sreda, 14. november 2018

Šopek je prišel nazaj!

Kako sem srečna! Dobila sem šopek nazaj! Včeraj smo praznovali na ladjici in sem šopek tam pozabila. Tako je po mojem okusu. Vse je skupaj zmešano! Vrtnice, pa majhne vrtnice, pa zelenje in zelene rožice, pa drobni roza cvetovi, pa beli, pa ono belo, šlajer, pa marjetke z vijolično roza obrobo, tako lepo je narejen šopek! Čisto zame je narejen z ljubeznijo. Čisto po mojem okusu! Ljubek in pisan in enobarven obenem! Rada imam tako ljubko mešanico vsega. Lepo življenje imam! Točno tako kot ta ljubek šopek. Eni cvetovi so odprti, drugi zaprti, eno so velike vrtnice. Res je lep!

Tako sem bila v zaletu z odhoda z ladjice in vsega, da sem ga pozabila za mojim hrbtom. Potem smo še šli naprej in sem vozila. Kar naenkrat sem glasno zavzdihnila! Šopek! Pozabila sem ga na ladjici. Bom potem šla nazaj.

Ni bilo ne ladjice, ne šopka! Nič! Sem jo potem daleč doli v zalivu videla, da pluje. Nisem imela časa, da bi jo čakala, praznovanje se je nadaljevalo! Nič! Bom poklicala! V drugo so se javili! Seveda so mi za z veseljem prihranili. Danes sem si šla po njega!

Kako je lep! Božanski šopek! Rada imam svoje življenje!

Ljubko je in še bolj si ga tako ustvarjam!

Res imam srečo, da imam tako srčne in srečne ljudi okoli sebe!

Zdaj pa tako lepo naprej. Po svoje. Točno tako, kot si želim naprej ustvarjati. Bom sigurno objavila slike s šopkom. To je sama čista lepota.

Ljubek pustolovski dan poln ljubezni (saj vemo, kje se vse začne...)!

Cmok! Objem!













P.S.: Poslušam svoje srce, sem srečna in sem navdih drugim za srečo. Vsak zmore! Tudi ti! Poslušajmo sovje srce! Danes! To sem včasih rada poslušala, pa sem jo včeraj slišala... Liam Payne, Rita Ora - For You (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar