sobota, 8. september 2018

Glavo gor!!!

Danes sem poslušala, kako je pomembna drža. Kako se držijo depresivni ljudje, kako govorijo, kam gledajo? Ramena dol. Govor počasen. Oči povešene dol. Vse je dol in tako je tudi počutje.

Potem.

Poskusimo se tako postaviti. Potem pa se nasmejmo. Popravimo ramena in hrbtenico. Dvignimo glavo. Pogled usmerimo gor. Govorimo navdušeno in hitro. Čisto drug občutek.

Deluje. Sama sem preizkusila! Gibanje me dviguje. Moje razpoloženje. Ne gre skupaj vitalnost in slabo počutje. Vsaj sprehod. Vsaj joga. Vsaj jutranje potegovanje mišic. Vsaj nekaj.

Na morju nisem mogla nositi zapestnice, ker ni vodoodporna. Mogoče je. Nisem je želela spraviti preko meje, da bi zarjavela… To je zapestnica, ki mi šteje korake. Prej mi je vsak dan uspelo. Mogoče tudi na morju. Samo, da sem tam verjetno več plavala. (Še ne narediš deset tisoč korakov dnevno!? Kaj še čakaš!? Gremo!!! Korakajmo!!!)

Kako pa se lahko zdaj doma še več gibljem? To mi prav poživi kri. Kolesarjenje tako obožujem. Ni ga lahkotnejšega gibanja.

Spet sem si naročila knjigo. Komaj čakam, da bo prispela. To pa me tako razveseli!!!

Moj namen je, da pokažem ljudem z vzgledom, da so lahko srečni danes in bolj, ko se fokusiramo na to, kar nas osrečuje, bolj smo lahko pristni in srečni. Naj privlačim ljudi, ki tudi želijo živeti srčno pristno življenje. S ščepcem zabavnosti in lahkotnosti.

Danes sem spoznala, da je življenje lahko zabavno, če se tako odločim. Lahko se odločim tudi drugače. Vseeno pa mi je bolj všeč taka verzija. Lahkotna in zabavna.

Ljubek dan poln srčnosti in lahkotnosti!!!

Cmok! Cmok!!!!









P.S.: Poslušajmo svoje srce!!! Ti si luč!!! India.Arie "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar