sobota, 8. september 2018

Glavo gor!!!

Danes sem poslušala, kako je pomembna drža. Kako se držijo depresivni ljudje, kako govorijo, kam gledajo? Ramena dol. Govor počasen. Oči povešene dol. Vse je dol in tako je tudi počutje.

Potem.

Poskusimo se tako postaviti. Potem pa se nasmejmo. Popravimo ramena in hrbtenico. Dvignimo glavo. Pogled usmerimo gor. Govorimo navdušeno in hitro. Čisto drug občutek.

Deluje. Sama sem preizkusila! Gibanje me dviguje. Moje razpoloženje. Ne gre skupaj vitalnost in slabo počutje. Vsaj sprehod. Vsaj joga. Vsaj jutranje potegovanje mišic. Vsaj nekaj.

Na morju nisem mogla nositi zapestnice, ker ni vodoodporna. Mogoče je. Nisem je želela spraviti preko meje, da bi zarjavela… To je zapestnica, ki mi šteje korake. Prej mi je vsak dan uspelo. Mogoče tudi na morju. Samo, da sem tam verjetno več plavala. (Še ne narediš deset tisoč korakov dnevno!? Kaj še čakaš!? Gremo!!! Korakajmo!!!)

Kako pa se lahko zdaj doma še več gibljem? To mi prav poživi kri. Kolesarjenje tako obožujem. Ni ga lahkotnejšega gibanja.

Spet sem si naročila knjigo. Komaj čakam, da bo prispela. To pa me tako razveseli!!!

Moj namen je, da pokažem ljudem z vzgledom, da so lahko srečni danes in bolj, ko se fokusiramo na to, kar nas osrečuje, bolj smo lahko pristni in srečni. Naj privlačim ljudi, ki tudi želijo živeti srčno pristno življenje. S ščepcem zabavnosti in lahkotnosti.

Danes sem spoznala, da je življenje lahko zabavno, če se tako odločim. Lahko se odločim tudi drugače. Vseeno pa mi je bolj všeč taka verzija. Lahkotna in zabavna.

Ljubek dan poln srčnosti in lahkotnosti!!!

Cmok! Cmok!!!!









P.S.: Poslušajmo svoje srce!!! Ti si luč!!! India.Arie "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)

petek, 7. september 2018

K A T E J A : Cats!!!

Hi my Beloved!

Everything that's really true is simple. Authenticity. Love. Happiness. Expression. I am what I am.



Simply with a pinch of courage.


Whatever others do, whatever they are, doesn’t affect me and my happiness. They can be happy or unhappy as they wish. That's right! But I can be happy or unhappy how much I want! How do I decide! They have no influence. That's what they are and can be, all they want to be. I'm free.


My happiness is just mine.


Just my responsibility. Satisfaction. Happiness. Lovely. Unique. Expression.


I adore cats! Everywhere! How beautiful graffiti is in the vicinity of my home!!! Crazy good! The dress is more autumn colors. So comfortable and light. I love it. I generally like dresses. Only dress and shoes and I'm already to go out! Perfect. Simple!


Life loves you!

Love with all your heart!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!


**

SLO: K A T E J A : Mačke!!!


Hej moje drage, moji dragi!

Vse kar je čisto res, je enostavno. Pristnost. Ljubezen. Sreča. Izraznost. Sem, kar sem.


Enostavno s ščepcem poguma.

Karkoli drugi delajo, karkoli drugi so, ne vpliva name in na mojo srečo. Oni so lahko srečni ali nesrečni koliko želijo. Tako je! Jaz pa sem lahko srečna ali nesrečna koliko si želim! Kako se odločim. Nimajo vpliva. Samo to so, kar so in lahko so vse, kar si želijo biti. Svobodna sem.
Moja sreča pa je samo moja. 

Samo moja odgovornost. Zadovoljstvo. Srečnost. Srčnost. Unikatnost. Izraznost.

Kako obožujem mačke! Vsepovsod! Kako lep grafit čisto v bližini mojega doma!!! Noro dobro! Obleka je bolj jesenski barv. Tako udobna in lahkotna. Rada jo imam. Na splošno imam rada obleke. Samo obleka in čevlji in sem že urejena kot iz škatlice! Popolno. Enostavno!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Razkošje...

Zakaj tako hitro mine, ko je super? Saj vem. Imam še čas! Še sem tukaj. Ampak ti dnevi tako hitro minejo. Polzijo mi iz rok. Ampak vem. Dobro so izkoriščeni. Uživam.

Uživam morje. Uživam plavanje. Uživam raziskovanje. Tudi dna morja. Toliko lepih ribic je priplavalo mimo! Cela jata. Ali manjša jata večjih. Bile so tudi tri, ki so čepele skupaj, kot bi pile kavo. Pa sva prišla blizu in so kar izginile vsaka v svojo votlino.

Nekatere pa so tako družabne. Kar plavale so ob meni. Ali okoli mene, ko sem počivala. Tudi na kar globoko vodo. Tako je čista! Daleč zunaj se je videlo na dno! Pesek spodaj.

Najlepše pa je bilo včeraj, ko sem gledala sončni zahod. Pa saj ne morem reči, da je bilo najlepše. Bolj se mi vse zdi kot ogrlica neprecenljivih biserov, ki smo jih doživeli skupaj. Tako dragocena. Polno lepih doživetih trenutkov.

Ampak sončni zahod! V morje! Tako ljubko! Tako popolno! Rada imam to! Prav obožujem! Zdaj znam to še bolj ceniti. Vmes, ker smo bili na taki razgledni točki, so leteli čisto blizu mene galebi. Če bi iztegnila roko, bi se jih lahko dotaknila. Kako so lepi!

Ljubek pristen srčen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Pljusk ljubezni z morja. Življenje je tako čarobno. Zabavno! Bon Jovi - Bed Of Roses (https://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q)

četrtek, 6. september 2018

Val odnaša...

Cenim, da mi je navdih tako dostopen. Tako rada poslušam Waynea Dyerja. Odgovarja mi na vsa vprašanja sproti in me navdihuje, da živim polno in srečno življenje zdaj. Rada imam njegov pogled na svet. Tukaj sem, da uresničim svoje poslanstvo. Kaj je to? Življenje je kot umetnina, zakaj je ne bi kreirali po svoje? Samo to mi daje občutek izpolnjenosti. Samosvoja sem in tako je edino prav. Tako kot vsi drugi. Drugačnost je pestrost.

Kaj nastaja danes? Sem pristna? Slikam s svojimi barvami dan? Ustvarjam življenje, kot si ga želim? Me že vleče slikanje. Pesmi. Poetičnost. Vedenje, da je že vse to v meni. Samo čaka, da se uresniči. Sem slika v nastajanju. Umetnina. Mojstrovina.

Je že uresničeno. Vse ob pravem času in kraju. Zaupam.

Kdo mi je vzornik? Kdo mi živi življenje, kot si ga želim sama živeti? To še bom raziskala.

Če bi lahko živela kakorkoli si želim, kako bi živela?

Pogrešam morje. Saj vem. Kmalu spet pridem. Včeraj mi je Antony William naredil take »lušte«. Spet. Kot da si že sama ne želim dovolj.

Tako lepo je govoril o morju. Vsi imamo notranje rane. Večje ali manjše. Vsak val odnese košček njih. Čisti nas. Pa pride spet sveži val. Čist. Prinese čistost, odnese umazano. Saj ni umazano. Del nas je. To je tudi človeškost. Razočaranja. Bolečine. Stari vzorci. Vse. To samo val odnaša in prinaša sveže. Kako rada sem samo sedela pri morju in poslušala valovanje. Božansko! Če bi to vedela že prej, bi še bolj uživala!

Ljubek sijoč pristen kičasto barvit dan!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Živimo polno in pristno, vsak dan, zdaj, z lahkoto vnašamo več srečnosti v svoj vsakdanjik. Svoje darove delimo z drugimi, tako smo navdih, da so drugi lahko to, kar so, v polnosti.

sreda, 5. september 2018

K A T E J A : Now!!!


Hi my Beloved!

Now, something else! Yeah, now!

  
Clap!

Now yes!


When!?

Yesterday!?

Too late! It's past. The point of power is now!

Right!


Now it's my power! Now I have the strength to follow my inspiration. Now I have the power to follow authenticity and creativity in me. It's all right now. What was, it was. Over. Obsolete. Now is the time of action, connection, friendship...


I know. Again white. Skirt. Jeans skirt. (I admit that I later cut it off and I love to wear it now even more...) A shirt that has a lovely detail. During the summer, natural materials are always preferred. Well, not just in the summer.


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Zdaj!


Hej moje drage, moji dragi!

Zdaj pa nekaj drugega! Ja zdaj!


Plosk!

Zdaj ja!

Kdaj pa!?

Včeraj!?

Prepozno! Je že mimo. Točka moči je zdaj!

Točno!


Zdaj je moja moč! Zdaj imam moč, da sledim svojim trenutkom navdih. Zdaj imam moč, da sledim pristnosti in ustvarjalnosti v meni. Vse je zdaj. Kar je bilo, je bilo. Mimo. Zastarelo. Zdaj je čas akcije, povezanosti, prijateljstva…

Vem. Spet belo. Krilo. Jeans krilo. (Priznam, da sem ga pozneje odrezala in ga zdaj še raje nosim...) Srajčka, ki ima ob stani tako ljubko za zavezati. In seveda na rokavih tudi. V času poletja vedno zamagajo naravni materiali. Pa saj ne samo poleti.  

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
 












P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Prija sonce...

Kako mi prija biti na soncu. Zadnji čas je že, da delam še bolj kar mi resnično narekuj moje srce.

Potem seveda veliko delam, ampak vsaj to, kar me veseli. To pa zares ni delo, ampak razvijanje sebe in svojega zavedanja. Moja vibracija srca se odpira skozi potovanja. Tako kot zdaj. Vem. Morje. Sonce. Peščena plaža. Valovanje v daljavi in čisto blizu. Šumenje valov. Dobra glasba. Your song, Rita Ora. Kako mi je všeč. Borov gozdiček. Senca.

Vedno znova berem. Enako. Podobno. Različni avtorji. Avtorice. Vedno enaka tema. Srce je močna vibracija. Delaj, kar ti narekuj srce. Poslušaj svoje srce. Deluj iz srca.

Kje še ne delujem iz srca? Kdaj še ga ne poslušam? Zakaj še odlašam s tem? Kje še odlašam s svojim srcem?

Kaj bo v resnici pomembno na koncu življenja? Samo pristnost. Srčnost. Sreča. Deljenje čudovitih trenutkov z drugimi. Saj ne samo srečnih. Ampak bolj srečnih.

Kaj pa je meni pomembno?

Ustvarjalnost.

Pristnost.

Kreativnost. No, saj to je ustvarjalnost. Svežina. Da sem lahko to, kar sem. Zdaj. Slikam. Pišem.

Ljubek srčen kičasto barvit dan!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Danes je tvoj dan! Rita Ora - Your Song (https://www.youtube.com/watch?v=RsELrcVNzG0)




torek, 4. september 2018

Mistična lepota...

Nekaj lepega je tukaj na morju. Čisto čarobnega. Niti ne skoraj. Samo je. Neka mistična pretočnost. Lepota.

Tako mi je fajn, da uživam v tem trenutku. V tem času. Pod slamnatimi dežnikeci. V senci borovca. Ob morju. Čisto ob morju. S pogledom na odprto morje. Čutim to svobodo, ki se odpira. Širi se. V polnosti.

Čas je za užitek. Za mir. Za počasnost in ležernost. Čas je za uravnovešanje. Čas je za sedenje v senci. Plavanje. In spet sedenje v senci. in spet plavanje. In senca.

Zdaj pa je tisti moj najljubši trenutek. Sedenje v senci borov in pisanje. Seveda spada zraven ledena kava. Najboljša, kar sem jih pila. Z božanskim sladoledom. Smetano. Posipano s čokoladnimi mrvicami.

Najlepše pa je, da imam pogled na morje. To pa mi je tako v veselje. Ta modrina, ki postaja vedno bolj temna ob črti obzorja. V ozadju pa majhni otočki. Pogled na polotok z bori. Peščena plaža.
Sem sva prišla s kolesi. Tako še je najbolj hitro in lahko prideva čisto do plaže.

Lepo je tukaj biti. Samo opazovati. Ptički pojejo nad mano v krošnji.

Lepo je uživat v tem dragocenem trenutku, ko res lahko sem, kar mi pravi srce.

Zakaj ga ne bi bolj poslušala?

Ljubek srčen pristen kičast dan!









P.S.: Življenje te objema s svojo ljubeznijo! 

ponedeljek, 3. september 2018

K A T E J A : The sea and sunsets...


Hi my Beloved!

I understand! First I do what I have chosen. Then, I'm doing what I'm looking forward to. Then just every day I do more of what makes me happy.



I know. Sometimes I get to know great things that are simple. There is nothing going on outside. Do not burst the firework. I can’t hear the angel choir. But in my heart, I feel that it matters to me. I feel that this is something that changes my life.


Hey, I wanted to write something. You are the star of your life. You're number one.


My determination is to shine in all my bliss, every day more.

My happiness and I am more important. You can do whatever you want. Me too. And I want to be happy and to express myself even more what I am. In the fullness. I listen to my heart. Because I can, and because I allow it myself!


I love sunsets! Especially at sea! Waves! The noise of the sea! I love long walks by the beach. I'm dressed as lightly and naturally as possible. Nothing is more important than just being as close as possible to the sea.

Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!


**

SLO: K A T E J A : Dovolj!

Hej moje drage, moji dragi!

Razumem! Najprej delam, kar sem izbrala. Potem pa zraven delam, kar me veseli. Potem pa samo vsak dan delam več tega, kar me veseli.

Vem. Včasih spoznam velike stvari, ki so enostavne. Nič se na zunaj ne spremeni. Ne razpoči se ognjemet. Ne slišim angelskega zbora. Ampak v srcu čutim, da mi je to pomembno. Čutim, da je to nekaj, kar mi spreminja življenje.



Hej, nekaj sem želena napisati. Ti si zvezda svojega življenja. Ti si številka ena.

Moja določitev je, da sijem v vsem svojem sijaju, vsak dan bolj.

Moja sreča in jaz sem bolj pomembna. Lahko si karkoli si želiš. Jaz pa tudi. In želim si biti srečna in še bolj izražati to, kar sem. V polnosti. Poslušam svoje srce. Ker lahko in ker si sama to dovoljujem!

Obožujem sončne zahode! Posebej na morju! Valovanje! Šumenje morja! Rada imam dolge sprehode ob plaži. Oblečena pa sem čimbolj lahkotno in naravno. Nič ni bolj pomebno, kot samo, da sem čim bliže morju.

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!