petek, 16. november 2018

Pljusk navdušenja! Sončno!

Kavarna Avenija, Maribor
Ne morem verjeti, kako drugače se počutim, ko sem se lepo uredila, ko sem se lepo "porihtala" in si oblekla čisto novo kombinacijo. Čisto svežo in nepričakovano. Tukaj je tako lepo v tej kavarni. Rada sem tukaj in se odlično počutim. Kako vredu mi je, ko sem si vzela čas zase. Rada imam to vzdušje. Rada imam čas zase.

Spet me vleče na potovanje. Kam? Bomo videli. V kako lepo mestece. Blizu? Daleč? Bomo videli. Kaj pa kake planine? Ne zdaj visokogorje. Tako. Za sprehajat. Menina? Uh, to bi bilo. Samo, da dobim urnik. Plan. Potem pa si razporedim po svoje.

Tako rada imam vodo. Čas je tudi mogoče za kakšne toplice.

Samo to bi rada napisala, da je tukaj ful lepo. Tako lepe bele stolčke imajo s pinki puheci na njih. Super ljubko. Z lepo belo mizico. To mi je všeč. Pa še to je, da imam tako lep razgled. Zunaj piha veter in tako lepo pihlja vse naokoli. Liste nosi vsepovsod okoli. Tako lepo živo oranžno zlato rumene barve so. Plešejo v vetru. Rada imam to. Rada imam jesen. Rada sem tukaj.

Zdaj je počasi čas, da si naročim kavo. Ampak vegansko. Vsepovsod vprašam, če imajo mogoče kako drugo mleko, kot kravje, zdaj pa imam za vsak slučaj kar moje riževo z lešnikom zraven. Sem že odkrila dve kavarni, ki imata riževo mleko. Božansko! Tako se dela! To pa je napredno! Zdaj že vem, kam ne rabim mojega posebnega dodatka zraven nositi!

Kako rada klepetam s sestro! To pa mi je tako zdravilno za dušo! Božansko! Dala mi je navdih za film, in komaj čakam, da ga grem gledati! Super božansko!

Kako sem vesela, da sem se osredotočila na naslednje projekte. Kako bajno zanimivo. Komaj čakam, da pošljem ponudbo naprej! To pa je življenje!

Polna sem navdiha in sem res tako srečna, da ne morem povedati! Navdušena.

Pristen zadovoljen čaroben srečen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Sem srečna, taka kot sem. Navdih za druge, da poslušajo svoje srce in hodijo po srčni poti! kam tebe vodi srce danes?

Ni komentarjev:

Objavite komentar