sobota, 10. julij 2021

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! ✨ What I wore in Montenegro ... pl...

Pesem tvoje duše!

 Kaj pa tvoja pesem srca?

Vem, da sem jo že od nekdaj slutila v sebi. Preveč sem se prilagajala in bila normalna, da sem jo skoraj utišala na minimum. Ampak zdaj jo spet slišim. Prisluhnem šepetanju srca. Tu sem z unikatno nalogo – samo, da bi bila jaz. To je to.

Najlažja pot pa je vedno, da sledim temu, kar me veseli. To je šepetanje moje duše. To so vabila za največjo radostno rast.

Že dolgo si več ne lažem, da lahko komu pomagam. Ljudje so pripravljeni ali pa niso. Tu sem samo zato, da bi pela svojo srčno pesem.

Zdaj še bolj zaupam glasu srca. Vem, da je samo zame. Moj najbolj notranji vodnik k sreči in izpolnjenosti.

Danes se še malo bolj poveži s svojim srcem. Prisluhni in izražaj svojo edinstveno pesem. Uživaj v njej. To je tvoje poslanstvo. Pleši skozi življenje!

Ljubek srečen zadovoljen melodičen igriv dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu sijaju! Joseph Campbell

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ostani v centru! ❤️ https://youtu.be/hiD7CNIY1XE

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 9. julij 2021

Poslušam svoje srce: Pa ra ra ra ra ra raaaa!

Poslušam svoje srce: Pa ra ra ra ra ra raaaa!:  Glasba je najlažja pot, da se ti dvigne vibracija! Samo malo si zapoj kakšen verz tvoje najljubše pesmi in takoj bo vse videti boljše! Kot ...

☕ Espresso for soul 💜 Day off!

Meditation 💜 ACIM Lesson 190 (15 minutes)

Pa ra ra ra ra ra raaaa!

 Glasba je najlažja pot, da se ti dvigne vibracija! Samo malo si zapoj kakšen verz tvoje najljubše pesmi in takoj bo vse videti boljše! Kot bi si nadela rožnata očala, samo še boljše! To dejansko deluje!

Nič več ni videti tako resno in ni zamorjeno!

Vedno lahko rečeš:

»Ta ra ra ra ra raaaa!«

Točno tako! Ne morem biti zamorjena in si prepevati!

Pa še to, če želim biti slabe volje, se tudi moram potruditi! povesiti ramena in glavo! Imeti tečen glas in vse to! Zakaj pa se ne bi potrudila za dobro počutje! Lahko si samo malo zapojem!

»Pa ra ra ra ra raaaa ra!«

Zdaj pa pleši skozi dan! Ustvarjaj si čarobnost!

Ljubek srečen sijoč pristen pisan kreativen dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi! Louise L. Hay! Sprejmi to čarobnost in lepoto življenja!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 8. julij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 189 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 189. lekcija I (15 minut)

AFIRMACIJE 💗 Dovoljujem in sprejemam!

Poslušam svoje srce: Sledi sreči! To je tvoja severnica!

Poslušam svoje srce: Sledi sreči! To je tvoja severnica!: Cenim, da imam tako lepo življenje! Polna sem radosti in veselja in obilja. Zdaj je moj čas! kako je vse lahko, če sem dobre volje! Vse se k...

✨ Affirmations 💛 Allowing and Receiving

Sledi sreči! To je tvoja severnica!

Cenim, da imam tako lepo življenje! Polna sem radosti in veselja in obilja. Zdaj je moj čas! kako je vse lahko, če sem dobre volje! Vse se kar sklada! Ptički pojejo! 

Priznam, da sem imela obdobje čiščenja. Vse stare zamere so želele biti pobožane in videne in na svetlobi. Hvala, da ste prišle na plan, da vas ozavestim, vas objamem in se poslovim od vas z ljubeznijo. Čeprav ni bilo prijetno, je pa potrebno. Tako lahko zdaj še bolj svobodno zaživim!

Srečna sem in polna zanosa in radosti.

Vredna sem dobrega življenja. Zdaj to samo še bolj vem. Zdaj si ga želim samo še bolj ustvarjati. Zaupam si, da sem radost. Zaupam, da me moje srce (sreča, veselje, igrivost) prav vodi!

Zdaj pa samo sledim tej čarobni poti.

Ljubek srčkan sijoč srečen osvetljen lesketajoč igriv zabaven radosten žareč dan!



🌷 P.S.: Ljubkost naj prežema vse tvoje sekunde dneva, minute, ure. Ustvarjaj si čarobno življenje! Zdaj!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bon Jovi - It's My Life ... https://youtu.be/vx2u5uUu3DE

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 7. julij 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 188 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Le zaupaj si!

Poslušam svoje srce: Le zaupaj si!:   Kako lahko začnem dvomiti vase! Pa sem res tako dobra? Pa sem res tako navdihnjena? Pa sem res tako sposobna? Pa sem res tega vredna?! K...

☕ Espresso za dušo 💜 Namen Cheryl Richardson

Le zaupaj si!

  Kako lahko začnem dvomiti vase! Pa sem res tako dobra? Pa sem res tako navdihnjena? Pa sem res tako sposobna? Pa sem res tega vredna?!

Kakšne neumnosti!

Dovolj je bilo tega programiranja družbe in vsiljene ali naučene nemoči! Nismo tu, da bi tekmovali drug z drugim, da bi nekdo še vedno potem bil boljši – tudi če zmagamo! Nismo tu v podganji dirki iz labirinta! Nismo tu, da bi se pehali za stvarmi, ki nam nič ne pomenijo, samo da bi se lahko dokazali! Dovolj je bilo teh neumnosti! Danes samo zaupaj in seveda jaz tudi, da sem tu, da bi sledila svojemu srcu! To je prava modrost! To je pravi kompas! To si res želimo!

Pa še to! Zelo močni kreatorji smo! Samo so nas tega odučili, ali smo pozabili, ali smo bili preusmerjeni na dirko, ki sploh ni v naši kategoriji! Dovolj je bilo teh neumnosti!

Danes zaupaj vase! Danes zaupaj, da si dobra-dober! Danes zaupaj, da si v navdihu! Danes zaupaj, da si sposoben-sposobna!

Ljubek srečen sijoč pisan mavričen samorogast unikaten srčkan pikasto črtast dan!



🌷 P.S.: Danes zaupaj svojemu srcu! To je najbolj intimen vodnik k tvojim srčnim željam! To je v resnici bog, univerzum, Ljubezen, vesolje, bit, božansko… karkoli je vaša beseda … to je prava narava tebe! Zdaj pa jo izrazi še bolj! Le zaupaj si!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Robbie Williams | Love My Life ... https://youtu.be/j4ggyO-OFXU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 6. julij 2021

Poslušam svoje srce: Gor! Gor! Gor! (Ali pa v svoje srce!)

Poslušam svoje srce: Gor! Gor! Gor! (Ali pa v svoje srce!):  Kako malo je potrebno, da se naravnam nazaj! Samo malo berem. Seveda zraven pijem kavo. Dobim sto idej, kaj bi še lahko. Včeraj sem se loti...

Meditation 💜 ACIM Lesson 187 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 187. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Dovoljujem in sprejemam! Tapkanje z Brad-...

Gor! Gor! Gor! (Ali pa v svoje srce!)

 Kako malo je potrebno, da se naravnam nazaj! Samo malo berem. Seveda zraven pijem kavo. Dobim sto idej, kaj bi še lahko. Včeraj sem se lotila šivanja. Saj vem! Jaz pa šivanje! Ampak sem tako uživala zraven! To pa šteje! No in dobila sem še novo zamisel, ki jo že uresničujem! Bom že našla način, da to izvedem.

Kako pa se ti naravnaš nazaj v svoj center – v svoje srce?

Kaj tebe spravi k sebi?

Seveda pa je tu vedno meditacija. Narava. Uh, dober film. Noro. Seveda pa ne gre brez dnevnika hvaležnosti.

Čas je, da se vsaj malo potrudim, da se počutim boljše. Ali še boljše!

Kako pa se lahko ti počutiš boljše? Je tvoj dan danes vsaj malo lepši od včerajšnjega? Tu vedno šteje gledanje s srcem. Drobne malenkosti.

Danes si ustvari čaroben dan!

Ljubek srečen srčkan pisan igriv sproščen mil dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje. Ti veš, kaj so tvoji zakladi srca. Zdaj pa jih uresniči. Pa ni res, da materialno ni duhovno. Mi smo materialna bitja, otipljivi, torej je izkušanje fizičnega tudi duhovna izkušnja. Uživajmo v njej, dokler smo tu! Uživajmo našo fizičnost!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/f4Mc-NYPHaQ

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 5. julij 2021

❤️ Listen to your heart! ❤️ Stay in your center!

Poslušam svoje srce: Sledi užitku!

Poslušam svoje srce: Sledi užitku!:  Hej kako kdaj danes? Si že kaj naredil-a otvoritev poletju? Danes je dan, da si malo uravnovesim delo in užitek. Nekaj je prevladalo in č...

Sledi užitku!

 Hej kako kdaj danes? Si že kaj naredil-a otvoritev poletju?

Danes je dan, da si malo uravnovesim delo in užitek. Nekaj je prevladalo in čeprav rada delam, imam rada tudi čas, ko samo uživam.

Zdaj je čas za ledeno kavo, ležalnik in knjigo. Samo, da se malo razvajam. Samo, da se malo dvignem. Tako vroče je, da je karkoli drugega preveč.

Vedno je ključ v harmoniji. Vedno je ogovor tudi v srcu. Se občuti dobro? Potem je dobro.

Pa še to, veliko bolj srčni ljudje smo, kot si sploh zamišljamo!

Močni kreatorji smo. To o čemer razmišljamo, govorimo – se uresničuje. Kaj si torej ustvarjaš danes?

Včasih je dan zmedenosti. Že samo to priznanje mi daje svobodo, da se pomaknem naprej. Kaj si res želim? Kaj si čisto zares želim? Zdaj pa si to predstavljam v mislih, besedah in dejanjih. To je zame. To je bilo vrojeno vame. To je del mene. To je moje poslanstvo. Zdaj pa to uresničujem. Hkrati pa zaupam v božanski pravi čas.

Ljubek srečen sijoč dan poln smeha!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Louise L. Hay Kaj če bi ga malo nazaj? Kaj če bi mu vračali ljubezen? Lahko danes malo bolj slediš svojemu srcu?

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Odpri svoje srce ... https://youtu.be/7p6WEfTT200

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Don't Stop Me Now ... https://youtu.be/HgzGwKwLmgM

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Poslušam svoje srce: Vse je tvoj prispevek k čarobnosti!

Poslušam svoje srce: Vse je tvoj prispevek k čarobnosti!:   So pa dnevi, ko je prevroče za karkoli. Ampak. Nikoli ni prevroče za delo na sebi. Mislim, no, radostno rast. Lahko občutim hvaležnost z...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 186. lekcija I (15 minut)

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Ostani v centru!