petek, 7. september 2018

Razkošje...

Zakaj tako hitro mine, ko je super? Saj vem. Imam še čas! Še sem tukaj. Ampak ti dnevi tako hitro minejo. Polzijo mi iz rok. Ampak vem. Dobro so izkoriščeni. Uživam.

Uživam morje. Uživam plavanje. Uživam raziskovanje. Tudi dna morja. Toliko lepih ribic je priplavalo mimo! Cela jata. Ali manjša jata večjih. Bile so tudi tri, ki so čepele skupaj, kot bi pile kavo. Pa sva prišla blizu in so kar izginile vsaka v svojo votlino.

Nekatere pa so tako družabne. Kar plavale so ob meni. Ali okoli mene, ko sem počivala. Tudi na kar globoko vodo. Tako je čista! Daleč zunaj se je videlo na dno! Pesek spodaj.

Najlepše pa je bilo včeraj, ko sem gledala sončni zahod. Pa saj ne morem reči, da je bilo najlepše. Bolj se mi vse zdi kot ogrlica neprecenljivih biserov, ki smo jih doživeli skupaj. Tako dragocena. Polno lepih doživetih trenutkov.

Ampak sončni zahod! V morje! Tako ljubko! Tako popolno! Rada imam to! Prav obožujem! Zdaj znam to še bolj ceniti. Vmes, ker smo bili na taki razgledni točki, so leteli čisto blizu mene galebi. Če bi iztegnila roko, bi se jih lahko dotaknila. Kako so lepi!

Ljubek pristen srčen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Pljusk ljubezni z morja. Življenje je tako čarobno. Zabavno! Bon Jovi - Bed Of Roses (https://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q)

Ni komentarjev:

Objavite komentar