


Today is a new beginning. But fresh ...



How I like the sea. Really. I love it.


So I'm here right now! The purpose is to live as true a life as possible. I see others to realize themselves, too. That's it! My happiness is just inspiration!


Life is magical, all the magic is happening for me ...


Life is a joyful journey or nothing! Life is a bold adventure or nothing!


Lines in all colors. Everything is connected! But the most important is comfort. For a walk. I love autumn days! They're so warm. I have the feeling that the sea has followed me home. In my lovely city.

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Črte…


Hej moje drage, moji dragi!

Jutri je nov dan! Res. In vem, da me komaj čaka, tako kot komaj jaz čakam njega!

Danes je nov začetek. Ali svež...


Kako rada imam morje. Res. Obožujem.
Tako pa sem zdaj tukaj! Namen je, da živim čimbolj pristno življenje in sem vzgleda drugim, da uresničujejo sebe. To je to! Moja srečnost je samo navdih!

Življenje je čarobno, vse čara zame...

Življenje je radostno potovanje ali nič! Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

Črte v vseh barvah. Vse se povezuje! Najbolj pomembno pa je udobje. Za sprehod. Rada imam jesenske dneve! Tako so še topli. Imam občutek, da mi je morje sledilo domov. V moje ljubo mesto.

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

 













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Šopek je prišel nazaj!

Kako sem srečna! Dobila sem šopek nazaj! Včeraj smo praznovali na ladjici in sem šopek tam pozabila. Tako je po mojem okusu. Vse je skupaj zmešano! Vrtnice, pa majhne vrtnice, pa zelenje in zelene rožice, pa drobni roza cvetovi, pa beli, pa ono belo, šlajer, pa marjetke z vijolično roza obrobo, tako lepo je narejen šopek! Čisto zame je narejen z ljubeznijo. Čisto po mojem okusu! Ljubek in pisan in enobarven obenem! Rada imam tako ljubko mešanico vsega. Lepo življenje imam! Točno tako kot ta ljubek šopek. Eni cvetovi so odprti, drugi zaprti, eno so velike vrtnice. Res je lep!

Tako sem bila v zaletu z odhoda z ladjice in vsega, da sem ga pozabila za mojim hrbtom. Potem smo še šli naprej in sem vozila. Kar naenkrat sem glasno zavzdihnila! Šopek! Pozabila sem ga na ladjici. Bom potem šla nazaj.

Ni bilo ne ladjice, ne šopka! Nič! Sem jo potem daleč doli v zalivu videla, da pluje. Nisem imela časa, da bi jo čakala, praznovanje se je nadaljevalo! Nič! Bom poklicala! V drugo so se javili! Seveda so mi za z veseljem prihranili. Danes sem si šla po njega!

Kako je lep! Božanski šopek! Rada imam svoje življenje!

Ljubko je in še bolj si ga tako ustvarjam!

Res imam srečo, da imam tako srčne in srečne ljudi okoli sebe!

Zdaj pa tako lepo naprej. Po svoje. Točno tako, kot si želim naprej ustvarjati. Bom sigurno objavila slike s šopkom. To je sama čista lepota.

Ljubek pustolovski dan poln ljubezni (saj vemo, kje se vse začne...)!

Cmok! Objem!













P.S.: Poslušam svoje srce, sem srečna in sem navdih drugim za srečo. Vsak zmore! Tudi ti! Poslušajmo sovje srce! Danes! To sem včasih rada poslušala, pa sem jo včeraj slišala... Liam Payne, Rita Ora - For You (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

torek, 13. november 2018

Split... spet kdaj pridem...

Kako sem zadovoljna! Srečna! Čisto navdušena! vznesena! Polna upanja! Rada imam svoje življenje!

Saj vem, da je že davno od oktobra, že čisto mimo! Pa smo še kar malo praznovali. Seveda moj rojstni dan! Rada imam tako unikatno praznovanje. Najbolj pomembno pa mi je bilo, da sem bila z mojimi najdražjimi. To mi pa toliko pomeni, da so si vzeli čas.

Zadovoljna sem, da smo se tako zabavali in vse tako prijetno doživljali in je bilo izjemno fajn.

To mi pa toliko pomeni, da smo res imeli čas, da smo se tako z lahkoto in sproščeno povezali še bolj.
Super mi je bilo! Še enkrat hvala!

Najlepše pa je priti s potovanja domov. Moja velika postelja. Vse zunaj je v tako lepih jesenskih barvah. Zdi se mi kot čisto nepredstavljivo noro doživetje! Včeraj še na ladji za Vis, danes pa že praznovanje z mojimi. Vse je mogoče in tako sem srečna, da sem vse to doživela.

Potem pa to razlaganje zgodb. Počutim se odlično in sem tako ponosna nase, da sem si uresničila to potovanje. Počutim se kar bolj bogato.

Zdaj pa luksuz doma naprej! Zajtrk! Spila sem že moj zeleni sok! Včeraj sem našla najboljše riževo mleko z okusom lešnika, ki ga tako obožujem! Super! Uh, kako si bom spenila za kavico! To bo božansko! Uresničitev mojih sanj za zajtrk!

Ljubek sijoč sončen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok, objem!













P.S.: Iskreno hodim po svoji poti srca in sem navdih, da je srce tvoj kompas. Tako je! Slučajno sem slišala to pesem... Ed Sheeran - Perfect (https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g)

ponedeljek, 12. november 2018

K A T E J A : A swan...


Hi my Beloved!

Life is yours! Enjoy your journey!



It was nice! Royal. It's really a luxury. Travel by boat. The islands were seen in the background. Smaller, bigger. Perfection. I know. The sea is perfect for me.



Tomorrow is a new adventure! It's time!


This is perfection!


I appreciate that I'm happy.


Gray sky. Gray clothes. All this enriches the colorful jacket. My beautiful swan bag is my favorite! It has such a beautiful beak that matches the colors on the jacket! I love my life. Authenticity.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Labod...


Hej moje drage, moji dragi!

Življenje je tvoje! Uživaj potovanje!

Prav lepo je bilo! Kraljevsko. Res pravo razkošje. Potovanje z ladjo. Otočki so se videli v ozadju. Manjši, večji. Popolnost. Vem. Morje je zame popolnost.


Jutri pa nova pustolovščina! Čas je!

Kaj ni to popolnost!

Cenim, da sem zadovoljna.


Sivo nebo. Siva oblačila. Vse skupaj pa popestri barvita jakna. Najljubša pa mi je torbica za labodom! Ima tako lep kljunček, ki se ujema z barvami na jakni! Rada imam svoje življenje. Pristnost.

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.